mayland 18.08.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 W Jankach jest duzo hurtowni z tkaninami. Moze podjedź tam z materiałem i poszukaj. Tam to jakieś zagłębie tych hurtowni chyba jest bo co wjazd to tkaniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Wiem o tych hurtowniach w Jankach... to chińszczyzna jest wszystko Sorki, to po prostu musi być to i nie ma innej opcji W ostateczności będą pasy, ale musi być materiał z tej właśnie kolekcji Czasami tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.08.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Nie byłam w tych hurtowniach to nie wiem. Ale dobrze, ze tak masz Czasem to bardzo przydatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Mogę sobie kupić sofkę z ikei i na nią dam cokolwiek, byleby kolorystycznie pasowało Ale w te antyki wpakuję kupę kasy w renowację, to nie będę oszczędzać na tkaninie i za parę lat wymieniać - nie ten model A to jest prawie identyczne jak oryginalne obicie, którego resztki zostały na meblach I to jest materiał, który wytrzyma najbliższe 50 lat Wierzcie mi, ja naprawdę się zlatałam za czymś tańszym, ale to nie ta bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.08.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Mogę sobie kupić sofkę z ikei i na nią dam cokolwiek, byleby kolorystycznie pasowało Ale w te antyki wpakuję kupę kasy w renowację, to nie będę oszczędzać na tkaninie i za parę lat wymieniać - nie ten model A to jest prawie identyczne jak oryginalne obicie, którego resztki zostały na meblach I to jest materiał, który wytrzyma najbliższe 50 lat Wierzcie mi, ja naprawdę się zlatałam za czymś tańszym, ale to nie ta bajka potwierdzam, na takich rzeczach nie ma co oszczędzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Właśnie, pomijając fakt, że u mnie w ogóle cienko z umiejętnością oszczędzania Ale tu się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.08.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Miał być do renowacji mebli Będzie z tej samej kolekcji, tylko w pasy a wiesz, że on też mi się mega podoba??? Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorsli 18.08.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Olga, a czy w tym Rad-polu sprawdzali w innych swoich sklepach w Polsce? Bo jakby co to w Gdańsku tez taki jest, może się coś uchowało. Teraz uciekam do pracy, ale chetnie pomogę jakby trzeba było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.08.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Cześć A tu patrzyłaś? http://www.sklep.fad.pl Nie jestem za bardzo w temacie, ale szukam też tkaniny do obicia foteli i tu pare rzeczy mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.08.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Jak tyle osób szuka to coś na pewno znajdzie te pasy mi tez się podobaja ale nic mówić nie chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.08.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Dzieńdoberek Życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Dorsli, w innych sklepach mają tylko katalogi z próbkami, centralny magazyn jest u nas na Woli, mają też duży sklep z tkaninami w Al. Jerozolimskich - facet mi mówił, że do innych swoich sklepów tylko pod zamówienia wysyłają Amalfi, nie patrzyłam, zaraz popatrzę Wiola, pasy też ładne, ale ja mam jakieś fobie pasiaste, nie wiem, czy będę umiała żyć z pasami Ale na to się zanosi - ponoć fobie trzeba leczyć Magi, dzięki, dzień b. miły - przywieźli mi biblioteczkę, fotki w drodze Ania, co tam u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Amalfi, już popatrzyłam - dzięki za linka, przekonałam się, że ja to jednak oszczędna kobita jestem Ta moja tkaninka "jedynie" 298 zeta/mb 280cm szerokości Na to co im zostało minus 20% Problem, że potrzebuję 7-8 mb, a pasów to chyba nawet więcej by było, muszę podjechać, zmierzyć raport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a u mnie wszystko ok, intensywnie myślę nad tą elewacją i jeszcze bardziej nad tortem, ale już nikt o mnie nie pamięta, więc muszę myśleć sama a kolor mamy kłaść już za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Aniu, sorki, z tortem nie pomogę, tylko jeden umiem robić I śmietanowy - to dwa A elewację to wiesz, ja bym walnęła jakiś zielony, ale ja to wszystko na zielono, więc kolorystycznie nie podpowiadam, bo nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 nie chodzi mi o masę do torta, tylko o to, żeby zrobił efekt musi glancko wyglądać, a przełożyć go można byle czym, nawet śmietaną z owocami i mnie chodzi ciągle po głowie ta zieleń.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Aniu, jeśli chodzi o dekorację tortów, to już zupełnie przekracza moje możliwości Moje są okrągłe, a przy mojej rodzinie, to po 5 minutach ich nie ma, więc szkoda wysiłku - pochłoną wszystko Tadaaam!!! http://lh3.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/SoqKfjXGhDI/AAAAAAAADFE/1Ck3FnYUwJQ/s800/P8181225.JPG Pan zrobił wielkie oczy i nie chciał wierzyć, że to nie pod tę biblioteczkę tę ścianę malowałam Choć chyba trzeba domalować jednak ten czerwony pas na dole, do listew http://lh4.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/SoqKq2g6l9I/AAAAAAAADFI/XaYelv9PvRQ/s800/P8181226.JPG Na razie pusta i się wietrzy, bo delikatnie czuć jeszcze chemię - choć facet mówił, że była tylko oczyszczona i w zasadzie żadnych innych napraw nie wymagała Jest piękna, na żywo jeszcze piękniejsza http://lh6.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/SoqKR62ovXI/AAAAAAAADE8/P9a2gt-l0FI/s800/P8181223.JPG To jeszcze plebiscyt - barek w prawym skrzydle, czy w lewym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.08.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 W lewym. Lewą ręką otwierasz drzwiczki, a prawą bierzesz flaszke (jak jesteś praworęczna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Jeśli chodzi o flaszki, to oburęczna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts