OK 07.03.2008 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Opuściłam się ostatnio A od kiedy to się kawkę pija?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.03.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Hej Kobietki! Jutro NASZE Święto! Planujemy jakąś imprezkę? może zrzutkową? ja mogę przynieśc placka i sałatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.03.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Chętnie dziś poświętuję, bo jutro pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.03.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Gospodyni chyba imprezuje "na mieście" -wpadnę później -może coś zorganizujemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.03.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Witam po niewielkiej przerwie. Zanim nadrobie zaległości to trochę mi zejdzie ale postaram sie CO do kredytu- mamy we frankach...Nie patrzę czy dobrze zrobiliśmy, mąż nad tym czuwa...ja już od wykończeniówki- mojej i mojego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 08.03.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 To ja stawiam Wam drineczka żebyście tak na sucho nie siedziały http://www.studiolipov.com/zdjecia/napoje22.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.03.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Heloł Ja z doskoku, bo robię Dla odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.03.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Co robisz? wogóle toś ostatnio znikasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.03.2008 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Echh, bo jakoś tak bez nastroju jestem A co robię - tak se dłubię Tu domalować, tam podmalować, doszorować jakieś zaległości Nic co byłoby widać, niestety Ale przynajmniej do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.03.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 No to możemy sobie piątkę przybić. humoru nie mam, od rana jakieś poprawki robiłam, w tym malowałam Żyć nie umierać. Ale coś do przodu drgneło Nie przejmuj się, za kilka dni wszystko wyda się prostrze niż by się wydawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 08.03.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Na razie wiem tylko, że nie we wszystkich tak można. Wiem, że w moim (WBK) tak, ale mi nie dadzą we frankach W millenium chyba też Zależy mi na tym, bo bez specjalnego latania będę mogła te franki kupować taniej niż w banku - zawszeć cóś Na piwo zostanie Pomalutku sobie będę szukać, może coś jeszcze się zmieni na rynku To ciekawe co piszesz rok temu takiej możliwości nie było bo co za zysk dla banku bez tego spreadu a kredyt mam w Millennium. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.03.2008 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Ja wiem, że ja już tylko na wiosnę czekam - tą prawdziwą Ciepłą, słoneczną z długim dniem Bo tak, to nastrój do d.y, samopoczucie tyż i nic mi się nie chce Teraz ruszyłam trochę tych takich upierdliwości, co to właśnie ich nie widać z daleka, ale ja wiem, że są i mnie drażnią. Do tej pory nie chciało mi się za to zabrać i to też mnie drażniło No i tak, ja się zmachałam, efektu nie widać (bo tak powinno być od początku ). Ale przynajmniej prawie skręciłam lampę do sypialni - jutro robię próbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.03.2008 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Na razie wiem tylko, że nie we wszystkich tak można. Wiem, że w moim (WBK) tak, ale mi nie dadzą we frankach W millenium chyba też Zależy mi na tym, bo bez specjalnego latania będę mogła te franki kupować taniej niż w banku - zawszeć cóś Na piwo zostanie Pomalutku sobie będę szukać, może coś jeszcze się zmieni na rynku To ciekawe co piszesz rok temu takiej możliwości nie było bo co za zysk dla banku bez tego spreadu a kredyt mam w Millennium. pozdrawiam Co do millenium, to nie jestem pewna - tak mi się tylko wydaje Mój bank dopuszcza taką możliwość, ale we frankach daje tylko kredyty - ja mam pożyczkę hip. A o zarobki banku bym się nie martwiła Spread to jest tylko dodatkowy zysk. To że na frankach jest niższe oprocentowanie, to nie znaczy, że bank dokłada do niego Bank zarabia głównie na marży w oprocentowaniu I prowizjach, oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 08.03.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Może spread to dodatkowy zysk ale grosik do grosika...i bank jest zarobiony. Z ciekawości przejdę się do banku w poniedziałek z pytaniem o spread bo może ja jestem do tyłu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.03.2008 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Była jakaś ostatnio sprawa w sądzie o legalność tego spreadu - może z tego to wynika, że niektóre banki się wycofały?? Nie znam sprawy, bo się nią nie interesowałam, tylko mi się o uszy obiło Banki na pewno nie nagłaśniają możliwości spłat raty w walucie kredytu, bo to nie leży w ich interesie, ale na pewno niektóre banki mają takową. Wiem, że ma mój, bo słyszałam, jak pracownica przekonuje jakiegoś klienta, że mu się i tak nie będzie opłacać latać po kantorach, bo czas, bo ryzyko itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.03.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Witam z kawkąJak humorki z rana ? bo nocne jak zauważyłam nie bardzo...na osłodę..http://eu.inmagine.com/img/foodcollection/fdc_single18/fdc944459.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.03.2008 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Witam, witam Oj, kawki się napiję chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.03.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Dzień dobry, a ja chętnie jeszcze rogaliczka przegryzę do kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.03.2008 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Hieloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 09.03.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 dzień dobry zajrzałam do was wczoraj i szybciutko uciekłam boję się myśleć o tym o czym wczoraj była mowa ( a co dopiero czytać albo pisać ) chciałam się pochwalić . w mojej ruderce remont ruszył i wylewki się robią pełną parą potem jeszcze kafle i inne, ściany sufity,kibelki , mebelki, ogrzewanie (no i kominek czy koza),malowanie sprzątanie..............(kolejność przypadkowa) i ufffffffffffffff przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts