DarioAS 27.03.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 OK sprawdź, w razie czego to ja też skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.03.2008 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Hej, już po badaniach? Mocno Cię odessali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.03.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 nio...aż trzy strzykawy i to taką wielką igłą!zawsze mi robili mniejszą, ale pewnie przez taką więcej krwi człowiekowi ujdzie... aż mi potem słabo było, jak stamtąd wyszłam, no i musiałam coś iść kąsnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.03.2008 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Biedactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.03.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 no nie... a teraz skaczę między kompem, kuchnią (muszę ugotować obiad) i resztą chałpy, bo po paru godzinach mojego niebytu mam tu taki porządek, że nie wiem od czego zacząć, żeby szybko posprzątać. Młody dał czadu, jak mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.03.2008 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 no nie... a teraz skaczę między kompem, kuchnią (muszę ugotować obiad) i resztą chałpy, bo po paru godzinach mojego niebytu mam tu taki porządek, że nie wiem od czego zacząć, żeby szybko posprzątać. Młody dał czadu, jak mnie nie było Sprzątał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 27.03.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 jestem z kawką.... dzięki za odpowiedzi, zaraz sobie poukładam. Póki co zajęłam się zrodzeniem własnego wątku - liczę że i mnie z moim remontem powitacie i że nie zabraknie cennych rad. Tam będę mogła pokazać o co pytam i co mam na myśli - jak już będę wiedziała jak wstawić zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.03.2008 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 onna, załóż sobie album foto na jakimś portalu typu fotosik, tam musisz wrzucić zdjęcia. I linki do poszczególnych zdjęć z tego albumu wklejasz do postu tak: link. Zazwyczaj są różne linki - musisz popróbować, który najlepszy Tu masz bardziej obszerne instrukcje kto mnie nauczy wklejania zdjęć A jak już założysz swój wątek, to popatrz tu: jak zrobić w podpisie linki W razie problemów pytaj śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 27.03.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 dzięki, właśnie pytałam o to u siebie chyba sobie poradzę tylko czy nie można ominąć tego umieszczania gdzieś zdjęć? nie można tak normalnie ze swojego komp. wstawić? tak robiłam na innym forum... swoją drogą ciekawe czy mi się nie pomiesza na którym wątku właśnie jestem - i w którym będę częściej a powiedz OK, u CIebie już wszystko skończone?pewnie już CIę pytano - jak Ci sie sprawdzają rozwiązania wymyślone przed remontem? Coś byś zmieniła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.03.2008 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Tu się nie da wrzucić zdjęć z komputerka Ja mam swój album na fotosiku właśnie i tam mam zahasłowany tak, żeby fotki nie były widoczne dla każdego U mnie jest już po remoncie, ale jeszcze kuuuupa roboty Lampy, dzwonek, tu poprawić, tam podmalować, drzwi do poprawki itd. Ale to już bez pośpiechu. W zasadzie jestem zadowolona Było coś, co bym zmieniła, ale nawet w tej chwili nie mogę sobie przypomnieć - czyli to nic istotnego A jak sobie przypomnę, to dam znać Aaaa, na pewno tą wannę bym dała stalową jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 27.03.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Na szybko Drzwi nie będą za wąskie - mam do łazienki 70tki (nie pamiętam, ale to chyba jeszcze minus ościeżnicę - sprawdzę w domu) i jeszcze mogę przytyć parę kilo Jak będziesz miała płytki to trzeba je na sucho z umywalkami przymierzyć - będziesz wiedzieć, jak rozłożyć Wanna się zmieści - w razie czego się podkuje ścianę (najpierw sprawdź, którą można - ale 2-3 cm to w zasadzie każdą się da) AGD - musisz się zastanowić jak gotujesz, co gotujesz i co Ci jest potrzebne, co zbędne, co Ci się podoba w obecnej kuchni, a co wyprowadza za każdym razem z równowagi Potem i tak się okaże, że "nie da się" znaleźć wszystko w jednym Ale zawszeć już mniejszy wybór Nic nie wiem, o wyborze sukni ślubnej - ale w razie takiej konieczności sama sobie uszyję - krój już dawno wybrany co do drzwi to będą 80 ale się mogą do końca nie dosunąć Zobaczysz na wymiarach pomieszczeń... W praktyce sprawdzimy na majstrze - on wielki chłop jest, najwyżej będzie dyspozycje zza drzwi wydawał;') Ale 70 to mi się już strasznie wasko wydaje A ja choć malizna jestem, to czasem w drzwi jakoś nie trafię i poobijana chodzę płytki sobie przymierzam w programiku na razie, głównie chodzi o ten wzór, bo reszta jakoś się da ustawić, dociąć itd...I tak się jeszcze okaże o ile się łazienka powiększy (pomniejszy?) po skuciu tynków i położeniu nowych. O AgD to slyszalam, ze każda firma jest dobra w jakimś rodzaju sprzętu, musze wygrzebać te onformacje... Póki co znalazłam oferte z MediaMarkt, gdzie mają caly sprzęt za 5000 - lodówka do zabudowy, piekarnik, płyta, zmywarka i okap. Elektrolux, więc firma chyba ok, ale i tak wszystkie te sprzety się do mnie nie nadadzą, muszę np zrezygnować z płyty ceramicznej ((( Ale oferta jest interesująca wogóle, zwłaszcza,że raty 0% - może zamiast brać kredyt na majstrow wezmę sprzęt na raty i takim sposobem pozbędę się przynajmniej procentów???? Z zestawu Elektroluxa spodobała mi się zmywarka chyba najbardziej - bo podana głośność jest 45 dB, w lodówce też chyba nieźle 36. Tyle że właśnie zmieniliśmy koncepcję na lodówkę Inox a nie do zabudowy :? a co do sukni ślubnej- nigdy nie wiesz kiedy CI sie może przydać - ja tez się już raczej nie spodziewałam człowiek musi być elastyczny,, dobrze że masz swój typ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.03.2008 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ja z drzwiami nie miałam wyjścia - drzwi do łazienki w ścianie 0,5 m grubości. Uznałam, że powiększanie otworu na dodatek w ścianie nośnej to lekkie przegięcie by było - jakiś podciąg bym musiała dać, albo co - ale tej grubości Darowałam sobie Ja mam większość agd elektroluxa i chwalę sobie bardzo (póki co ). Są cichutkie i w sam raz dla mnie Nie wiem, jak ceny w mediamarkcie, ja kupowałam przez internet - radzę sprawdzić, bo może być taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 27.03.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 aaa, jeszcze o wannie mialam napisać..wlaśnie wczoraj byliśy w salonie łazienkowym, ucięłam sobie pogawędkę z panem , bo się dziwil, czemu nie akrylowa. Opowiedziałam mu o urokach mycia akrylu, więc skapitulował stwierdziwszy że wanny on nie myje, on tylko sprzedaje... Dziwił się tylko że jakoś dotąd nikt mu nie reklamował że niezadowolony, a większość wanien sprze4daje akrylowych. Ja się nie dziwie - po pierwsze na rynku jest więcej akrylowych, po drugie kto będzie wymontowywał wannę z murku np i reklamował jak mu zżółknie ????a co do wielkości, musze z majstrem to ustalić.. niby da się podkuć, ale jak tą wannę wnieść, jeśli szerokość pomieszczenia jest 170? Wanna ma niby ciut mniej, ale przy opuszczaniu jej (bo wnosić chyba pionowo??) może sie okazać, że ściana jest grubsza powyżej, będę musiala zmierzyć na różnych wysokościach, co i tak dużego sensu nie ma, bo będa kuć i tynkować od początku....Póki co małż się upiera przy 170, bo on dluższy i chcialby móc sobie poleżeć.... ja to chyba w niej się na dnie zmieszczę cala :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.03.2008 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Z tą reklamacją to na bank jest jak mówisz, zwłaszcza, że to nie żółknie raczej od razu, tylko dopiero po paru latach, jak już po gwarancji jest A co mu mają ludzie wcześniej reklamować? Że myć trzeba ? Ja się mężu nie dziwię - sama jestem z tych długich i dałabym 180, gdyby wlazło A ona musi stać po tym krótszym boku? Nie da rady wzdłuż jej postawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 27.03.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 wzdłuż to po pierwsze pod samiuśkim oknem (dostęp do okna????) bo z drugiej strony jest rura w pionie kanalizacyjna - będzie słupek z rura w środku...., po drugie nawet nie wiem czy by się zmieściła na długość, bo kawałek od wanny na tej ścianie jest wnęka... Po trzecie - po powiększeniu będzie i tak wagonik, więc umieszczenie wanny tak jak jest - na końcu w poprzek wyrównuje proporcje na razie jestem przy kuchni, niedługo wstawię plan łazienki to sama zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.03.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Moja wanna akrylowa ma jakieś 5 lat. Umywalka też akrylowa. Nic mi nie zżółkło Myję ją mleczkiem. Szybko i łatwo. Po oliwce zawsze muszę myć. Przy normalnym użytkowaniu raz na tydzień wystarczy. Podoba mi sie w niej to, że jest dobrze wyprofilowana. Wchodzi do niej połowa mniej wody niz do poprzedniej zeliwnej którą miałam a na długość jest taka sama. Nie widzę wad wanien akrylowych. Takie są moje doswiadczenia. Rozumię, że ludzie mają inne Ufff musiałam to napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.03.2008 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Moja wanna akrylowa ma jakieś 5 lat. Umywalka też akrylowa. Nic mi nie zżółkło Myję ją mleczkiem. Szybko i łatwo. Po oliwce zawsze muszę myć. Przy normalnym użytkowaniu raz na tydzień wystarczy. Podoba mi sie w niej to, że jest dobrze wyprofilowana. Wchodzi do niej połowa mniej wody niz do poprzedniej zeliwnej którą miałam a na długość jest taka sama. Nie widzę wad wanien akrylowych. Takie są moje doswiadczenia. Rozumię, że ludzie mają inne Ufff musiałam to napisać Nie ma sprawy Ja tam lubię duuużo wody w wannie - moja akrylowa małą pojemnością nie grzeszy Mam wprawdzie założone liczniki na wodę, ale jeszcze nie zgłoszone do administracji - muszę na nie polukać i sprawdzić, czy warto zgłaszać, na razie płacę ryczałt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.03.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ja sie witam z pracy. na razie cisza i nuda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.03.2008 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 U mnie też cisza i nuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.03.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 to nudzimy się razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts