OK 13.05.2008 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Zbieram się pomalutku Ja trochę roboty mam ostatnio, to i w dzień mniej się udzielam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.05.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Hej! ja też ostatnio mało się udzielam -a w zasadzie w ogóle W ndz. byliśmy na komuni bratanicy -wczoraj prace ogródkowo -domkowe. Taka pogoda że grzech siedziec przed kompem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.05.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 niektórzy muszą.. i pogoda nie wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.05.2008 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Cześć Śniadanko? http://www.chambres-hotes.org/images/1115735177.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 14.05.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 dzień dobry. Ja z kawką... Śniadanko pyszne, ale widoki jeszcze lepsze, mmmmmm jak ja bym gdzieś tak wyjechala........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.05.2008 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Też bym wyjechała, ale chwilowo mi nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 14.05.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 póki co wyjeżdżam ostatecznie rozprawić się z tematem płytek do kuchni. Musze sprawdzić czy listwa którą sobie upatrzylam ma odpowiednio ciemny kolor Mam nadzieję, że te 30 sztuk mi potrzebne które byly na magazynie tydzień temu ciągle tam jeszcze są. Pocieszam sie,że 30 sztuk mało komu może się przydać ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.05.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 ja sie przywitam, bo jak sie nie odzywam, to nie wysyła mi powiadomień i tracę kontakt z Wami. Wiecie co? mam grzejniki już Ok. czy Ciebie byle pierdołka cieszyła jak remontowałaś? Ja się łapię na tym, że w pracy dziewczyny cieszą sie randkami, ciuchami, jakimś wypadem na imprezę a ja mam wrażenie, ze to gdzieś obok mnie i wogle mnie to nie interesuje. Wy też macie taką "znieczulicę"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.05.2008 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Mamy znieczulicę Na szczęście u mnie w robocie jedna koleżanka się wybudowala parę lat temu, a druga jest w trakcie... Więc jest z kim pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.05.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Ja też się "pobudzam" tylko jak wychwycę w pracy "kątem ucha" słówko: balustrada, kostka, ogrodzenie, płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.05.2008 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 U mnie doszło do tego, że nie zdążyłam sobie garderoby wymienić, póki miałam kasę (całkowity brak zainteresowania ciuchami), a teraz nie mam jednych całych spodni Torebka mi się rozpadła - pewnie od noszenia płytek urwały się te ucha Buty jeszcze się trzymają, ale już widzę, że niedługo A kaski już nie ma A nawet jak coś wpadnie, to wolę wydać na duperele do chałupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.05.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Na szczęście u mnie do takich skrajności jeszcze nie dochodzi Torebka też już trzeszczy w szwach (głównie od wypychania katalogami łazienkowymi), ale garderobę musiałam uzupełnic idąc do pracy. Wcześniej w szafie królowały dżinsy i bluzy -teraz garsonki i szpilki oraz białe bluzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.05.2008 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Mi się właśnie dżinsy rozpadły wszystkie, będę musiała chyba wrócić do garsonek, jak szybko czegoś nie kupię Na szczęście do roboty mogę w dżinsach łazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.05.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 U mnie doszło do tego, że nie zdążyłam sobie garderoby wymienić, póki miałam kasę (całkowity brak zainteresowania ciuchami), a teraz nie mam jednych całych spodni Torebka mi się rozpadła - pewnie od noszenia płytek urwały się te ucha Buty jeszcze się trzymają, ale już widzę, że niedługo A kaski już nie ma A nawet jak coś wpadnie, to wolę wydać na duperele do chałupy Ja właśnie dziś sie pytałam męża czy wystarczy nam na "wypłate" hydraulikom bo jakby starczyło przed transzą jeszcze to mam w planach i buty (naprawdę nie mam), jeansy- przydałyby się juz, i spodnie eleganckie na wiosnę- nie mam ani jednej pary. No bida z nędzą w tej mojej szafie. I przez jeszcze jakiś czas tak będzie, bo nie starczy na hydraulika. pozdrawiam wszystkie budujące-nie kupujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.05.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 U mnie doszło do tego, że nie zdążyłam sobie garderoby wymienić, póki miałam kasę (całkowity brak zainteresowania ciuchami), a teraz nie mam jednych całych spodni Torebka mi się rozpadła - pewnie od noszenia płytek urwały się te ucha Buty jeszcze się trzymają, ale już widzę, że niedługo A kaski już nie ma A nawet jak coś wpadnie, to wolę wydać na duperele do chałupy Ja właśnie dziś sie pytałam męża czy wystarczy nam na "wypłate" hydraulikom bo jakby starczyło przed transzą jeszcze to mam w planach i buty (naprawdę nie mam), jeansy- przydałyby się juz, i spodnie eleganckie na wiosnę- nie mam ani jednej pary. No bida z nędzą w tej mojej szafie... Ty to chociaż masz szafę A ja się ciągle "zabieram" za swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.05.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 No właściwie to mam, nie będę płakać: to taki słupek wysoki, z trzema półkami-moje są dwie. Tylko strasznie śmierdzi w niej i muszę często ubrania odświeżać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.05.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Oj, to od cholerki masz tej szafy Ale już niedługo będziesz mogła poszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.05.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 taaaaa a jak już będę miała szafę, to bedzie problem, że mam puste półki lecę spać bo padnieta jestem. porządkowalismy działkę trochę, i aż mi się oczy kleją ze zmęczenia dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.05.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Te półki z czasem się zapełnią (co nie znaczy, że się będziesz miała w co ubrać ) Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 14.05.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 teraz ja sie melduję...dziś moge posiedzieć troszkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts