OK 05.04.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Dziewczyny, ja z Wami nie mogę Muszę wymienić ścierkę od monitora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Dziewczyny, ja z Wami nie mogę Muszę wymienić ścierkę od monitora dobrze, że masz, bo ja nie mam i też jakoś mokry się zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2008 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Dziewczyny, ja z Wami nie mogę Muszę wymienić ścierkę od monitora dobrze, że masz, bo ja nie mam i też jakoś mokry się zrobił Mam zapas i jeszcze zapas husteczek higienicznych ostatnio zrobiłam Na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Nic się w życiu nie dzieje bez przyczyny. W tego wszystkiego wyniosłam mój stoicki spokój, który najpierw był niemocą buntu a potem jakoś mi wszedł w krew w postaci ugodowości i niekłótliwości. I pewnie jeszcze inne rzeczy też wtedy zakodowała moja obecna osobowość, np. dążenie do własnego miejsca, do ciepła w rodzinie, do spokoju, do wolności i takie tam inne dochodzę do wniosku, że powinnaś zostać pisarką.. Ty masz takie poetyckie słownictwo, ja nie żartuję teraz. Trochę idzie chyba na tym zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 05.04.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Miałam iść na polonistykę, ale była tylko w katowicach i nie stać mnie było ,a teraz jest już i u nas ale cóż z tego pracy nie rzucę i kredyt ważniejszy teraz. To było moje duże marzenie. Ale teraz są inne też duże. A bez tych studiów człowiek też wie ile jest wart..... czasami. Język prozy literackiej, którą pożeram na okrągło, wychodzi mi niekiedy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 hm... i to jak jestem pod wrażeniem normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2008 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Wrzucę za chwilkę moje bratanice-diablice, ale z góry uprzedzam, że wywalę fotkę szybciutko No i nie zalapalam sie... Niestety w weekendy pracuje ostro, no i robilam plany kuchni az mi reka spuchla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.04.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Cześć moje robaczki nocne..Ja tylko rano przy kawce zaglądam i tyyylleeee mnie omija... OK. mieszkanko wydaje się super, naprawdę. I winda? no to już rozpusta... O dzieciach nic nie powiem, bo co tu dużo gadać, są i już...albo i nie ale co do polonistyki, to mam ją za sobą...Fantastyczne lata "nauki". Są studia na których trzeba wkuwać- co nie bardzo mi pasowało- ale polonistyka to to, co polubiłam na dzień dobry: tony książkek do przeczytania, listy na A4 po kilka sztuk przekazywane studentom a na nich po kilkaset pozycji " do zapoznania się" na kilkanaście dni przed egzaminem. Naprawdę studia jak najbardziej godne polecenia przeze mnie. ALe na studiach od razu na początku usłyszałam: chleba z tego na pewno nie zapewnicie swojej rodzinie. Trzeba łapać na meża: wojskowy, lekarz albo inżynier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.04.2008 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Dzień dobry Wiolasz, i co wybrałaś? Mam nadzieję, że inżyniera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Dzień dobry Wiolasz, i co wybrałaś? Mam nadzieję, że inżyniera? No lekarz tez moze byc, zalezy jakiej specjalizacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.04.2008 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Dzień dobry Wiolasz, i co wybrałaś? Mam nadzieję, że inżyniera? No lekarz tez moze byc, zalezy jakiej specjalizacji... Chirurg ze specjalizacją napraw uszkodzeń okołobudowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Dzień dobry Wiolasz, i co wybrałaś? Mam nadzieję, że inżyniera? No lekarz tez moze byc, zalezy jakiej specjalizacji... Chirurg ze specjalizacją napraw uszkodzeń okołobudowlanych A jak juz urzadzimy mieszkanko to przyda sie tez ginekolog. Zawsze mnie fascynowalo, ze musza wiedziec, gdzie jest punkt G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.04.2008 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Dzień dobry Wiolasz, i co wybrałaś? Mam nadzieję, że inżyniera? No lekarz tez moze byc, zalezy jakiej specjalizacji... Chirurg ze specjalizacją napraw uszkodzeń okołobudowlanych A jak juz urzadzimy mieszkanko to przyda sie tez ginekolog. Zawsze mnie fascynowalo, ze musza wiedziec, gdzie jest punkt G. Tiaaa, tylko to już chyba kochanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Tiaaa, tylko to już chyba kochanek Dzisiaj cala noc snilo mi sie, ze jestem w ciazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 06.04.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Dzień dobry Wiolasz, i co wybrałaś? Mam nadzieję, że inżyniera? No lekarz tez moze byc, zalezy jakiej specjalizacji... Chirurg ze specjalizacją napraw uszkodzeń okołobudowlanych A jak juz urzadzimy mieszkanko to przyda sie tez ginekolog. Zawsze mnie fascynowalo, ze musza wiedziec, gdzie jest punkt G. Tiaaa, tylko to już chyba kochanek a ja jestem za tym żeby wiedział i mąż i ginekolog i kochanek, wtedy mamy pełnię szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.04.2008 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Dzień dobry Wiolasz, i co wybrałaś? Mam nadzieję, że inżyniera? No lekarz tez moze byc, zalezy jakiej specjalizacji... Chirurg ze specjalizacją napraw uszkodzeń okołobudowlanych A jak juz urzadzimy mieszkanko to przyda sie tez ginekolog. Zawsze mnie fascynowalo, ze musza wiedziec, gdzie jest punkt G. Tiaaa, tylko to już chyba kochanek a ja jestem za tym żeby wiedział i mąż i ginekolog i kochanek, wtedy mamy pełnię szczęścia Marzycielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.04.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 OK fajne to mieszkanie brata Gratulacje, że je wynalazłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.04.2008 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Dzięki Mayland Znalezienie nie było łatwe - przerzuciliśmy setki planów i w tym metrażu to zazwyczaj 3 pokoje, a w dużym kuchnia Cała moja rodzinka jest przywiązana do bałaganu w kuchni, więc raczej tylko osobna kuchnia wchodziła w grę Na dodatek tak projektują teraz te aneksy, że są od środka mieszkania, bez okna - więc nawet nie da się wydzielić To ja wrzucę sobie parę swoich fotek, dla odmiany - znów ten sam kącik w sypialni mi się rozwija Moje roślinki, diffenbachia: http://images32.fotosik.pl/206/cd44170478a07dabmed.jpg i beniaminek - póki jeszcze wygląda jako tako http://images32.fotosik.pl/206/0037bdd3b779e673med.jpg http://images33.fotosik.pl/207/8f61605a72209e50med.jpg I drzwi od strony korytarza - jak widać klamki wprawdzie kupiłam, ale dalej żyję w wariatkowie http://images29.fotosik.pl/190/a4ea0e04cc40cc5amed.jpg Beniaminka muszę chlasnąć, bo za bardzo w górę poszedł. Mam go nie wiem, ile już lat Miał tak ze 20 cm, jak go dostałam Diffenbachia jest świeżo rozmnożona, bo rośnie u mamy jak chwast i co 2 lata podlega podziałowi na kilka nowych - jak wyjdzie z donicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.04.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Olga jak Ty się wydostajesz przez te zamknięte drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 06.04.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Może wkładek z zamkami też nie ma założonych???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts