OK 02.05.2008 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Jestem, jestem Jeszcze zaraz na chwilę znikam, bo muszę pojechać zakupy zrobić, ale potem już Was nie zostawię Obiecanki, cacanki. Mozesz pojechac na zakupy, jak nam pokazesz zdjecia, co kupilas... Żarcia dla kota nie widziała ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 No co Ty malgos -a jak sobie majtki kupi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 No co Ty malgos -a jak sobie majtki kupi? Barchanowych to na bank nie będę pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.05.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 DO barchanowych jesteś jeszcze zbyt małolatowata Cześć Olga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Jestem, jestem Jeszcze zaraz na chwilę znikam, bo muszę pojechać zakupy zrobić, ale potem już Was nie zostawię Obiecanki, cacanki. Mozesz pojechac na zakupy, jak nam pokazesz zdjecia, co kupilas... Żarcia dla kota nie widziała ?? Tak Cie dlugo nie bylo, ze teraz musisz odrobic! To kup cos ciekawego, albo zrob po drodze jakas fotke. Rusz glowa... No co Ty malgos -a jak sobie majtki kupi? Ooooooooo, no to tym bardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Cześć Wiolasz Co tam małolatowata - tak se pomyślałam, że na tę grypę, to jak znalazł by były Co najwyżej kot by się wystraszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Cześć Wiolasz Co tam małolatowata - tak se pomyślałam, że na tę grypę, to jak znalazł by były Co najwyżej kot by się wystraszył O widzisz! Zdjecie przestraszonego kota po zobaczeniu Olgi w galotach - bardzo prosimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Aparatu nie mam Zresztą nie jadę po galoty, tylko po żarcie - dla kota i dla się Już tak od rana się zbieram, a w zasadzie to we wtorek miałam je zrobić Ale jak się wybrałam koło 4tej, to stwierdziłam, że już za duże tłumy będą w sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Aparatu nie mam Zresztą nie jadę po galoty, tylko po żarcie - dla kota i dla się Już tak od rana się zbieram, a w zasadzie to we wtorek miałam je zrobić Ale jak się wybrałam koło 4tej, to stwierdziłam, że już za duże tłumy będą w sklepach I kotka glodzilas? Niedobra pani, niedobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Prędzej siebie Ona się nie da - za bardzo się drze Kupiłam jaką puchę w sklepiku obok, żeby do dziś przetrzymać i się zastanawiam, czy nie powtórzyć manewru Czyli wyskoczyć tylko na chwilę, po kolejną puszkę i kawałek chleba, a większe zakupy zrobić w poniedziałek po robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Ale leniuch z Ciebie wyłazi Ale pogoda taka, że nie dziwota To kup jeszcze może jakieś czekoladki dla nas na chandrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Czekoladki Dopisane do listy A pewnie, że leniuch jestem - nigdy tego nie ukrywałam Zaraz wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Czekoladki Dopisane do listy A pewnie, że leniuch jestem - nigdy tego nie ukrywałam Zaraz wracam To jeszcze wisniowke kup... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 To jeszcze wisniowke kup... jaką wiśniówkę ? mi się wiśniówka kojarzy z alkoholem za 5zl, którym raczą się panowie pod naszym sklepem osiedlowym -jest jeszcze miętówka, porzeszkówka, jabłkówka, miodówka i jeszcze inne "-ówki" -wszystkie po 5zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 To wiśniówka i nie-wiśniówka http://www.belvedere.pl/images_user/Polonaise-500ml.jpg I do kompletu smakowego czekoladki: http://sweetmarket24.com/u/fckeditor/Image/Wawel/pudlo-cherry2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.05.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 a mi?? wiśniówki nie mogę cześć Olga Ty się stęskniłaś... a my to niby nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Cześć Aniu A czego się napijesz? Na razie możesz czekoladkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 A takie może być?http://pl.beeropedia.org/media/blog/36/79.4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.05.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 no ba wolę to owocowe niż kawowe, ale i takim nie pogardzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 A to proszę, owocowe http://bwi.pl/felietony/marzec2007/karmi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts