OK 17.05.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Opcja z samą szybą jest dla mnie jeszcze gorsza Miałam przyjemność mieszkać z takowym stołem - NIGDY WIĘCEJ Aczkolwiek u kogoś nawet mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.05.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Kiedyś u nas była szyba na ławie. Moja siostra miała pecha jako małe dziecko, bo trzy razy ją głową rozbiła. Po tym trzecim już nie zakładali szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.05.2008 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Kiedyś u nas była szyba na ławie. Moja siostra miała pecha jako małe dziecko, bo trzy razy ją głową rozbiła. Po tym trzecim już nie zakładali szyby. Widać też nie lubiła szyb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 17.05.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Ja jakos nie narzekam, ogolnie nie widze w nim nic niepraktycznego jak wiekszosc ludzi... ale moze dlatego ze mam stol w kuchni i ten szklany w pokoju "przyjmuje" tylko gosci moja cora nie lubila szklanych stolikow, u siostry taki jeden troche wiekszy rozmiarowo zalatwila w dziecinstwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.05.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Hhhm, ja dwa razy miałam tę przyjemność i za każdym razem to był jedyny stół w małym mieszkaniu W zasadzie można się było niczym innym nie zajmować Ten pierwszy na dodatek, to była spora ława ze szklaną półką pod blatem - brrrr... Mycie od spodu graniczyło z ekwilibrystyką, a mycie tylko z wierzchu nie miało sensu U kogoś to ja z przyjemnością sobie przy takim posiedzę i popodziwiam urodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 17.05.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Przy stole tez mam szklana polke, ale on jest bardziej pod "praktycznie" zrobiony... polka jest z satynowanego szkla, gorna szyba jest wieksza niz polka rozmiarowo i ta szersza wystajaca czesc jest tez satynowana, przezroczysta jest tylko srodkowa czesc, ale przez nia widac i tak ta nieprzezroczysta polke ... tak ze jak sie zakurzy od spodu to nie mozna odroznic czy to kurz czy odbicie polki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.05.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 W tym moim pierwszym obie szyby były zwykłe przeźroczyste - horror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.05.2008 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.05.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Witam, witam.... Gdzie kawa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.05.2008 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 http://img.quebarato.com.br/photos/big/A/6/31FA6_4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.05.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 No i na to czekałam A widziałaś OK są takie "bieżniki filcowe" wycinane w różne wzorki. Może coś takiego pod tą szybę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.05.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 ooooo hohoho jaki wypasiony expressssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.05.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Kawka mm -pychotna.. ja właśnie popijam czekoladowo-miętową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.05.2008 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Nie widziałam Ale bieżnik to pewnie długaśny, a ja potrzebuję okrągły Tak w ogóle, to nie widziałam takiego filcu z metra - nie wiesz, gdzie to można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.05.2008 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Dzień doberek wszystkim raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.05.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 ooooo hohoho jaki wypasiony expressssss no niektórym to się powodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.05.2008 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 ooooo hohoho jaki wypasiony expressssss no niektórym to się powodzi Wiadomo... stolyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.05.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 U nas jest filc w kolorach ale tylko w kawałkach małych.tutaj masz kawałki ale 30x45, musiałabyś je złączyć:http://www.toiowo.sklep.pl//index.php?products=product&prod_id=1399są dwie grubości, sklep jest w warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.05.2008 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Dzięki, musiałabym z tego patchwork zrobić Gdzieś musi być z metra, muszę jakiegoś konserwatora podpytać - w starszych meblach on był często stosowany na blaty, muszą to gdzieś kupować Na razie się zabieram za kolejny stoliczek, z Radomska do kompletu z krzesełkami. To już ostatni - trochę tego nazwoziłam Ze wstępnych oględzin wynika, że może wystarczy go podokręcać, ew. wymienić śrubki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.05.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 OK, tylko dlatego że cię lubię pogrzebię w katalogach i poszukam czy nie mają szerszego Dam cynk jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts