malgos2 12.06.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Posiałam trawkę, ale jeszcze nie wyrosła Biedna kota, trawa ja bedziesz karmic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.06.2008 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Cześć Babki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 04:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Cześć Babeczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.06.2008 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 hej hej, juz w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Nie Jeszcze w łóżeczku z kawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.06.2008 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 no farciary no...ja już ubrana i czekam aż dziecie wstanie i sruuu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.06.2008 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 aaa tak, miłego.. dzięki i wzajemnie choć przyznam szczerze, okres wakacyjny u mnie w pracy to nuda totalna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Witam kolezanki. Ja odsypialam wczorajsza akcje. Gowniarze pod blokiem pili piwo i zmusili dziewczyne do polkniecia czegos, po czym stracila przytomnosc. Zaczeli sie drzec, ze nie maja telefonu, no to ja w pierwszym odruchu na policje (no mysle sobie dragi, to chyba jest przestepstwo, no nie? ), a ten glupi policjant mowi: a moze ona sie na cos leczy? No jaja normalnie. Polaczyl mnie z pogotowiem, ktore przyjechalo, wzieli ja do karetki, ozyla, ale odmowila leczenia (no pewnie by sie zorientowali, co brala). Co za towarzycho... Jedna dziewczyna w ciazy tam byla, nawalona jak messerschmitt, ta, co zemdlala to tez jakas matka dzieciom, no jaja jak berety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 To faktycznie miałaś wieczór wrażeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 To faktycznie miałaś wieczór wrażeń No. W dodatku siostra meza trafila do szpitala i wycieli jej wyrostek. Mam nadzieje, ze wyjdzie szybko, bo zrobili jej laparoskopie. Co za mlyn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Faktycznie, młyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Faktycznie, młyn A ja nie mam prezentu dla meza. Juz myslalam, ze kupilam przez internet, a tu pani dzwoni, ze "producent w ogole nie ma takiego produktu". Lece szukac dzisiaj, bo przeciez w sobote nie mam kiedy. A co tam z prezentem dla Ani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Eeee, szukam odkurzacza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Eeee, szukam odkurzacza... A myslisz o jakims wodnym, czy normalnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Eeee, szukam odkurzacza... A myslisz o jakims wodnym, czy normalnym. Na pewno nie o centralnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Eeee, szukam odkurzacza... A myslisz o jakims wodnym, czy normalnym. Na pewno nie o centralnym A tak powaznie, to czy centralny odkurzacz to jest rzeczywiscie cos fajnego? Widzialam taki u milionerow, ale i tak lataly tam sprzataczki i odkurzaly, wiec jakos nie potrafie sobie wyobrazic, jak to dziala w praktyce. Czy to tylko taki gadzet dla tych, co maja za duzo kasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Wydaje mi się, że w domu to niezła sprawa Nie ganiasz z całym bałaganem, tylko podłączasz rurkę i cześć A sprzątaczki u milionerów... cóż... im chyba nie wypada nie mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Wydaje mi się, że w domu to niezła sprawa Nie ganiasz z całym bałaganem, tylko podłączasz rurkę i cześć A sprzątaczki u milionerów... cóż... im chyba nie wypada nie mieć Nie no, wiadomo, ze musza miec nawet kilka sprzataczek, od dywanow, od antykow, od bibelotow... No to skoro mowisz, ze to fajna sprawa, to moze jednak zlozymy sie na ten centralny dla Ani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Wydaje mi się, że w domu to niezła sprawa Nie ganiasz z całym bałaganem, tylko podłączasz rurkę i cześć A sprzątaczki u milionerów... cóż... im chyba nie wypada nie mieć Nie no, wiadomo, ze musza miec nawet kilka sprzataczek, od dywanow, od antykow, od bibelotow... No to skoro mowisz, ze to fajna sprawa, to moze jednak zlozymy sie na ten centralny dla Ani? Ja myślę, że byłaby przeszczęśliwa, jakbyśmy jej taką demolkę w chałupie zafundowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts