OK 04.04.2008 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Cześć onna, przez firanki czarne też mniej widać - w kuchni tak jest malgos2, a jak duży masz ten balkon tak w ogóle, bo mi coś umknęło? mayland, buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.04.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Cześć malgos2, a jak duży masz ten balkon tak w ogóle, bo mi coś umknęło? Czesc jeszcze raz! Nie mierzylam go, ale tak ze 3 metry na niecaly metr jest tej podlogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Hhhm, to nie za duży, ale już jest gdzie doniczkę postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 no, nawet dwie, zależy jakiej wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Ja miałam takie 0,5x0,5x0,5 po dwie na każdym końcu (balkon podobnej wielkości) - druga wysunięta, bo też było mniej niż 1 m. Rosły sobie w nich iglaczki i bluszcze właśnie. Niestety iglaki zmarzły któregoś roku, co to duże mrozy były Został bluszcz, a teraz to już mama coś tam dosadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 no widzisz, to nawet 4 weszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 No i jeszcze parę na parapecie, kilka wiszących na barierce, ze trzy stojące na dole wzdłuż barierki, dwa foteliki i stoliczek Ciasno było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 przytulnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Znośnie Szerokości nam brakowało ze 20 cm przynajmniej, bo na długość to w sam raz Ale kawka rano była świetna - od wschodu był balkonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 balkon na wschód to coś superowego, ja mam na południowy zachód, też przyjemnie, ale pół dnia mam ciemno, zwłaszcza w tym moim "mini-salonie". A tak to aż przyjemniej z łóżka wstać, żeby taką orzeźwiającą kafkę łyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Fakt, zwłaszcza w weekend, urlop itp. kawka mi się do 11:30 schodziła, później już słońca nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 no fakt.. 11.30 to dość wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 no fakt.. 11.30 to dość wcześnie Jak dla mnie zwłaszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 dla mnie to zamierzchłe czasy teraz 6.00 czy 7.00 to normalka, że już muszę być na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Dla mnie też niestety Do tej pory kot o 6tej budził mamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.04.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 ale tu kurturarnie teatry, stroje,nimfomanki...... Szczególnie "nimfomanka" kulturalna jest Sztuka raczej niegodna polecenia -a może ja się nie znam strasznie męcząca psyczicznie -do tego 3,5godziny -dodając do tego mocno skacowane towarzystwo -pomysł organizatorów narady moim zdaniem poroniony. Jedynie wrażenia "estetyczne" jako-takie -zarówno dla mężczyzn jak i kobiet -ponieważ była golizna i seks A co do mojego stroju (czarna spódnica, atłasowa bluzka i szpilki) -to byłam najelegantsza w Teatrze Towarzystwo było w bluzach, dresach, dżinsach itp (mówię o krakusach -bo nasza "wycieczka" elegancja-francja)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 wróciłaś mówisz, że nie było zbyt fajnie.. Widzisz, teraz nawet w teatrach nie obowiązuje strój wieczorowy Ale za to byłaś elegantka, jak się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.04.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Witam Ja dziś też się ukulturalniłam nieco, bo posłuchałam sobie chyba jazzu u kosmetyczki... Nie sądziłam, że taka brzydka stamtąd wyjdę...No i lżejsza o kasę Pierwszy raz byłam na zabiegach upiększających...Fajnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.04.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 wróciłaś mówisz, że nie było zbyt fajnie.. Widzisz, teraz nawet w teatrach nie obowiązuje strój wieczorowy Ale za to byłaś elegantka, jak się patrzy Nie wróciłam -jestem w Krakowie u siory po całodniowej gonitwie po galeriach odpoczywam z winkiem przy kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 czyli jednak wracasz w niedzielę?? To odpoczywaj poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts