malgos2 14.04.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Spadam, cześć tylko wróć szybciej niz ostatnio Bo Cie wydamy za maz i w podroz poslubna wyslemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.04.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Malgos nie kracz bo Olga w sumie nic więcej o tych hiszpanach nie mówiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Malgos nie kracz bo Olga w sumie nic więcej o tych hiszpanach nie mówiła... Nie, no w sumie moze za maz wychodzic, zawsze cos sie bedzie dzialo. Tylko musi dostep do internetu stale miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.04.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 nie wiem, czy po ślubie by czas na internet miała przynajmniej na początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.04.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Eeee ci południowcy to nie jest dobry materiał na męża. Ładne toto moze i jest ale charakter południowy to nie jest to co może najlepszego kobietę spotkać niech lepiej szuka krajowego towaru i nie z odzysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.04.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Eeee ci południowcy to nie jest dobry materiał na męża. Ładne toto moze i jest ale charakter południowy to nie jest to co może najlepszego kobietę spotkać niech lepiej szuka krajowego towaru i nie z odzysku Ten krajowy towar to wiesz... czasami mam watpliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.04.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 wszędzie się zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 wszędzie się zdarzają Te nasze towary to najlepiej sobie na naszej-klasie poogladac. Takie ciacha nieraz byly, a wystarczy 10 lat i jak dziadki. Dziewczyny kwitna, wreszcie do fryzjera zaczely chodzic, makijaz robic, a facetom tylko brzuchy rosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.04.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 wszędzie się zdarzają Te nasze towary to najlepiej sobie na naszej-klasie poogladac. Takie ciacha nieraz byly, a wystarczy 10 lat i jak dziadki. Dziewczyny kwitna, wreszcie do fryzjera zaczely chodzic, makijaz robic, a facetom tylko brzuchy rosna. Prawdę rzeczesz kobieto Mój mąż cały czas twierdzi że teraz wyglądam lepiej niż jak miałam 15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 wszędzie się zdarzają Te nasze towary to najlepiej sobie na naszej-klasie poogladac. Takie ciacha nieraz byly, a wystarczy 10 lat i jak dziadki. Dziewczyny kwitna, wreszcie do fryzjera zaczely chodzic, makijaz robic, a facetom tylko brzuchy rosna. Prawdę rzeczesz kobieto Mój mąż cały czas twierdzi że teraz wyglądam lepiej niż jak miałam 15 lat A on? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.04.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 No raczej na odwrót -chociaż ja go poznałam jak miał 20 lat -i od tamtej pory (czyli od 14 lat poziom raczej podobny -no może kilka kg więcej)... Ale jak miał 15 lat to wyglądał jak blond aniołek z delikatnymi rysami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 No raczej na odwrót -chociaż ja go poznałam jak miał 20 lat -i od tamtej pory (czyli od 14 lat poziom raczej podobny -no może kilka kg więcej)... Ale jak miał 15 lat to wyglądał jak blond aniołek z delikatnymi rysami Spoko, jak tylko kilka kilogramow to moze byc. Gorzej, jakby wygladal lepiej od Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.04.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 No raczej na odwrót -chociaż ja go poznałam jak miał 20 lat -i od tamtej pory (czyli od 14 lat poziom raczej podobny -no może kilka kg więcej)... Ale jak miał 15 lat to wyglądał jak blond aniołek z delikatnymi rysami Spoko, jak tylko kilka kilogramow to moze byc. Gorzej, jakby wygladal lepiej od Ciebie... o to to ...I jeszcze jakby wiecej na zabiegi pielęgnacyjne wydawał... Ja mam ochotę na taki sabacik, tylko moje czarownice troche za daleko... A wogle to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.04.2008 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Spadam, cześć tylko wróć szybciej niz ostatnio Bo Cie wydamy za maz i w podroz poslubna wyslemy Możecie mnie wysłać w podróż bez ślubu Dajcie mi spokój z tym swataniem Znowu dzień pozabiurowy w robocie, więc się melduję i uciekam zaraz do domku. Może to trochę potrwać, bo taksiarze strajkują - jeśli jeszcze nie skończyli to do domu dotrę na rano A przed południem, jak właśnie sprawy w centrum załatwiałam, to pół miasta zamknięte bo rocznica Powstania w Getcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.04.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 A ja się czuję strasznie samotna bo mój mężulek cały tydzień ma roboty w terenie -wychodzi o 4.30 a wraca o 22giej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.04.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 A ja się czuję strasznie samotna bo mój mężulek cały tydzień ma roboty w terenie -wychodzi o 4.30 a wraca o 22giej ... Kasia, nie płacz, najważniejsze, że wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.04.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Może to trochę potrwać, bo taksiarze strajkują. Ja im sie nie dziwie, bo w Wa-wie taksowki tansze niz w krolewskim stolecznym A na czym mial polegac ich strajk? Wolno jezdzili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 16.04.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 A ja się czuję strasznie samotna bo mój mężulek cały tydzień ma roboty w terenie -wychodzi o 4.30 a wraca o 22giej ... Kasia, nie płacz, najważniejsze, że wraca Mój dzisiaj pojechal na trzydniowe szkolenie do Bukowiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.04.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 wpadłam sie przywitać na dobry dzień wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts