OK 05.06.2008 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Hydraulicy przyszli i maja nam te wystajace liczniki obrocic, co by sie dalo jakas rewizje z drzwiczkami zrobic, nie taka ozdobe trzymac na srodku lazienki. A z kaloryferem jest jakas sciema, bo zeby wymienic zawor trzeba spuszczac wode ludziom z naszego bloku i z sasiedniego. Dopiero doczytałam, że z sąsiedniego też To faktycznie jakaś bzdura - leć z awanturą do administracji, każdy pion na samym dole musi mieć zawór, na każdej klatce powinien być osobny. Spuszczenie wody to nie problem - a czemu chcesz wymienić zawór? Administracja może Cię obciążyć dodatkowo kosztem spuszczonej wody - więc nie daj sobie wmówić, że za wodę z dwóch bloków będziesz płacić Jeden z zaworow przepuszcza i nie da sie odkrecic kaloryfera. Nie da sie go tez calkiem zakrecic (teraz nie grzeja, ale jak grzali to ten kaloryfer w kwietniu przy 25 stopniach na zewnatrz dalej dzialal). Moze cos innego wymysla. Pierdzielili mi jeszcze, ze nie tylko wode trzeba spuscic, ale i wszystkim w tych dwoch blokach kaloryfery odpowietrzyc. A zawór nie jest na gwarancji? Wtedy muszą to zrobić na koszt administracji To nie jest Twój kaprys w takim razie, że zmieniasz ten zawór Narób duuuużo krzyku - pewnie, że jak się spuści wodę, to potem kaloryfery trzeba odpowietrzać, ale.... 1. Jest po sezonie, jak będą jesienią puszczać to ogrzewanie i tak trzeba odpowietrzać grzejniki prawie wszędzie. 2. Wcale niekoniecznie wszystkie - chyba że macie tak ch..wą instalację Niech Ci kitu nie wciskają, teraz nie trzeba ich odpowietrzać, na jesieni się okaże, które trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Hydraulicy przyszli i maja nam te wystajace liczniki obrocic, co by sie dalo jakas rewizje z drzwiczkami zrobic, nie taka ozdobe trzymac na srodku lazienki. A z kaloryferem jest jakas sciema, bo zeby wymienic zawor trzeba spuszczac wode ludziom z naszego bloku i z sasiedniego. Dopiero doczytałam, że z sąsiedniego też To faktycznie jakaś bzdura - leć z awanturą do administracji, każdy pion na samym dole musi mieć zawór, na każdej klatce powinien być osobny. Spuszczenie wody to nie problem - a czemu chcesz wymienić zawór? Administracja może Cię obciążyć dodatkowo kosztem spuszczonej wody - więc nie daj sobie wmówić, że za wodę z dwóch bloków będziesz płacić Jeden z zaworow przepuszcza i nie da sie odkrecic kaloryfera. Nie da sie go tez calkiem zakrecic (teraz nie grzeja, ale jak grzali to ten kaloryfer w kwietniu przy 25 stopniach na zewnatrz dalej dzialal). Moze cos innego wymysla. Pierdzielili mi jeszcze, ze nie tylko wode trzeba spuscic, ale i wszystkim w tych dwoch blokach kaloryfery odpowietrzyc. A zawór nie jest na gwarancji? Wtedy muszą to zrobić na koszt administracji To nie jest Twój kaprys w takim razie, że zmieniasz ten zawór Narób duuuużo krzyku - pewnie, że jak się spuści wodę, to potem kaloryfery trzeba odpowietrzać, ale.... 1. Jest po sezonie, jak będą jesienią puszczać to ogrzewanie i tak trzeba odpowietrzać grzejniki prawie wszędzie. 2. Wcale niekoniecznie wszystkie - chyba że macie tak ch..wą instalację Niech Ci kitu nie wciskają, teraz nie trzeba ich odpowietrzać, na jesieni się okaże, które trzeba. Maja przyjsc w srode i cos wymyslec. Mam nadzieje, ze jak najmniejszym kosztem, bo nie mam ochoty placic za jakies bzdurne zawory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.06.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Hej -wpadłam się przywitać i pożegnać -jutro wyjeżdżam z mężulkiem na rocznicowy wypad (to już 5 lat...) Może gdzieś po drodze upoluję płytki ! Relacja w ndz. w czasie meczu Polska-Niemcy PA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kasiu, NAJLEPSZE ŻYCZENIA Z OKAZJI ROCZNICY http://champagneinfo.nl/Portals/0/champagne1.jpg Bawcie się świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Dolaczam sie do zyczen. Tylko nie zostawiaj nas na zbyt dlugo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 no, byle ze zdjęciami ta relacja była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 no, byle ze zdjęciami ta relacja była... Co Tobie po glowie chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.06.2008 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Dzień dobry Śniadanko? http://cyclesud.free.fr/chroniques/images_articles/dejeuner.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Sniadanko, chetnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.06.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Może i ja się skuszę, a co tam jest w tej małej miseczce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Może i ja się skuszę, a co tam jest w tej małej miseczce? Wyglada, ze jakies platki. Ja juz jestem po... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.06.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Ja jestem po obiadku, gołąbki miałam. Mąż właśnie lodówkę rozmraża to do kuchni nie wchodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Ja jestem po obiadku, gołąbki miałam. Mąż właśnie lodówkę rozmraża to do kuchni nie wchodzę A ja jak zwykle w weekend... Pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.06.2008 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Ja jestem po obiadku, gołąbki miałam. Mąż właśnie lodówkę rozmraża to do kuchni nie wchodzę A ja jak zwykle w weekend... Pracuje. Ja sprzątam To już wolę pracować - przynajmniej jaka kasa z tego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.06.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Każda robi co innego ale jedno robimy razem w tym czasie? kto zgadnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Ja jestem po obiadku, gołąbki miałam. Mąż właśnie lodówkę rozmraża to do kuchni nie wchodzę A ja jak zwykle w weekend... Pracuje. Ja sprzątam To już wolę pracować - przynajmniej jaka kasa z tego jest Zaraz bede negocjowac przyszly tydzien. Trzymaj kciuki, zebym mogla do Ani przyjechac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.06.2008 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Każda robi co innego ale jedno robimy razem w tym czasie? kto zgadnie? Nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.06.2008 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Ja jestem po obiadku, gołąbki miałam. Mąż właśnie lodówkę rozmraża to do kuchni nie wchodzę A ja jak zwykle w weekend... Pracuje. Ja sprzątam To już wolę pracować - przynajmniej jaka kasa z tego jest Zaraz bede negocjowac przyszly tydzien. Trzymaj kciuki, zebym mogla do Ani przyjechac! Czymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Jednego mam z glowy, teraz jeszcze negocjacje z kolejna panienka i byc moze sie zobaczymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.06.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Wpadłam do Was przywitać sie wieczornie. Ostatnio nie mam czasu na forum Ale pamietam o Was i zagladam po cichutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts