mayland 30.05.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 I kto to napisał? że nie dodam "prosto ze stolycy " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.05.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 "Wszystko jedno, babciu, JAKIŚ zestaw mi kup" Trzeba było kupic jakoweś śrubokręty np -i zestaw i praktyczny Sorry, że nie komentuję innych postów, ale zniknęłam tylko na 2 doby a tu przybyło 3 strony Nie mam siły przez to przebrnąc po tym szkoleniu .... Mlodemu chyba pozostanie zadowolic sie batonikiem, bo wszystkie zabawki w smyku sa strasznie glupie, a na powazne prezenty jest za mlody... Może lunetę? lornetkę? teleskop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Nic mi się dzisiaj nie chce, a już na pewno nie pracować Mayland, piękna elewacja Ci się tworzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2008 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 "Wszystko jedno, babciu, JAKIŚ zestaw mi kup" Trzeba było kupic jakoweś śrubokręty np -i zestaw i praktyczny Sorry, że nie komentuję innych postów, ale zniknęłam tylko na 2 doby a tu przybyło 3 strony Nie mam siły przez to przebrnąc po tym szkoleniu .... Mlodemu chyba pozostanie zadowolic sie batonikiem, bo wszystkie zabawki w smyku sa strasznie glupie, a na powazne prezenty jest za mlody... Może lunetę? lornetkę? teleskop? Albo poczekaj parę lat i kupisz flaszkę sorki, dziś myślenie mam jednotorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 "Wszystko jedno, babciu, JAKIŚ zestaw mi kup" Trzeba było kupic jakoweś śrubokręty np -i zestaw i praktyczny Sorry, że nie komentuję innych postów, ale zniknęłam tylko na 2 doby a tu przybyło 3 strony Nie mam siły przez to przebrnąc po tym szkoleniu .... Mlodemu chyba pozostanie zadowolic sie batonikiem, bo wszystkie zabawki w smyku sa strasznie glupie, a na powazne prezenty jest za mlody... Może lunetę? lornetkę? teleskop? Az takiego budzetu nie mamy... To juz Harry Potter lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.05.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Cieszę sie, że Ci się podoba Mi też się nic nie chce dzisiaj. Z rana było lekkie zamieszanie a teraz to do domu juz chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2008 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Podoba się, podoba To okrutne, że trzeba siedzieć w robocie, jak człowiekowi się nie chce i taka piękna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 "Wszystko jedno, babciu, JAKIŚ zestaw mi kup" Trzeba było kupic jakoweś śrubokręty np -i zestaw i praktyczny Sorry, że nie komentuję innych postów, ale zniknęłam tylko na 2 doby a tu przybyło 3 strony Nie mam siły przez to przebrnąc po tym szkoleniu .... Mlodemu chyba pozostanie zadowolic sie batonikiem, bo wszystkie zabawki w smyku sa strasznie glupie, a na powazne prezenty jest za mlody... Może lunetę? lornetkę? teleskop? Albo poczekaj parę lat i kupisz flaszkę sorki, dziś myślenie mam jednotorowe To moze juz dzisiaj kupie kieliszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 30.05.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 "Wszystko jedno, babciu, JAKIŚ zestaw mi kup" Trzeba było kupic jakoweś śrubokręty np -i zestaw i praktyczny Sorry, że nie komentuję innych postów, ale zniknęłam tylko na 2 doby a tu przybyło 3 strony Nie mam siły przez to przebrnąc po tym szkoleniu .... Mlodemu chyba pozostanie zadowolic sie batonikiem, bo wszystkie zabawki w smyku sa strasznie glupie, a na powazne prezenty jest za mlody... Może lunetę? lornetkę? teleskop? Az takiego budzetu nie mamy... To juz Harry Potter lepszy. lego zdecydowanie, można coś wybrać dosyć w miarę cenowo, poza tym jakaś gra komputerowa? jakieś tamagotchi? lornetka? rolki? zestaw do nurkowania? plecak turystyczny? ochraniacze jakieś na rower lub rolki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2008 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 "Wszystko jedno, babciu, JAKIŚ zestaw mi kup" Trzeba było kupic jakoweś śrubokręty np -i zestaw i praktyczny Sorry, że nie komentuję innych postów, ale zniknęłam tylko na 2 doby a tu przybyło 3 strony Nie mam siły przez to przebrnąc po tym szkoleniu .... Mlodemu chyba pozostanie zadowolic sie batonikiem, bo wszystkie zabawki w smyku sa strasznie glupie, a na powazne prezenty jest za mlody... Może lunetę? lornetkę? teleskop? Albo poczekaj parę lat i kupisz flaszkę sorki, dziś myślenie mam jednotorowe To moze juz dzisiaj kupie kieliszki? I karafkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 "Wszystko jedno, babciu, JAKIŚ zestaw mi kup" Trzeba było kupic jakoweś śrubokręty np -i zestaw i praktyczny Sorry, że nie komentuję innych postów, ale zniknęłam tylko na 2 doby a tu przybyło 3 strony Nie mam siły przez to przebrnąc po tym szkoleniu .... Mlodemu chyba pozostanie zadowolic sie batonikiem, bo wszystkie zabawki w smyku sa strasznie glupie, a na powazne prezenty jest za mlody... Może lunetę? lornetkę? teleskop? Az takiego budzetu nie mamy... To juz Harry Potter lepszy. lego zdecydowanie, można coś wybrać dosyć w miarę cenowo, poza tym jakaś gra komputerowa? jakieś tamagotchi? lornetka? rolki? zestaw do nurkowania? plecak turystyczny? ochraniacze jakieś na rower lub rolki? O czekaj, czekaj. Wlasnie mial dostac po corce znajomego niezly rower, to moze cos do tego roweru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 30.05.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 no to mówię właśnie jakiś wypasiony kask, albo ochraniacze, rękawiczki bidony i inne jakieś gadżety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 30.05.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 ja jestem taka mądra bo pokomunijna ha... no i mam takiego mniej więcje w tym wieku - bo 8 latka w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 ja jestem taka mądra bo pokomunijna ha... no i mam takiego mniej więcje w tym wieku - bo 8 latka w domu... Dzieki. Zaraz zapytam, co z tym rowerem i skonsultuje z mezem. Nie za wiele mamy czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.05.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 ja jestem taka mądra bo pokomunijna ha... no i mam takiego mniej więcje w tym wieku - bo 8 latka w domu... my też poszliśmy tropem pokomunijnym i kupiliśmy książkę z podstawami do komputera, bo zapewne w krótkim czasie i komputer się u naszego 8-latka pojawi... piszę o tym dziecku, co byliśmy na komuni, bo to chrześniak męża. Dawidkowi i jego młodszemu koledze kupujemy laptopy znaleźliśmy takie w Tesco po 50 zł, który gada po polsku i angielsku, ma gry i coś tam jeszcze edukacyjne. Młody jeszcze mały, ale może zmieni upodobania i zamiast klikać po mojej klawiaturze i wyłączać mi kopmuter (ja do dzis nie wiem, którym przyciskiem na klawiaturze się to robi ) zajmie sie swoją klawiaturką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.05.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Aniu, taki laptop kupiliśmy jakiś czas temu Julce. Szybko się w nim monitorek psuje. ALe poza tym nauczył Julkę literek, cyferek, a miała wtedy niecałe trzy lata.Super rzecz.A lornetkę w tamtym roku kupiliśmy za 60 zł więc myśle, że niedrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.05.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 bardzo szybko siadł ten monitorek?? u znajomych już ma się taki laptop dobrze z pół roku... z tym, że Dawidek go jeszcze nie miał w ręce... Bo u niego pewnie będzie krócej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.05.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 E tam jak przezyl zapedy moich dzieci to nie jest tak zle zwlaszcza synek am imadlo w paluszkach, u nas jest niecaly rok albo ponad rok bo nie pamietam kiedy amelia go dostala i ma sie calkiem dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Aniu, taki laptop kupiliśmy jakiś czas temu Julce. Szybko się w nim monitorek psuje. ALe poza tym nauczył Julkę literek, cyferek, a miała wtedy niecałe trzy lata.Super rzecz. A lornetkę w tamtym roku kupiliśmy za 60 zł więc myśle, że niedrogo. Lornetke za 60 zl powiadasz... Tyle chyba by budzet wytrzymal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.05.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 u Ruskich kupuja lornetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts