wiolasz 05.04.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 podjadam przemycam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2008 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 podjadam przemycam... To tak jak Twoja córa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.04.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.04.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Byłam w excellencie i max flizie -innych sklepów wannowych w K-kowie moja siora nie zna... no nic -kupię przez inet w "ciemno" (a chciałam chociaż obmacać jakiś fajny model...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.04.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Moze poszukaj na necie, sprawdz producenta wejdz na jego strone i poszukaj dystrybutorow, podzwon czy maj w salonach. Ja musze najpierw pomacac, poogladac zanim kupie, na zdjeciu wyglada to troche inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Byłam w excellencie i max flizie -innych sklepów wannowych w K-kowie moja siora nie zna... no nic -kupię przez inet w "ciemno" (a chciałam chociaż obmacać jakiś fajny model...) A na wystawie budownictwa na Klimeckiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Olga gdzie Ty znowu znikłaś?? Patrzyłaś ostatnio na pocztę?? Bo coś mi się wydaje, że nie przeglądałaś ostatnio Naszej Klasy.. A tam chyba masz wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.04.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Witam wieczorem...dzięki za adres do wanien i innych rzeczy. Już wybrałam kilka.. A tak jeśli chodzi o moje wrażenia z wizyty u dentysty...Jakbyś kogoś obchodziło....takiego szału wrzasku i rzucania wszystkim nie widziałam nawet u dorosłych. Na przemian pijackie przyśpiewki i wrzask.... Fajnie, bo w 15 min bez płaczu wszystko poleczone, 310 zł w kieszeni mniej, ale potem przez 2,5 godz......Nastepny raz bedzie na żywca... Teraz już na szczęście wróciła moja córcia kochana spokojna...ona bajkę ogląda a ja odpoczywam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2008 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Witam wieczorem...dzięki za adres do wanien i innych rzeczy. Już wybrałam kilka.. A tak jeśli chodzi o moje wrażenia z wizyty u dentysty...Jakbyś kogoś obchodziło....takiego szału wrzasku i rzucania wszystkim nie widziałam nawet u dorosłych. Na przemian pijackie przyśpiewki i wrzask.... Fajnie, bo w 15 min bez płaczu wszystko poleczone, 310 zł w kieszeni mniej, ale potem przez 2,5 godz......Nastepny raz bedzie na żywca... Teraz już na szczęście wróciła moja córcia kochana spokojna...ona bajkę ogląda a ja odpoczywam.. Oj, biedna Ty, biedna Aniu, na NK faktycznie mnie nie było ostatnio, bo jakoś zapominam - ale w poniedziałek się zamelduję, obiecuję Z domku to mi nie chce chodzić w ogóle ta stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Witam wieczorem...dzięki za adres do wanien i innych rzeczy. Już wybrałam kilka.. A tak jeśli chodzi o moje wrażenia z wizyty u dentysty...Jakbyś kogoś obchodziło....takiego szału wrzasku i rzucania wszystkim nie widziałam nawet u dorosłych. Na przemian pijackie przyśpiewki i wrzask.... Fajnie, bo w 15 min bez płaczu wszystko poleczone, 310 zł w kieszeni mniej, ale potem przez 2,5 godz......Nastepny raz bedzie na żywca... Teraz już na szczęście wróciła moja córcia kochana spokojna...ona bajkę ogląda a ja odpoczywam.. no, to pięknie Cię skasowało.. i przeżyć co niemiara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2008 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 No dobra, to się chwalę mieszkankiem brata Skoro u mnie się nic nie dzieje Brat został szczęśliwym posiadaczem 88 z hakiem m2 - niestety nie mam rzutu mieszkania, a szkoda, bo fajne. Musi być fajne, bo sama je wynalazłam To jest nówka sztuka w stanie deweloperskim, osiedle zamknięte, 4-6 pięter, tam gdzie brat, są 4 piętra, ale z windą Cały budynek wygląda tak: http://images34.fotosik.pl/205/cc8bf4bc6000fff4med.jpg Jego mieszkanko na górze po lewej, w niebieskiej części, tam gdzie S14. Jak się dobrze przyjrzeć, to widać ścianę dzielącą z sąsiednim mieszkaniem (odchodzi od klatki). Czyli ma na trzy strony Na tym zielonym będą mieli plac zabaw dla dzieci - więc luzik, bo dzieci na oku - mogą chodzić same A konkretniej to wygląda tak: http://images23.fotosik.pl/189/0f3fb4c93a77c86bmed.jpg Tu widać północno-zachodni narożnik: pokój narożny (okna na dwóch ścianach) to główna sypialnia 15m2, proporcjonalny prostokąt. Nie mam zdjęcia, ale dalej w lewo (czyli od północy); jest sypialnia 11 m prawie kwadrat - starszej córki; i następna w kolejności, też od północy, kuchnia - 12m kwadrat. Z prawej (okno z wykuszem) to sypialnia młodszej, też 11m tyle że prostokąt. To chyba najmniej ustawny pokój, ale za to ma fajne okno - wiecie o ssso chodzi I za wykuszem widać kawałek ich balkonu, który lepiej widać poniżej. http://images26.fotosik.pl/190/becab897a486ffe4med.jpg http://images23.fotosik.pl/189/d99f7a4e3a310745med.jpg Tu widać balkon, który jest fantastyczny - duży pokój ma 25m2, jak widać ma podwójne drzwi balkonowe bez słupka Oprócz tych okien, co widać, ma jeszcze okno od południa - więc słońce będą mieli cały dzień. Oprócz tego są dwie łazienki - 4,5 i 2 m2, ta mniejsza była tylko wc, ale brat ją wyciągnął do tych 2 m i zmieścił prysznic. Stwierdził, że jak ma 3 baby w domu, to nie da rady inaczej Korytarz wejściowy nie za duży, ale kwadratowy, więc można wejść całą rodziną i się nie pozabijać. Co się prawie w dzisiejszych czasach nie zdarza, w stanie deweloperskim są drzwi wew. Parapety z konglomeratu (nie pamiętam nazwy), ale drzwi mnie bardzo miło zaskoczyły. Białe, wiadomo, że nie z tych najdroższych, ale naprawdę fajnie się prezentują - okleina imit. drewno, ze szprosami i szybkami ornamentowymi - czyli całkiem w moim guście Szczęśliwie w ich również, wystrój będą mieli bardziej klasyczny, niż nowoczesny Sorki, że się tak rozpisałam, ale straszliwie mi się podoba to ich mieszkanie Nie wiem, jak gdzie indziej, ale u nas w zasadzie 4-pokojowe mieszkania to się obecnie zaczynają od 100 m2, a i tak najczęściej kuchnia jest w aneksie, ślepym na dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 super mieszkanko, duże a zdjeć w środku nie robiłaś?? Ja tak lubię oglądać również wnętrzności.. będzie mieć ładny widok z okna, i plac zabaw pod ręką.. no, no, no.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2008 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 super mieszkanko, duże a zdjeć w środku nie robiłaś?? Ja tak lubię oglądać również wnętrzności.. będzie mieć ładny widok z okna, i plac zabaw pod ręką.. no, no, no.. Zapomniałam aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 05.04.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Następnym razem zawiąż wstążeczkę na palcu bom ciekawa co w środku piszczy Na pewno super będzie im się mieszkało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Obiecuję Na razie są bardzo zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 a mieszkają już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Ty to byś chciała wszystko raz-dwa W poniedziałek ostatni klucze dopiero odebrali, jeszcze jakieś poprawki im robią, potem wykończeniówka itd. Wprowadzić się chcą do końca wakacji Zadowoleni, bo do tej pory to tylko na papierze je oglądali - jednak inaczej jak wejdziesz i się przejdziesz po kątach. Można się nieźle rozczarować. Na szczęście im się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 do końca wakacji w sumie niedaleko myślisz, że zrobią wszystko w 5 miesięcy? Chyba że aż tak dużo do zrobienia tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Pożyjemy, zobaczymy Mają do zrobienia kuchnię i dwie łazienki - płytki, osprzęt i w zasadzie wszystko do łazienek mają kupione. Mają upatrzone miejsce, gdzie zamówią kuchnię, agd wybrane Brat mnie powinien całować po rękach, bo stwierdził, że nie będzie płacił 70 zet/m za położenie płytek i sam położy Dziś z ojcem załatwiłam "tańszego" glazurnika Tam jest ok. 80m2 płytek do położenia W pokojach kładą wykładzinę dywanową, więc im to błyskiem pójdzie, poza tym pomalować i cześć Jest szansa, że się wyrobią - powinni, bo mała do szkoły, to lepiej się przeprowadzić przed nowym rokiem szkolnym niż w trakcie Na szczęście nie muszą budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 jak tylko tyle, to spoko napewno się wyrobią, w sumie jak sobie przypomnę, to u mnie zaczynając od kwietnia...w 7 miesięcy miałam wszystko, a nawet ścian nie było I robił to tylko tatuś małża, no i czasem my (drobnicę ). Kurczę, nie zdawałam sobie wcześniej sprawy, że to tak szybko poszło. A ile tam pokoi będzie miał braciszek?? Bo mieszkanko małe nie jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts