malgos2 30.04.2008 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Pewnie wszystko na leki poszło... O Boze, to ona az taka chora!? To musimy jeszcze jedna sciepe zrobic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.05.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 To może od razu zbierajmy na jakieś sanatorium ? To jest koszt ok 2,4tys za 2 tyg -np w Kołobrzegu (teściowa jest kuracjuszka to się znam ). No to po ile wychodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 To może od razu zbierajmy na jakieś sanatorium ? To jest koszt ok 2,4tys za 2 tyg -np w Kołobrzegu (teściowa jest kuracjuszka to się znam ). No to po ile wychodzi ? No to po jakies 300 zl.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.05.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 No to po jakies 300 zl.... Cholerka... to może jej weekend w tym sanatorium na razie fundnijmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 No to po jakies 300 zl.... Cholerka... to może jej weekend w tym sanatorium na razie fundnijmy ? Moze sie jeszcze ktos dorzuci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.05.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Ja mogę dołączyć do wczasowiczki też potrzebuję odpoczynku i kuracji. Jakiejkolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Ja mogę dołączyć do wczasowiczki też potrzebuję odpoczynku i kuracji. Jakiejkolwiek No jasne, a my nic, tylko skladac sie bedziemy . Prosze tu pisac, ale juz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.05.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 To może wszystkie razem jedźmy? Taki babiniec.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 To może wszystkie razem jedźmy? Taki babiniec.. I bedziemy do siebie pisac przez muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.05.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 no jak? przecież będziemy razem Będziemy polować na Hiszpanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 no jak? przecież będziemy razem Będziemy polować na Hiszpanów Myslalam, ze mogloby byc fajnie, gdybysmy siedzialy sobie i kazda z laptopem smigalaby po watkach... Taki flirt towarzyski . A nie wybierasz sie do Ani na imprezke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.05.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 wybiera, wybiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.05.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Nie wybieram się chyba, bo to ciut za daleko dla mnie. ALe będę z niecierpliwością oczekiwała relacji i foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Nie wybieram się chyba, bo to ciut za daleko dla mnie. ALe będę z niecierpliwością oczekiwała relacji i foto Eeeeeee, Olga Cie wezmie po drodze! Albo kto... Ja sie tez zastanawiam, jak to bedzie, bo 17-ego wylatuje a 16-ego maz ma urodziny - mam nadzieje, ze nie wpadna na to, zeby je robic w sobote 14-ego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.05.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Nie wybieram się chyba, bo to ciut za daleko dla mnie. ALe będę z niecierpliwością oczekiwała relacji i foto Eeeeeee, Olga Cie wezmie po drodze! Albo kto... Ja sie tez zastanawiam, jak to bedzie, bo 17-ego wylatuje a 16-ego maz ma urodziny - mam nadzieje, ze nie wpadna na to, zeby je robic w sobote 14-ego... to wpadnij na pomysł, żeby je zrobić tydzień wcześniej... no, Ciebie to nie ma prawa braknąć powiesz, że z nami jesteś umówiona od kwietnia i tela męża możesz wziąść, a raczej to wskazane, przynajmniej mój nie będzie osamotniony... bo już mu dziwne myśli po głowie chodzą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Nie wybieram się chyba, bo to ciut za daleko dla mnie. ALe będę z niecierpliwością oczekiwała relacji i foto Eeeeeee, Olga Cie wezmie po drodze! Albo kto... Ja sie tez zastanawiam, jak to bedzie, bo 17-ego wylatuje a 16-ego maz ma urodziny - mam nadzieje, ze nie wpadna na to, zeby je robic w sobote 14-ego... to wpadnij na pomysł, żeby je zrobić tydzień wcześniej... no, Ciebie to nie ma prawa braknąć powiesz, że z nami jesteś umówiona od kwietnia i tela męża możesz wziąść, a raczej to wskazane, przynajmniej mój nie będzie osamotniony... bo już mu dziwne myśli po głowie chodzą.. Tydzien wczesniej mam spotkanie u mojego profesora w chalupie pod Poznaniem. No nic, zobaczymy. U mnie nie wszystko da sie zaplanowac, ale bede sie starac z caaaaaaaalego serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Cześć Sanatorium mi chyba nie grozi, ale, tak se pomyślałam... Skoro już ściepę zrobiłyście Proponuję ją zagospodarować inaczej http://www.momist.com/uploaded_images/U Przecież szkoda, żeby się zmarnowało Oj, ale się za Wami stęskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Wszelki duch Boga chwali! Jestes nareszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Jestem, jestem Jeszcze zaraz na chwilę znikam, bo muszę pojechać zakupy zrobić, ale potem już Was nie zostawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Jestem, jestem Jeszcze zaraz na chwilę znikam, bo muszę pojechać zakupy zrobić, ale potem już Was nie zostawię Obiecanki, cacanki. Mozesz pojechac na zakupy, jak nam pokazesz zdjecia, co kupilas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts