OK 11.05.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Ja tam specjalistką nie jestem, ale to mi pod "pychę" podpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.05.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Ja tam specjalistką nie jestem, ale to mi pod "pychę" podpada albo wyludzanie lapka na "krzywy ryj" ze tak sie dosadnie wyraze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.05.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Ja tam specjalistką nie jestem, ale to mi pod "pychę" podpada albo wyludzanie lapka na "krzywy ryj" ze tak sie dosadnie wyraze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Ja tam specjalistką nie jestem, ale to mi pod "pychę" podpada albo wyludzanie lapka na "krzywy ryj" ze tak sie dosadnie wyraze No doooooobra, "zle myslalam o grzebkach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.05.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Ja tam specjalistką nie jestem, ale to mi pod "pychę" podpada albo wyludzanie lapka na "krzywy ryj" ze tak sie dosadnie wyraze No doooooobra, "zle myslalam o grzebkach". No widzisz, coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Ja tam specjalistką nie jestem, ale to mi pod "pychę" podpada albo wyludzanie lapka na "krzywy ryj" ze tak sie dosadnie wyraze No doooooobra, "zle myslalam o grzebkach". No widzisz, coraz lepiej To co, mam tego laptopa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.05.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Ja tam specjalistką nie jestem, ale to mi pod "pychę" podpada albo wyludzanie lapka na "krzywy ryj" ze tak sie dosadnie wyraze No doooooobra, "zle myslalam o grzebkach". No widzisz, coraz lepiej zdobyla Pani pare literek z klawiatury lapka literki to z-l-e ... gramy dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.05.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Ja tam specjalistką nie jestem, ale to mi pod "pychę" podpada albo wyludzanie lapka na "krzywy ryj" ze tak sie dosadnie wyraze No doooooobra, "zle myslalam o grzebkach". No widzisz, coraz lepiej zdobyla Pani pare literek z klawiatury lapka literki to z-l-e ... gramy dalej? Tak się zastanawiam Do czego by się trzeba przyznać, żeby nieco pamięci uzyskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Ja tam specjalistką nie jestem, ale to mi pod "pychę" podpada albo wyludzanie lapka na "krzywy ryj" ze tak sie dosadnie wyraze No doooooobra, "zle myslalam o grzebkach". No widzisz, coraz lepiej zdobyla Pani pare literek z klawiatury lapka literki to z-l-e ... gramy dalej? "Chcialam zabic sasiada z przeciwka"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.05.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Ja tam specjalistką nie jestem, ale to mi pod "pychę" podpada albo wyludzanie lapka na "krzywy ryj" ze tak sie dosadnie wyraze No doooooobra, "zle myslalam o grzebkach". No widzisz, coraz lepiej zdobyla Pani pare literek z klawiatury lapka literki to z-l-e ... gramy dalej? "Chcialam zabic sasiada z przeciwka"... To się nie liczy... byłaś sprowokowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.05.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 to jeszcze przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.05.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Młoda po powrocie z kościoła od razu zrzuciła ciuchy i wlazła w domowe Z gości była tylko druga babcia, bo ja to jak domownik, a chrzestny nie mógł przyjść, bo ojca urodziny miał No to masz zdrowa psychicznie rodzinke. No, tak to bym tego nie ujęła Natomiast jest wolna od powszechnie występujących dolegliwości No to przynajmniej mlode zdrowe... Nio, na razie przynajmniej Laptop był strzałem w 10tkę A kasy wyszło po 320 na łebka - wszyscy szczęśliwi, a młoda najbardziej. Do końca wszyscy ją straszyli rowerkiem, którego nie chciała - więc nawet do rozpakowania prezentu ją trzeba było długo namawiać Ona nawet lekcje ma już zadawane niektóre "komputerowe" kurczę... a mój małż jest chrzestnym i dajemy 800 zł u nas raczej wszyscy wszystkim dają kasę zamiast prezentów na takie okazje nie trzeba myśleć co kupić Olga, a co Wy w końcu kupiliście szefowi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Ja tam specjalistką nie jestem, ale to mi pod "pychę" podpada albo wyludzanie lapka na "krzywy ryj" ze tak sie dosadnie wyraze No doooooobra, "zle myslalam o grzebkach". No widzisz, coraz lepiej zdobyla Pani pare literek z klawiatury lapka literki to z-l-e ... gramy dalej? "Chcialam zabic sasiada z przeciwka"... To się nie liczy... byłaś sprowokowana No prosze, nawet rozgrzeszenie dostalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.05.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Nic Szef taktownie wyjechał do Hiszpanii z rodzinką na ten tydzień, co miał urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.05.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Nic Szef taktownie wyjechał do Hiszpanii z rodzinką na ten tydzień, co miał urodziny podziwiam tak trzeba sobie szefa wychowac ot co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.05.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Nic Szef taktownie wyjechał do Hiszpanii z rodzinką na ten tydzień, co miał urodziny podziwiam tak trzeba sobie szefa wychowac ot co Ano Jeszcze jedno przede mną - nauczyć go, żeby dawał znać dzień wcześniej, jak zamierza być od rana we firmie Bo tak to się jakoś mijamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.05.2008 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Dzień dobry Hello. Co tam slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.05.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Olga, pomysł na prezent komunijny rzeczywiście trafiony.Obiecuję brać przykład Ależ dużo piszczecie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.05.2008 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Pisać to piszemy dużo - głównie o pier..łach A co słychać? Znowu robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts