kachna28 20.05.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 pewnie sęk w migdałku Migdałek najlepsiejszy... mmmm... a wyrzuty sumienia -to normalka -najlepsze na wyrzuty sumienia są krówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.05.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 musiałam.... wlasciciele mieszkania przyszli a trochę niedokładnie ostatnio sprzątaliśmy..... musiałam poprawić co nieco żeby nie było za bardzo widać speeda musze pielęgnować na później, jak już będe po remoncie sprzątać. Może mi wejdzie w krew, jak myślicie??? Mi nie weszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.05.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 mi weszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.05.2008 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Mi nie, choć i tak sprzątam więcej niż kiedykolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.05.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 no, to powoli sie wdrażasz różnica polega na tym, że ja mam dziecko, dwa psy i małża, więc u mnie to mus Ty masz luzik, kot Ci dużo nie naśmieci, Ciebie prawie wcale nie ma. A u mnie wystarczy, że zabawki idą w ruch, małż zje śniadanie czy kolację... i pół domu od sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.05.2008 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Cześć dziewczynki kawkę popijam to zapraszam http://plfoto.com/zdjecia_new/1148374.jpg odnośnie sprzątania-ciągle walczę z mężem i córą. I nie poddaję się. Wytrwała z natury jestem. Z córką lepiej mi idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 21.05.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 mniam, to ja sie na kawkę dam zaprosić... i zapraszam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.05.2008 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Hhmm, jaka pyszna kawka Wiolasz, ja też bym chętnie z kimś powalczyła w kwestii sprzątania - ale kot mnie olewa Aniu, jakbym miała męża, dziecko i jeszcze była w ciąży na dodatek, to jeszcze mniej bym miała ochoty na sprzątanie - i bez tego kupa roboty A różnica to leży w charakterze raczej, niż w kwestii posiadania rodziny Onna, już idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 chyba, że miałabyś co chwilę gości, jak ja... to już mus wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.05.2008 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 chyba, że miałabyś co chwilę gości, jak ja... to już mus wtedy Moi goście są przyzwyczajeni do bałaganu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 aaa.... no, to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.05.2008 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Tak na serio, to staram się nie zapuścić chałupy totalnie - ale nie mogę powiedzieć, że mi to w krew weszło - wręcz przeciwnie, sprawia mi to ogromny wysiłek i to głównie umysłowy Tzn. cholernie ciężko mi się "zabrać" - bo jak już się zbiorę i "zabiorę", to jakoś to leci Dlatego po jednym staram się w sobie wyrabiać nawyki ograniczające konieczność sprzątania do minimum - niestety takowych nie posiadam, ale jestem na dobrej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Hello. Co slychac? Maz wczoraj rozmawial z grzebkiem. Wyglada na to, ze nastawil sie na ta wylewke na 100%, juz chce kupowac 60 workow (mimo, ze do wylania centymetra potrzeba by bylo maksymalnie 37). Mamy sie spotkac w poniedzialek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.05.2008 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Może pozostałe 23 potrzebuje sąsiad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Może pozostałe 23 potrzebuje sąsiad? No wlasnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 czyli co? Będzie robił tą wylewkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.05.2008 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Jak rozumiem, on tak uważa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Jak rozumiem, on tak uważa Otoz to... Na razie efekty jego "probki" sa porazajace. Spekana powiechnia, ktora da sie porysowac nozem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.05.2008 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Jak rozumiem, on tak uważa Otoz to... Na razie efekty jego "probki" sa porazajace. Spekana powiechnia, ktora da sie porysowac nozem... A Wasza decyzja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Jak rozumiem, on tak uważa Otoz to... Na razie efekty jego "probki" sa porazajace. Spekana powiechnia, ktora da sie porysowac nozem... A Wasza decyzja? Na razie maz rozrobil troche tej wylewki i zostawil do zaschniecia w kuble, zeby zobaczyc, jak to sie zachowuje, jak jest grubsza warstwa, czy dalej to bedzie takie miekkie. Jesli tak, to zdecydowanie trzeba szukac innego produktu. Tak jak grzebek to zrobil to na pewno nie moze byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts