DarioAS 09.04.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Może Wy coś wymyślicie. Mam(y) problem we firmie - prezesuara naszego urodziny. 50te Jaki prezent? Pióra gubi i zabronił kupować Wszystko ma Troszkę mu poczucie humoru czasem szwankuje Możemy zebrać ok. 1000 zeta po firmie na najlepszego z szefów Jakieś pomysły? Hmmmm, ramka cyfrowa a tam zdjecie najlepszej z pracownic? najlepszej według Ok czy według niego?? A ile jest ich w firmie?? Najlepsza jest tylko jedna no wiem przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2008 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 A ile może jakiś przyzwoity szkic kosztować? Fotografia raczej odpada Gust, hmm, wiadomo No...... to zalezy, kto by to robil, ale ja mysle, ze ten tysiac to powinien styknac (no nie wiem, jakie tam macie ceny, ale ciuchy podobno tansze, pracownie tez, to moze artysci sobie az tak duzo nie licza). No i zawsze rysunek bedzie mniej kiczowaty niz jakis taki olejny obraz realistyczny - szczegolnie jesli model nie bedzie modelowal na zywo. Tak też sobie kombinuję, mi się w każdym razie na pewno będzie bardziej podobać Nie mam zamiaru szukać sław, pewnie zresztą bym nie poznała, nawet jakbym wlazła na jaką Jeszcze to muszę skonsultować we firmie, bo wymyśliłam już po wyjściu z roboty. W każdym razie, jakby Wam co lepsze przyszło do głowy, to plissss, podzielta się pomysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.04.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 no oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Może Wy coś wymyślicie. Mam(y) problem we firmie - prezesuara naszego urodziny. 50te Jaki prezent? Pióra gubi i zabronił kupować Wszystko ma Troszkę mu poczucie humoru czasem szwankuje Możemy zebrać ok. 1000 zeta po firmie na najlepszego z szefów Jakieś pomysły? Hmmmm, ramka cyfrowa a tam zdjecie najlepszej z pracownic? najlepszej według Ok czy według niego?? A ile jest ich w firmie?? Najlepsza jest tylko jedna A ktora to, ktora? No, przecież nie księgowe, a więcej nas we firmie nie ma Sprzątaczki pominę milczeniem, bo właśnie jestem z nimi na etapie ustalania standardów sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 A ile może jakiś przyzwoity szkic kosztować? Fotografia raczej odpada Gust, hmm, wiadomo No...... to zalezy, kto by to robil, ale ja mysle, ze ten tysiac to powinien styknac (no nie wiem, jakie tam macie ceny, ale ciuchy podobno tansze, pracownie tez, to moze artysci sobie az tak duzo nie licza). No i zawsze rysunek bedzie mniej kiczowaty niz jakis taki olejny obraz realistyczny - szczegolnie jesli model nie bedzie modelowal na zywo. Tak też sobie kombinuję, mi się w każdym razie na pewno będzie bardziej podobać Nie mam zamiaru szukać sław, pewnie zresztą bym nie poznała, nawet jakbym wlazła na jaką Jeszcze to muszę skonsultować we firmie, bo wymyśliłam już po wyjściu z roboty. W każdym razie, jakby Wam co lepsze przyszło do głowy, to plissss, podzielta się pomysłem To moze byc rysunek olowkiem, albo weglem albo pastela. Olejny obraz to jest glupi pomysl, bo potem wyjdzie niepodobny i bedzie lipa. Pastela tez moze byc ryzykowna, chociaz to juz zalezy od kreski. No i na papierze taniej. Wszystko zalezy tez od formatu. Poszlabym na Krakowskie na ASP i zapytala studentow. Zrobia Ci tanio i na pewno nie beda wydziwiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2008 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 A ile może jakiś przyzwoity szkic kosztować? Fotografia raczej odpada Gust, hmm, wiadomo No...... to zalezy, kto by to robil, ale ja mysle, ze ten tysiac to powinien styknac (no nie wiem, jakie tam macie ceny, ale ciuchy podobno tansze, pracownie tez, to moze artysci sobie az tak duzo nie licza). No i zawsze rysunek bedzie mniej kiczowaty niz jakis taki olejny obraz realistyczny - szczegolnie jesli model nie bedzie modelowal na zywo. Tak też sobie kombinuję, mi się w każdym razie na pewno będzie bardziej podobać Nie mam zamiaru szukać sław, pewnie zresztą bym nie poznała, nawet jakbym wlazła na jaką Jeszcze to muszę skonsultować we firmie, bo wymyśliłam już po wyjściu z roboty. W każdym razie, jakby Wam co lepsze przyszło do głowy, to plissss, podzielta się pomysłem To moze byc rysunek olowkiem, albo weglem albo pastela. Olejny obraz to jest glupi pomysl, bo potem wyjdzie niepodobny i bedzie lipa. Pastela tez moze byc ryzykowna, chociaz to juz zalezy od kreski. No i na papierze taniej. Wszystko zalezy tez od formatu. Poszlabym na Krakowskie na ASP i zapytala studentow. Zrobia Ci tanio i na pewno nie beda wydziwiac. Masz rację Jak zwykle Muszę najpierw skonsultować w firmie Jeśli pomysł chwyci, to uśmiechnę się do Ciebie o dalsze rady Bo na pewno pomoc będzie mi potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 A ile może jakiś przyzwoity szkic kosztować? Fotografia raczej odpada Gust, hmm, wiadomo No...... to zalezy, kto by to robil, ale ja mysle, ze ten tysiac to powinien styknac (no nie wiem, jakie tam macie ceny, ale ciuchy podobno tansze, pracownie tez, to moze artysci sobie az tak duzo nie licza). No i zawsze rysunek bedzie mniej kiczowaty niz jakis taki olejny obraz realistyczny - szczegolnie jesli model nie bedzie modelowal na zywo. Tak też sobie kombinuję, mi się w każdym razie na