malgos2 11.06.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Okazało się, że wszystkie płytki z cersanitu, jakie kupowałam, są już wycofane z produkcji A kupowałam z trzech różnych serii A gdzie Ty masz płytki z cersanitu? bo ja tylko u Ciebie jakieś "niepolskie widziałam" A co do maszynki to ja bym jakąś destylarnię turystyczną wolała -jakoś wolę drineczki od piwka Acha! -Malgoś -spóźnione ale szczere! -NAJ!!!: http://orchidea24.pl/modules/shop/upload/images/747.jpg Dzieki, dzieki. Ciekawe, dlaczego w tym watku mam wiecej kwiatkow niz w swoim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.06.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Dzieki, dzieki. Ciekawe, dlaczego w tym watku mam wiecej kwiatkow niz w swoim... No właśnie -ja też tu odbierałam życzenia rocznicowe ... Widocznie olga działa jak magnes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Dzieki, dzieki. Ciekawe, dlaczego w tym watku mam wiecej kwiatkow niz w swoim... No właśnie -ja też tu odbierałam życzenia rocznicowe ... Widocznie olga działa jak magnes Szkoda tylko, ze Olge gdzies wcielo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.06.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Wiecie, mam wrażenie jakbyśmy podczas tych rozmów tutaj, wszystkie siedziały u Olgi w kuchni Tu kawka, tu piweczko, jakieś słodkości czasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.06.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Wiem już na co teraz będę oszczędzać http://www.boutique-biere.com/images/biere_pression_elegance_rouge.JPG Czyż to nie lepsze niż wypasiony ekspres do kawy I można postawić w salonie - kolorek mi pasi wygląda jak mój ekspres do kawy... tylko nalewa co innego coś lepszego....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Ty, Ania, nie swiruj. Ty nie mozesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.06.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 pooglądać se mogę i pomarzyć... póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 pooglądać se mogę i pomarzyć... póki co Olga za pozno znalazla, bo bysmy Ci kupily na parapet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.06.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 ja jak ja, ale mój małż to by się tak ucieszył, że pewnie jeszcze jedną parapetówę by zorganizował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 ja jak ja, ale mój małż to by się tak ucieszył, że pewnie jeszcze jedną parapetówę by zorganizował... No to nastepnym razem, jak juz Olga wyprobuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.06.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 ja jak ja, ale mój małż to by się tak ucieszył, że pewnie jeszcze jedną parapetówę by zorganizował... No to nastepnym razem, jak juz Olga wyprobuje. to pewnie wszyscy wypróbujemy poprostu u Olgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 ja jak ja, ale mój małż to by się tak ucieszył, że pewnie jeszcze jedną parapetówę by zorganizował... No to nastepnym razem, jak juz Olga wyprobuje. to pewnie wszyscy wypróbujemy poprostu u Olgi No to jestesmy umowione... To kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.06.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 ja też się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Cześć Parapetówa u mnie, jak u wszystkie pić będziecie mogły Kasia, gres z Cersanitu mam w kuchni na podłodze i ścianie nad blatem (puerto verde i rodesia zefir), i w łazience na podłodze (wega grigio). Włoskie są w łazience na ścianach, a hiszpańskie w kuchni na "piecu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Cześć Parapetówa u mnie, jak u wszystkie pić będziecie mogły Kasia, gres z Cersanitu mam w kuchni na podłodze i ścianie nad blatem (puerto verde i rodesia zefir), i w łazience na podłodze (wega grigio). Włoskie są w łazience na ścianach, a hiszpańskie w kuchni na "piecu" Hej. Dobrze, ze sie odezwalas, bo juz mialysmy sie bez Ciebie umawiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Cześć Parapetówa u mnie, jak u wszystkie pić będziecie mogły Kasia, gres z Cersanitu mam w kuchni na podłodze i ścianie nad blatem (puerto verde i rodesia zefir), i w łazience na podłodze (wega grigio). Włoskie są w łazience na ścianach, a hiszpańskie w kuchni na "piecu" Hej. Dobrze, ze sie odezwalas, bo juz mialysmy sie bez Ciebie umawiac. A co to za dziwo Bez odpowiedzi mi się cycat wysłał Chciałam powiedzieć, że aż tak dobrze, to nie będziecie miały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Cześć Parapetówa u mnie, jak u wszystkie pić będziecie mogły Kasia, gres z Cersanitu mam w kuchni na podłodze i ścianie nad blatem (puerto verde i rodesia zefir), i w łazience na podłodze (wega grigio). Włoskie są w łazience na ścianach, a hiszpańskie w kuchni na "piecu" Hej. Dobrze, ze sie odezwalas, bo juz mialysmy sie bez Ciebie umawiac. A co to za dziwo Bez odpowiedzi mi się cycat wysłał Chciałam powiedzieć, że aż tak dobrze, to nie będziecie miały Wlasnie widzialam, ze Ci sie wyslal. Wczoraj w nocy to dopiero byly jaja, nic sie nie dalo otworzyc. Kombinowalysmy tylko, czy kota nas do domu wpusci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ja mam zawsze problem z dostaniem się na Muratora koło północy - trwa to ok. 0,5 do 1 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ja mam zawsze problem z dostaniem się na Muratora koło północy - trwa to ok. 0,5 do 1 godziny. Za duzo dziewczyn na muratorze-Hiszpanie wtedy siedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.06.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Cześć Parapetówa u mnie, jak u wszystkie pić będziecie mogły Ja nie uzależniam parapetówy od płodności i "mleczności" jak dobrze pójdzie -to jesienią zapraszam do Sandomierza -to jest naprawdę piękne miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts