onna 03.05.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 A wiesz jakiej firmy ta bateria, albo jaki model? Bo one się różnią między sobą kurcze, nie pamiętam. Jakas nie bardzo znana firma chyba, made in china czy taiwan jakiś, niestety.... Ma tylko to co na tynku - mieszacz i taką płytkę, żeby go ładnie wykończyć, a pod spodem rozgałęziona rurka - trzy wyjścia. Coś jeszcze do tego potrzebuję chyba kupić - rurkę do wylewki i taki element jak się pralke podłącza, no nie??? tylko nie wiem czy w ścianie coś jeszcze umieszczać, żeby mi to pod tynkiem przeciekać nie zaczęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.05.2008 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Hhmm, moja z wierzchu wygląda tak: http://images27.fotosik.pl/206/337aeb11f132f806.jpg Sorki za rozmiar, coś mi się pop... rzestawiało w telefonie W środku, pod tą okrągłą maskownicą od mieszacza, jest taki element mosiężny chyba wielkości dużej męskiej pięści zatynkowany dookoła, z niego wychodzą gwinty do rurek Aha, ten element był w styropianowym pudełku i został razem z tym pudełkiem zatynkowany dookoła po podłączeniu rurek Na styropianie były znaczniki dokąd ma sięgać tynk (jak głęboko osadzić to w ścianie). Po zdjęciu tej okrągłej maskownicy można się dostać do całości - a przynajmniej taką mam nadzieję, bo nie było mnie przy tym etapie w domu To, co widać poniżej, to wylot do słuchawki prysznicowej kupowany już osobno - wystarczy wkręcić wąż od słuchawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Ale Ty jestes w tych rurach obeznana, nie ma co. Moze ja Cie wezme zamiast hydraulika??? Przynajmniej flache by sie z przyjemnoscia obalilo po robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.05.2008 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Wiesz, ja się poważnie zastanawiam nad przebranżowieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Wiesz, ja się poważnie zastanawiam nad przebranżowieniem No, to zacznij od wyjazdowej roboty u mnie. W ramach praktyk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.05.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Wiesz, ja się poważnie zastanawiam nad przebranżowieniem No, to zacznij od wyjazdowej roboty u mnie. W ramach praktyk! Tiaaa, tylko niech mi kto pokaże, jak się zgrzewarkę obsługuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Wiesz, ja się poważnie zastanawiam nad przebranżowieniem No, to zacznij od wyjazdowej roboty u mnie. W ramach praktyk! Tiaaa, tylko niech mi kto pokaże, jak się zgrzewarkę obsługuje Zgrzewarka nie bedzie potrzebna. Damy sobie rade z sama zgrzewka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.05.2008 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Wiesz, ja się poważnie zastanawiam nad przebranżowieniem No, to zacznij od wyjazdowej roboty u mnie. W ramach praktyk! Tiaaa, tylko niech mi kto pokaże, jak się zgrzewarkę obsługuje Zgrzewarka nie bedzie potrzebna. Damy sobie rade z sama zgrzewka... Skoro tak, to pakuję pakuły i lecem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Wiesz, ja się poważnie zastanawiam nad przebranżowieniem No, to zacznij od wyjazdowej roboty u mnie. W ramach praktyk! Tiaaa, tylko niech mi kto pokaże, jak się zgrzewarkę obsługuje Zgrzewarka nie bedzie potrzebna. Damy sobie rade z sama zgrzewka... Skoro tak, to pakuję pakuły i lecem Cos Ci jeszcze znajde w miedzyczasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.05.2008 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Cześć Komu kawki? Komu? http://www.studiosept.com/images/coffee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Hej. Mnie sie kawka przyda. Od rana do wieczora zap... Moge miec malo czasu na pisanie, ale czytac bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.05.2008 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Dobra, uwzględnimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.05.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Hej, ja też czytam i na bieżąco jestem,tylko pisać mi się nie chce.. kawkę wypiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.05.2008 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Wiolasz, nie ma sprawy . Ja rozumiem - też tak czasami miewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Wiolasz, nie ma sprawy . Ja rozumiem - też tak czasami miewam A u mnie sasiad sobie urzadzil remont... Szaleje z wiertara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.05.2008 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Wiolasz, nie ma sprawy . Ja rozumiem - też tak czasami miewam A u mnie sasiad sobie urzadzil remont... Szaleje z wiertara Nie mógł poczekać, aż się wyprowadzisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.05.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Hejka kochanienkie, nadrobilam zaleglosci.. tz chyba nadrobilam bo juz nie pamietam o czym bylo ale kawa byla dobra tak na moje oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.05.2008 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Tym razem kawka dobra, choć różnie to bywa - jak się trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Wiolasz, nie ma sprawy . Ja rozumiem - też tak czasami miewam A u mnie sasiad sobie urzadzil remont... Szaleje z wiertara Nie mógł poczekać, aż się wyprowadzisz?? Smiej sie, wode zakrecil w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.05.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Wiolasz, nie ma sprawy . Ja rozumiem - też tak czasami miewam A u mnie sasiad sobie urzadzil remont... Szaleje z wiertara Nie mógł poczekać, aż się wyprowadzisz?? Smiej sie, wode zakrecil w kuchni jestem ciekawa co by zrobil jakbys poszla i mu odkrecila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts