malgos2 01.06.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Jezu, jak mi sie nudzi... Nauczam od rana i juz mi odwala... To z okazji Dnia Dziecka wypuśc dziatwę na zewnątrze Dziatwa - srednia wieku 45... I sama moze sie wypuscic po drugiej stronie laptopa, ale nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.06.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Dziatwa - srednia wieku 45... eee to faktycznie starzy (nawet na ewentualnych kochanków ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Dziatwa - srednia wieku 45... eee to faktycznie starzy (nawet na ewentualnych kochanków ) Po co mi kochankowie? Kasy potrzebuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.06.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Po co mi kochankowie? Kasy potrzebuje... To może korepetycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Po co mi kochankowie? Kasy potrzebuje... To może korepetycje? No wlasnie ich ucze prywatnie, za to mi placa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.06.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Cześć Ja też jestem stadna ze dwa razy w tygodniu Wtedy idę do knajpy Na co dzień to mnie każdy wk@#% My tez Cie wkurzamy? Ja mam pare miesiecy wolnosci w roku i poza tym my jestemy zupelnie o siebie niezazdrosni. Ale my jestesmy dobrani jak w korcu maku - wszyscy mowia, ze oboje mamy trudne charakterki, a jakos ze soba wytrzymujemy bez problemu. Nie wkurzacie, dopóki nie muszę z Wami mieszkać Wkurzanie się zaczyna powyżej tygodnia zamieszkiwania biedna kota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.06.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Cześć Ja też jestem stadna ze dwa razy w tygodniu Wtedy idę do knajpy Na co dzień to mnie każdy wk@#% My tez Cie wkurzamy? Ja mam pare miesiecy wolnosci w roku i poza tym my jestemy zupelnie o siebie niezazdrosni. Ale my jestesmy dobrani jak w korcu maku - wszyscy mowia, ze oboje mamy trudne charakterki, a jakos ze soba wytrzymujemy bez problemu. Nie wkurzacie, dopóki nie muszę z Wami mieszkać Wkurzanie się zaczyna powyżej tygodnia zamieszkiwania biedna kota... Oooo, kota to dopiero mnie wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.06.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 ciekawe, czy Ty ją nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.06.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Nie wiem, ale ona to robi specjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.06.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 musi odreagować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Kota na pewno tez tak mysli, ze Ty jej te srubokrety specjalnie chowasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.06.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 kota znajdzie coś innego do zabawy... kwiatek jeszcze żyje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.06.2008 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Żyje, tylko co to za życie Znalazła sobie - moje buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Rogi pewnie sa super do wieszania sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.06.2008 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Rogi jeszcze nie wiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Rogi jeszcze nie wiszą Biedna kota, zadnych zabawek nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.06.2008 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Uciekam, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Uciekam, dobranoc Nie dosc, ze kotu zabawki odbiera, to jeszcze nas zostawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 02.06.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 powitać porannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.06.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Witam i ja.... Wiecie co? nie wytrzymam normalnie, musze komuś powiedzieć: kupiłam wczoraj motor !!! cieszę sie jak głupia. Tzn. na męża będzie ale to ja go znalazłam na necie, ja namówiła męza żeby pojechać i zobaczyć i czuję sie jakbym ja go kupiła od soboty już chodzę i michę cieszę. Normalnie jakbym na loterii wygrała. A jak usłyszałam jak chodzi.....ojej, kiesiel w majtkach normalnie...zakochałam się... Aż mi lepiej jak to napisałam. Na razie to tajemnica wśród rodziny żeby nie zapeszyć bo jeszcze nie jest u nas ale zaliczka wpłacona i w środę mąż jedzie do Krosna go odebrać... Normalnie czuję te "wolność.".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts