DarioAS 04.06.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 wszystko na to wskazuje ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.06.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Hej! A może Olga strajkuje i śpi pod biurkiem na styropianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danek60 04.06.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Witam wszystkich,baaaaardzo dawno mnie tu nie bylo i wiele sie dzieje,oraz zmienilo,no wlasnie szczegolnie ceny.Napiszcie prosze czy na dzien dzisiejszy 8tys.zl. za projekt indywidualny domku z plazow w stylu podhalanskim o pow.120m2 to chyba nie jest bardzo duzo zaznaczam tez ze architekt odrazu zajmuje sie zebraniem calej dokumentacji potrzebnej do zlozenia wniosku o pozwolenie na budowe.Druga sprawa czy 3500tys za m2 domu z plazow stan surowy zamkniety,bez fundamentu oraz instalacji,to chyba jednak przegiecie? Napiszcie co o tym myslicie,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.06.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Mam wrazenie ze jestes tu pierwszy raz w dodatku nie kojarze zeby ktos tu budowal dom z bali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.06.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 A ja sądzę, że Danek dobrze trafił -musi tylko poczekać na Olgę -ona WIE WSZYSTKO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.06.2008 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Cześć Muszę Was zmartwić Nie wiem wszystkiego Np. nie mam pojęcia co to domy z plazów Czy to chodzi o domy z płazów? Żabie domki? No, pojęcia nie mam, ile stoją Froshki może by trzeba zapytać Sorki Was, że się nie odzywam, ale mam ostatnio fazę aspołeczną i tylko czytam (czytać muszę, bo w życiu bym nie nadrobiła ). Generalnie wszystko w porządku, tylko nastrój mam do d... A dzisiaj dzień to już w ogóle - powinni takich zabronić Podwyżka? Będzie... w sierpniu może (oczywiście komitetem polazłyśmy) Weszłam w starcie z lodówką w robocie i lodówka wygrała, a ja ledwo łażę. Palec u nogi cały granatowy i boli jak... Oczywiście to ta sama stopa, co zwykle Jak po złości z roboty do domu jechałam dziś 2 godziny!!! Właśnie mi padła kablówka Technik będzie jutro Ja oczywiście muszę lecieć znów z roboty na łeb na szyję, bo będzie 18-20, a ja mu jestem niezbędna (choć dam sobie głowę obciąć i bez technika, że awaria jest na zewnątrz ) Poza tym wszyscy zdrowi i (prawie) wszystko gra Buziaczki dla wszystkich No tak, posta też muszę trzy razy wysyłać, bo mnie wywala Jak wreszcie pójdzie, to pewnie z pięć razy dla odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.06.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Olga, spokojnie, to tylko jeden dzień. Usiądź i wypij sobie piweczko, albo wineczko, dobry filmik....Jutro będzie duuużo lepiej... ....bo przecież gorzej być nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.06.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Olga, spokojnie, to tylko jeden dzień. Usiądź i wypij sobie piweczko, albo wineczko, dobry filmik....Jutro będzie duuużo lepiej... ....bo przecież gorzej być nie może Jaki filmik? TV nie mam, dvd mam tylko w laptopie i w zasadzie nie używam, więc brak płytek i kabel wcięło w remont Ja generalnie nie narzekam, ale dziś taki dzień, że człowiek od rana żałuje, że wyszedł z domu - na pewno każdy zna takie dzionki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.06.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 No i co? Ja i bez technika wiem, gdzie jest problem Już mam kablówkę To nie mogą od razu na tej infoblablinii powiedzieć, że najpierw sprawdzą u siebie???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 04.06.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 wczoraj taki był rano gaz się w butli skończył i kawy nie było potem autobus którym do pracy (i szkoły i przedszkola)miałam jechać nie pojechał potem złamałam całkiem (wydawało się ) zdrowego zęba , kotka miała szczyt rujki męszcz mnie wkurzył nadworny komputerowiec nawalił psy się pogryzły pogoda się spsuła druga kota znowu chora minęło dzień dobry wszystkim dawno mnie nie było , czasu jakoś nie miałam czy cuś chwalę się : mieszkam na budowie jest bosko właśnie siedzę na tarasie , kończę butelkę winka , bachory wysłałam do spania męszcz zastrajkował i pojechał spać do "prawdziwego domu "(a tu niby co jest?) mam tu to co dla mnie w życiu najwazniejsze ŚWIĘTY SPOKÓJ Olga piję za Twoje zdrówko i dobry nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.06.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Dzięki Jeszcze jeden taki dzień i jadę na to winko gwiazdy podziwiać Podczytuję u Ciebie też To się normalnie wściec można - niby nic takiego się nie dzieje, a ja się czuję jakbym z całym światem walczyła Dobrze, że to już koniec dnia, ufff... Zdróweczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 toś dopiero miała... było minęło... Olga, jutro będzie lepiej tak myślałam, że nie piszesz, bo coś nie leży jak powinno... ja też czasem tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 04.06.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 a zapraszam , zapraszam ,jak teraz wyruszysz nad ranem będziesz a winko boskie mam prosto z węgier przyjechało i pierwszą butelką jaką widziało była moja pięcilotrowa po mineralnej w pracy pijemy, w domu pijemy (tylko rodzaj zmieniamy ) od połowy maja popłynęło ze czterdzieści litrów , czy to już alkocholizm ?? eeeeeeeeee cza pić dopóki pan jakość trzyma jutro kolejna dostawa, napisz jakie lubisz, pakuj śpiworki i jazda zapraszam nie tylko olgę zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.06.2008 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Cześć Aniu, W zasadzie tylko dziś taki paskudny dzień Ale w ogóle ostatnio nastrój mam taki... kątkowy Siedziałabym se w kątku i tylko patrzyła - gadać mi się nie chce, nie mam o czym itd. Czasami tak mam bez powodu. Chyba na co dzień gadam za dużo i czasem muszę pomilczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.06.2008 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 W jakiś objazd chyba ruszę To winko brzmi naprawdę kusząco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.06.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Buziaczki dla wszystkich I w tym całym poście to jest najważniejsza wiadomość Bo wiem, że pamiętasz, bo wiemy że tęsknisz Olga, życie idzie sinusoidą.... Lepiej zaplanuj coś fajnego, oczywiście możliwego do realizacji Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 04.06.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 no to białe czy czerwone??półsłodkie czy wytrawne??ono słoneczkiem smakuje ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.06.2008 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Buziaczki dla wszystkich I w tym całym poście to jest najważniejsza wiadomość Bo wiem, że pamiętasz, bo wiemy że tęsknisz Olga, życie idzie sinusoidą.... Lepiej zaplanuj coś fajnego, oczywiście możliwego do realizacji Pozdrówka Dzięki, na razie planuję, co ja zrobię w sierpniu z tą kasą Czuję, że ją wydam ze trzy razy zanim na konto wpłynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.06.2008 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 no to białe czy czerwone?? półsłodkie czy wytrawne?? ono słoneczkiem smakuje ..... Czerwone wytrawne Albo białe półsłodkie W dobrym towarzystwie to i cykuta smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts