_ZBYCH_ 24.09.2003 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 czy mozna uniknac zaskoczenia przed czy za zamknietymi na glucho drzwiami??? Jakie sa symptomy psucia sie wkladki? A moze trzeba taka wkladke z zasady zmieniac np. po 2000 zamkniec czy otworzen? Problemy z wkładaniem bądź wyciąganiem klucza, to pierwsze symptomy wyrobienia wkładki. Aby nie mieć problemów z wejściem do domu, należy wymienić ją na nową, ew. zamienić stronami (jeśli nie używamy wkładki od wewnątrz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2003 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 przez 20 lat mieszkania za tymi samymi drzwiami i z tymi samymi zamkami (2 razy wymienianymi "na lepsze") przez glowe mi nie przeszlo, ze cos sie moze wyrobic albo zepsuc... A teraz... panika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docieplenia 25.09.2003 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Nie chcę reklamować firm, poszukaj w internecie to nie jest reklama tylko rekomendacja a to co innego - reklama to platna forma umieszczenia anonsu gdzies w jakims medium czy miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2003 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Niech żyje WITEX !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.09.2003 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Czyżby powrót do PRL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.09.2003 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Problemy z wkładaniem bądź wyciąganiem klucza, to pierwsze symptomy wyrobienia wkładki W starym mieszkaniu zaczął się zacinać zamek Gerda (po niecałych 5 latach użytkowania). Zmieniłem klucz, myśląc że to właśnie on się "wyrobił", ale pomogło niewiele.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Czy ktoś próbował wstawić do drzwi witexa jakieś inne wkładki ? Może jakieś pasują . J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Manik 02.10.2003 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Czy ktoś próbował wstawić do drzwi witexa jakieś inne wkładki ? Może jakieś pasują . J. Gość błysnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2003 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Do Manika : czym błysnąłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysioK 16.10.2003 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Chyba przeczytaniem watku powyzej Apropos, mam u siebie wlasnie drzwi Witexa i z tego co na oko widze to ma on na razie zwykla wkladke euro (tymczasowy zamek budowlany), czyli moze jednak pasuja inne? Sprawdze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 16.10.2003 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Sprawdź Krzysiu i daj znać bo wiele osób na to czeka........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 16.10.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 oj czeka i to w nerwach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysioK 16.10.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 W te pedy jade na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 16.10.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 tylko uwazaj na droge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysioK 16.10.2003 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Eeech, wyglada na to ze nawet tymczasowa wkładka jest firmy Yard. Wyglada standardowo, ale kto wie moze wlasnie jest kwestia milimetra. Poszukam moze gdzies znajde standardowa wkladke i pokombinuje zeby wtyknac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 16.10.2003 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Mam w mieszkaniu witexa 6 lat, wkładka GARD 10 SYSTEM PROFIL CYLINDER YARDENI HIGHT SECURITY i .... bez zarzutu. Wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 16.10.2003 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysioK 16.10.2003 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Mam w mieszkaniu witexa 6 lat, wkładka GARD 10 SYSTEM PROFIL CYLINDER YARDENI HIGHT SECURITY i .... bez zarzutu. Wszystko działa. No tak, ale wkładki nie próbowałeś zmieniać na inną firmę. To że bez zarzutu popracuje pare/parenaście lat to chyba normalne. Jasne, że są wyjątki u niektórych, ale zastanawiałem się raczej nad wstawieniem czegoś innego niż Yardeni, która jest w każdym Witexie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 16.10.2003 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 No tak, ale w pierwszym poście było, że JANK wymieniał kilka razy. To co na co wymieniał ? - może czytam nieuważnie. W końcu jak się psują wkładki to moja też może zdechnąć np. jutro. Dobrze wiedzieć jaki dać zamiennik. Zamiennik? ... a może ABLOY, ASSA, FAB ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysioK 16.10.2003 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Mysle ze wymienial wkladke Yardeni kupujac w Witexie chyba... Raczej Goscia trzeba by sprac za sianie zametu Sprobuje podzwonic i sie dowiedziec czegos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts