Bianca 01.04.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Proponuję zreinstalować system. To zazwyczaj pomaga w wieszaniu się kompa. Nie jest to panaceum na całe zło, ale częstokroć mi pomogło tzn. komputerowi pomogło. A tak z innej beczki: Co się stało u Ani? Normalnie z powodu tej mrocznej i raczej smutnej tajemnicy skóra mi cierpnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.04.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Cześć z rana. Witam z kawką. U mnie pochmurno, dopiero wstałam a Julka jeszcze śpi. Dziś mam wolne, bo z dzieckiem do lekarza idę. Potem na działkę jedziemy. Ale wczoraj mi szyję przewiało. Dziś się cieeeplutko ubiorę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.04.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 A co sie stało? Ja nic nie wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.04.2008 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Nie wiem, co się stało u Ani Ale wygląda na to, że potrzebuje parę dni ciszy i spokoju - mam nadzieję, że odezwie się za niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.04.2008 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Uciekam na razie do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 01.04.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 cześć OK, klikam i witam na dobry dzień .. mam chwilkę, poczytałam posty, dziekuję.. ściskam , pozdrawiam, narazie zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Eeechhh, nawet parę Krakusy nas nie lubiom Na szczescie ja nie jestem taka znowu typowa. Jestem lokalna patriotka, ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.04.2008 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Eeechhh, nawet parę Krakusy nas nie lubiom Na szczescie ja nie jestem taka znowu typowa. Jestem lokalna patriotka, ale bez przesady. A ja się rzucam tylko jak mi kto na odcisk wejdzie Ale to pod każdym względem - niekoniecznie lokalizacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 A ja się rzucam tylko jak mi kto na odcisk wejdzie Ale to pod każdym względem - niekoniecznie lokalizacyjnie Wlasnie ogladam obrady sejmu, jak poslowie przed ekscytujacym glosowaniem spia w lawach, czytaja gazety itd. Kamerzysci maja niezly ubaw. Niestety ta ogolnopolska glupota w Wawie sie kumuluje (tam zjezdza). A Krakusy to chyba nie lubia Warszawiakow takich, co to wczoraj wysiedli na Centralnym, a dzisiaj juz nie pamietaja, jak to jest "w terenie". PS. Moja tesciowa jest Warszawianka z dziada pradziada i cale swoje dlugie zycie nienawidzi byc w Krakowie, wiec to dziala w obie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 01.04.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 wetne się tak troszkę po znajomości - OK wyraziła swoja opinię w kwestii moich nowych udziwnień remontowych jeśli moglabym inne bywalczynie JEJ wątku poprosić o zarknięcie to będę bardzo wdzięczna. Napisałabym więcej ale spiesze się do pracy w tej chwili, może wieczorem znajdę moment OK, mam nadzieje że się nie obrazisz, na szybko przeczytałam Twoje porady i koncepcja dojrzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.04.2008 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 A za co ja mam się obrażać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.04.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 normalnie nie mam jak wleźć w temat chyba jakoś chumor nie ten i gadać mi się nie chce.. nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.04.2008 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Aniu, nie przejmuj się Mi też się czasem nie chce gadać W końcu nie ma takiego obowiązku na szczęście. Jak będziesz chciała - to wiesz, gdzie nas szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.04.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 wiem, wiem i cały czas tu zaglądam i czytam, tylko nic nie piszę. Staram się tak po za tym uzupełnić te zaległości. Powoli idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.04.2008 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Nigdzie się nie spieszy Byle byś do września nadrobiła, bo potem to już raczej trudno Ci będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 01.04.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 ja też ostatnio tylko czytacz jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.04.2008 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 No właśnie zauważyłam, że nie chcesz ze mną gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 01.04.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 no wiesz doły i dołki mam przesilenie wiosenne czy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.04.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 no wiesz doły i dołki mam przesilenie wiosenne czy cuś Przednówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.04.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Idę spac -nogi mnie już bolą od latania po tych waszych domkach -i teraz jeszcze do swojego muszę zaglądac ... A problem stroju teatralnego nierozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts