malgos2 02.06.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Wiolasz, wieści super - czekam na fotkę na motorku Małgoś, czuję się przywitana Nie ma sprawy. A fotka ma byc koniecznie w stylowym kasku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.06.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Witam i ja.... Wiecie co? nie wytrzymam normalnie, musze komuś powiedzieć: kupiłam wczoraj motor !!! cieszę sie jak głupia. Tzn. na męża będzie ale to ja go znalazłam na necie, ja namówiła męza żeby pojechać i zobaczyć i czuję sie jakbym ja go kupiła od soboty już chodzę i michę cieszę. Normalnie jakbym na loterii wygrała. A jak usłyszałam jak chodzi.....ojej, kiesiel w majtkach normalnie...zakochałam się... Aż mi lepiej jak to napisałam. Na razie to tajemnica wśród rodziny żeby nie zapeszyć bo jeszcze nie jest u nas ale zaliczka wpłacona i w środę mąż jedzie do Krosna go odebrać... Normalnie czuję te "wolność.".. no... to jak nic tylko na Cię wyglądać będę 14 czerwca... przyjedziesz się nam pochwalić, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.06.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Kochana niestety nie mogę przyjechać. Mnóstwo mnóstwo spraw w pracy- dostanę urlop na cały lipiec jeśli teraz nadrobię wszystko. A fotka? koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 02.06.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 fotka? kilka w kilku pozach i ujęciach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 A Olga znowu na piwie z Hiszpanem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.06.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 no... w końcu jej wykraczemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 no... w końcu jej wykraczemy Gdyby z Hiszpanem nas zdradzala, to jeszcze pol biedy, ale ona pewnie z babami jakimis pije! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.06.2008 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 więc jej zdrowie i kogoś tam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2008 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Cześć Olga. żyjesz? To jak tam z tym Hiszpanem, bo jak dziewczyny wspominają to pewnie coś wiedzą, pewnie coś jest na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.06.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Olga, wstań ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Hej. Dzisiaj pewnie szewski wtorek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.06.2008 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Cześć Ależ Wy macie fantazję Człowiek sobie na piwko nie może z koleżankami wyskoczyć, żeby mu Hiszpana nie przypięli A dzisiaj nie szewski wtorek, tylko narady z dziewczynami z księgowości w sprawie opracowania strategii podwyżkowej Więc sami rozumiecie, że sprawa najwyższej wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 03.06.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 ha... tez bym chciała, żeby w mojej firmie sobie strategię podwyżkową przyjęli... jakąkolwiek ) i cześć upalnym popołudniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.06.2008 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Nasza strategia polega na tym, że skoro największy głąb w firmie wlaśnie dostał, to my też chcemy Trza się było naradzić, czy lepiej po kolei, czy lepiej wszystkie razem Jutro się wybieramy zaznajomić prezesa z "naszą strategią" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.06.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 myślę, że lepiej wszystkie razem bo w końcu może sie okazać za którymś tam podejściem, że prezes się wku... i już nic nikt więcej nie załatwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 OK życzę powodzenia i trzymam kciuki za pomyślne wieści bo przecież to sprawa najwyższej wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 myślę, że lepiej wszystkie razem bo w końcu może sie okazać za którymś tam podejściem, że prezes się wku... i już nic nikt więcej nie załatwi Chyba, ze OK ma byc w pierwszej turze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.06.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 o nikim takim a tym bardziej Hiszpan nic a nic..... witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.06.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 myślę, że lepiej wszystkie razem bo w końcu może sie okazać za którymś tam podejściem, że prezes się wku... i już nic nikt więcej nie załatwi Chyba, ze OK ma byc w pierwszej turze... a... to zmienia postać rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 myślę, że lepiej wszystkie razem bo w końcu może sie okazać za którymś tam podejściem, że prezes się wku... i już nic nikt więcej nie załatwi Chyba, ze OK ma byc w pierwszej turze... a... to zmienia postać rzeczy... Cos czuje, ze ona juz te podwyzke dostala i teraz oblewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts