Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie w starym domu i remont (prawie) generalny

OK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• OK

6251

• malgos2

2112

• kachna28

1536

• monia i marek

948

Najaktywniejsi w wątku

wszędzie się zdarzają :wink:

Te nasze towary to najlepiej sobie na naszej-klasie poogladac. Takie ciacha nieraz byly, a wystarczy 10 lat i jak dziadki. Dziewczyny kwitna, wreszcie do fryzjera zaczely chodzic, makijaz robic, a facetom tylko brzuchy rosna.

Prawdę rzeczesz kobieto :) Mój mąż cały czas twierdzi że teraz wyglądam lepiej niż jak miałam 15 lat :lol:

wszędzie się zdarzają :wink:

Te nasze towary to najlepiej sobie na naszej-klasie poogladac. Takie ciacha nieraz byly, a wystarczy 10 lat i jak dziadki. Dziewczyny kwitna, wreszcie do fryzjera zaczely chodzic, makijaz robic, a facetom tylko brzuchy rosna.

Prawdę rzeczesz kobieto :) Mój mąż cały czas twierdzi że teraz wyglądam lepiej niż jak miałam 15 lat :lol:

A on?

No raczej na odwrót :oops: -chociaż ja go poznałam jak miał 20 lat -i od tamtej pory (czyli od 14 lat poziom raczej podobny -no może kilka kg więcej)... Ale jak miał 15 lat to wyglądał jak blond aniołek z delikatnymi rysami :)

Spoko, jak tylko kilka kilogramow to moze byc. Gorzej, jakby wygladal lepiej od Ciebie... :roll:

No raczej na odwrót :oops: -chociaż ja go poznałam jak miał 20 lat -i od tamtej pory (czyli od 14 lat poziom raczej podobny -no może kilka kg więcej)... Ale jak miał 15 lat to wyglądał jak blond aniołek z delikatnymi rysami :)

Spoko, jak tylko kilka kilogramow to moze byc. Gorzej, jakby wygladal lepiej od Ciebie... :roll:

o to to ...I jeszcze jakby wiecej na zabiegi pielęgnacyjne wydawał...

Ja mam ochotę na taki sabacik, tylko moje czarownice troche za daleko...

A wogle to dzień dobry :D

Spadam, cześć :lol:

tylko wróć szybciej niz ostatnio :roll: :lol:

Bo Cie wydamy za maz i w podroz poslubna wyslemy :lol:

Możecie mnie wysłać w podróż bez ślubu :lol:

Dajcie mi spokój z tym swataniem :lol: :lol: :lol:

Znowu dzień pozabiurowy w robocie, więc się melduję i uciekam zaraz do domku. Może to trochę potrwać, bo taksiarze strajkują - jeśli jeszcze nie skończyli to do domu dotrę na rano :evil: A przed południem, jak właśnie sprawy w centrum załatwiałam, to pół miasta zamknięte bo rocznica Powstania w Getcie.