Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie w starym domu i remont (prawie) generalny

OK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• OK

6251

• malgos2

2112

• kachna28

1536

• monia i marek

948

Najaktywniejsi w wątku

Onna, do łóżeczka i odpocznij - te stresy budowlane też się mogą odbijać żołądkowo :-?

Kasia, zapraszam, zapraszam :lol:

Kot mnie dziś nie obudził na śniadanie i pospałam do 11tej :o :o :o

Dawno tak mi nie dała pospać :lol: Normalnie, to jak o 9tej jeszcze śpię to zaczyna ciskać przedmiotami z szafki nocnej i skakać mi po głowie jak szalona :lol:

hehe, niezły ten kot. A ja nie zamierzam dnia spedzić w łóżeczku. Wypilam herbatkę, troszkę mi lepiej, jak głowa nie przestanie bolec to procha wezmę - na pewno pomoże bo rzadko to robię...

A chcę trochę swieżego powietrza łyknąć, gdzies pospacerowac czy coś, szkoda mi wolnego dnia (co prawda mam długi weekend, ale czeka mnie papieroklogia :( )

Spacerek też dobry pomysł, szkoda że u mnie pogoda nie nastraja do spacerów :-?

A kot pod tym względem jest okropny, jak śpię za długo to na podłodze, tak koło mojej głowy, ląduje np. telefon, potem pilot do tv. itd... Ciekawe, że nigdy nie próbuje zrzucić kubka z herbatą, który też zawsze nocuje na tej samej szafce :lol: :lol: :lol:

Chyba tak, czuje, że to by się skończyło przerobieniem na mufkę :evil:

Odpukaj... :roll:

Puk-puk :lol: :lol: :lol: :lol:

Usiłuję przykręcić półki w garderobie i za cholercię nie mogę sobie przypomnieć, czym ja to robiłam :roll: Jedna jest b. nisko i tam tylko maciupki śrubokręcik może wejść, a takiego nie mam :-? Tylko czym jedną już przykręciłam??? :o :o :o

Moze paznokciem? :lol: :lol: :lol:

Tiaaa, tym od stopy chyba :roll: :lol: :lol: :lol:

Nożem też nie - próbowałam :roll:

No nic, jak dziś nic nie wymyślę, to jutro wpadnie ojciec z małym śrubokrętem :wink:

Na razie przykręciłam inne półki :lol: Może jeszcze jedną machnę dzisiaj :D