pewno będzie bardziej podobać Nie mam zamiaru szukać sław, pewnie zresztą bym nie poznała, nawet jakbym wlazła na jaką Jeszcze to muszę skonsultować we firmie, bo wymyśliłam już po wyjściu z roboty. W każdym razie, jakby Wam co lepsze przyszło do głowy, to plissss, podzielta się pomysłem To moze byc rysunek olowkiem, albo weglem albo pastela. Olejny obraz to jest glupi pomysl, bo potem wyjdzie niepodobny i bedzie lipa. Pastela tez moze byc ryzykowna, chociaz to juz zalezy od kreski. No i na papierze taniej. Wszystko zalezy tez od formatu. Poszlabym na Krakowskie na ASP i zapytala studentow. Zrobia Ci tanio i na pewno nie beda wydziwiac. Masz rację Jak zwykle Muszę najpierw skonsultować w firmie Jeśli pomysł chwyci, to uśmiechnę się do Ciebie o dalsze rady Bo na pewno pomoc będzie mi potrzebna Jak mi milo Moze nawet moglabym rozpytac wsrod znajomych, czy ktos by takiej roboty nie chcial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2008 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Odpłacę się w piernikach Albo co Ale najpierw muszę pogadać we firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2008 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Idę spać, bo o 6tej pobudka Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Odpłacę się w piernikach Albo co Ale najpierw muszę pogadać we firmie Dobra, to popytaj. Na razie nikt z tzw. boza iskra nie przychodzi mi do glowy (tak sie mowi o takich, co umieja realistycznie malowac bryle), ale jak by co, to pomysle ze szwagierka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.04.2008 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.04.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 dzień dobry, ja z kawką zawsze tu witam.. Czytam i czytam i mam podobny problem, bo 35 ur. mojej szefowej w sobotę. Impreza niespodzianka ma być...a pomysłu na prezent brak. Ale isę nie martwię bo mamy mnóóóóóstwo świeżej krwi i to oni się wykażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.04.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Witajcie! Ja tez mam problem ale rodzinny urodziny 85 dziadka i urodziny tesciowej. Tesciowa nie stosuje zadych kosmetykow i nie pije, dziadek tez nie stosuje kosmetykow ale pije jakies sugestie odnosnie prezentu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.04.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Dobra flaszeczka trunku, ładnie zapakowana. Może koniaczek? Taki z wyższej półki? oczywiście dla dziadka Tesciowa nie wiem, nigdy jej jeszcze nic nie kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 10.04.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 tak w kwestii prezentów : OK tylko Wy możecie się orientować co szef lubi - ja na przykład nie powiesiłabym rodziny na ścianie Moja siostra natomiast potrafi powiesić własne zdjęcie. Tak że to różnie bywa... Mi przyszło do głowy co s z galanterii skórzanej, jakaś ładna teczka, ale to tez zależy od czego ten szef i czy tak chodzi. No i czy nie ma czasem zestawu Jakieś naczynia reprezentacyjne czy coś tez fajna sprawa - na kawę na przykład. Ale może się nie znam :/ Co do dziadka to lepiej nie pójść za podszeptem reklam telewizyjnych - kocham moją (tu ukryte "starą" ) mamę więc jej kupię Bilobil. Czy coś w tym stylu... Może dziadek czymś sie interesuje, lubi czytać, lubił podróże albo marzył o nich? Ja teściom kupuję przewodniki właśnie albo jakieś reportaże z podróży - co roku sie gdzies wybierają i mogą się przygotować. Generalnie uwazam że prezent powinien być dla przyjemności. Ale czasem obdarowywany tak nie uważa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.04.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 nie wiesz, co tak cicho tu dzisiaj?? u mnie też nie ma z kim pogadać normalnie wiosna robi spustoszenia na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.04.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Dobra flaszeczka trunku, ładnie zapakowana. Może koniaczek? Taki z wyższej półki? oczywiście dla dziadka Tesciowa nie wiem, nigdy jej jeszcze nic nie kupiłam to tylko teściowi się przychlebiasz?? przecież teściowa jest ważniejsza (zazwyczaj) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.04.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Witajcie! Ja tez mam problem ale rodzinny urodziny 85 dziadka i urodziny tesciowej. Tesciowa nie stosuje zadych kosmetykow i nie pije, dziadek tez nie stosuje kosmetykow ale pije jakies sugestie odnosnie prezentu?? to teściowej może książkę, bilet do teatru, jakiegos ciucha na lato... ja ostatnio teściowej kupiłam portfel, bo jak zobaczyłam w jakim stanie ma swój... i widzę, że się przyjął ona kosmetyków też nie używa i nie pije... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.04.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 OK a może poprostu jakiś zaje... tort i wielki bukiet kwiatów by wystarczył?? a z tortem panienka no i do tego coś małego i gustownego tylko nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.04.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Facetowi to nie bardzo jest co kupic. Mozna zegarek, pioro, teczke, potrfel. Ale jak on to juz wszystko ma? OK dobrze mysli w kierunku niepraktycznych pamiatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts