matka dyrektorka 27.04.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 OK WRÓĆ.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.04.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Matko, ciekawe kto kota karmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Myślę, że Olga, ona ma tylko w pracy urlop czy coś, ale to się dowiemy po 5 maja myślicie, że wytrzyma bez nas tyle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 w sumie... musi psychicznie odpocząć... od nas to tak myslę, że po tej parapetówie u mnie, to ze dwa tygodnie jej tu nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.04.2008 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Myślę, że Olga, ona ma tylko w pracy urlop czy coś, ale to się dowiemy po 5 maja myślicie, że wytrzyma bez nas tyle?? Czyli z matka_dyrektorka jest nas 8. Mozna by juz jutro zaplacic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.04.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ja sie założę, że to prędzej sprawka Hiszpana a nie braku netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 może być jutro, ale to trzeba się ugadać. Malgos Ty wiesz o co chodzi, to się dowiedz co i jak, a my się jakoś złożymy. Ja mogę Ci przesłać na konto tą kaskę, bo tak chyba najlepiej będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 29.04.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ja sie założę, że to prędzej sprawka Hiszpana a nie braku netu Miejmy nadzieję, że Hiszpana a nie ... hiszpanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ja sie założę, że to prędzej sprawka Hiszpana a nie braku netu Miejmy nadzieję, że Hiszpana a nie ... hiszpanki No nie...... Na grype hiszpanke chyba nie zachorowala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2008 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ja sie założę, że to prędzej sprawka Hiszpana a nie braku netu Miejmy nadzieję, że Hiszpana a nie ... hiszpanki No nie...... Na grype hiszpanke chyba nie zachorowala... Hejka Na hiszpankę nie, ale grypę mam ostrą Wyszło jednak to siedzenie całą noc na dworzu Co za k..., urlop Gorączka, kaszel, ból gardła, zapalenie zatok i ganianie po warsztatach Właśnie przyleciałam na moment do roboty po podpis prezesa i dokumenty dla warsztatu Melduję, że nie musicie na mnie ściepy robić, aczkolwiek dzięki wielkie za zainteresowanie - wzruszyłam się Jutro dyrdam do banku i robię przelewik - może się nawet przejadę do polkomtela, coby szybciej było Przyleciałam na chwilkę tylko, więc z góry uprzedzam, że zaleglości na innych wątkach będę odrabiać później Buziaki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ja sie założę, że to prędzej sprawka Hiszpana a nie braku netu Miejmy nadzieję, że Hiszpana a nie ... hiszpanki No nie...... Na grype hiszpanke chyba nie zachorowala... Hejka Na hiszpankę nie, ale grypę mam ostrą Wyszło jednak to siedzenie całą noc na dworzu Co za k..., urlop Gorączka, kaszel, ból gardła, zapalenie zatok i ganianie po warsztatach Właśnie przyleciałam na moment do roboty po podpis prezesa i dokumenty dla warsztatu Melduję, że nie musicie na mnie ściepy robić, aczkolwiek dzięki wielkie za zainteresowanie - wzruszyłam się Jutro dyrdam do banku i robię przelewik - może się nawet przejadę do polkomtela, coby szybciej było Przyleciałam na chwilkę tylko, więc z góry uprzedzam, że zaleglości na innych wątkach będę odrabiać później Buziaki dla wszystkich Ufff... no to dobrze, bo juz mialam dziewczynom numer konta podawac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2008 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ja sie założę, że to prędzej sprawka Hiszpana a nie braku netu Miejmy nadzieję, że Hiszpana a nie ... hiszpanki No nie...... Na grype hiszpanke chyba nie zachorowala... Hejka Na hiszpankę nie, ale grypę mam ostrą Wyszło jednak to siedzenie całą noc na dworzu Co za k..., urlop Gorączka, kaszel, ból gardła, zapalenie zatok i ganianie po warsztatach Właśnie przyleciałam na moment do roboty po podpis prezesa i dokumenty dla warsztatu Melduję, że nie musicie na mnie ściepy robić, aczkolwiek dzięki wielkie za zainteresowanie - wzruszyłam się Jutro dyrdam do banku i robię przelewik - może się nawet przejadę do polkomtela, coby szybciej było Przyleciałam na chwilkę tylko, więc z góry uprzedzam, że zaleglości na innych wątkach będę odrabiać później Buziaki dla wszystkich Ufff... no to dobrze, bo juz mialam dziewczynom numer konta podawac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ja sie założę, że to prędzej sprawka Hiszpana a nie braku netu Miejmy nadzieję, że Hiszpana a nie ... hiszpanki No nie...... Na grype hiszpanke chyba nie zachorowala... Hejka Na hiszpankę nie, ale grypę mam ostrą Wyszło jednak to siedzenie całą noc na dworzu Co za k..., urlop Gorączka, kaszel, ból gardła, zapalenie zatok i ganianie po warsztatach Właśnie przyleciałam na moment do roboty po podpis prezesa i dokumenty dla warsztatu Melduję, że nie musicie na mnie ściepy robić, aczkolwiek dzięki wielkie za zainteresowanie - wzruszyłam się Jutro dyrdam do banku i robię przelewik - może się nawet przejadę do polkomtela, coby szybciej było Przyleciałam na chwilkę tylko, więc z góry uprzedzam, że zaleglości na innych wątkach będę odrabiać później Buziaki dla wszystkich Ufff... no to dobrze, bo juz mialam dziewczynom numer konta podawac... Musisz wrocic, a jak masz grype to juz w ogole nie ma gadania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 no... my Cię tu wyleczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 no... my Cię tu wyleczymy Na grype najlepsza herbata po goralsku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.04.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 no... my Cię tu wyleczymy Na grype najlepsza herbata po goralsku... .................z koleżankami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 no, nie może być inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 30.04.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 OK wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 OK wracaj Miala zaplacic rachunek, a wziela kase i zniknela . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 30.04.2008 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Pewnie wszystko na leki poszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts