kachna28 14.06.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 To bede szukac kobiety w wieczorowej sukni na peronie. i w kapeluszu z woalką tak na serio to będę w jasnych spodniach i czarnej bluzce, będziemy się zdzwaniać, postaram się być przed 15.30 OK. To jak znajdziesz koszykarke to krzycz. Będę się darła w głos -może mnie nie zamkną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.06.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Czy to tylko taki gadzet dla tych, co maja za duzo kasy... No o mnie to napewno nie można powiedzieć że mam dużo kasy -ale instalację centralnego odkurzacza zrobiliśmy "na zaś" Koszt rozprowadzenia rurek to 350zł, sama jednostka centralna (czyli odkurzacz Beam by Electrolux) kosztuje 2400zł. Na razie mnie na niego nie stać, ale wolałam rozprowadzić teraz rurki, niż np za 5 lat ryć dziury w ścianach. myślę, że w moim przypadku się sprawdzi -bo mam poddasze użytkowe -odpadnie mi tachanie odkurzacza po schodach, samą rurkę sobie wezmę kurna czemu u Ciebie 350 zł, a u mnie 1400 no tak ja to se umiem znaleźć fachmanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.06.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Czy to tylko taki gadzet dla tych, co maja za duzo kasy... No o mnie to napewno nie można powiedzieć że mam dużo kasy -ale instalację centralnego odkurzacza zrobiliśmy "na zaś" Koszt rozprowadzenia rurek to 350zł, sama jednostka centralna (czyli odkurzacz Beam by Electrolux) kosztuje 2400zł. Na razie mnie na niego nie stać, ale wolałam rozprowadzić teraz rurki, niż np za 5 lat ryć dziury w ścianach. myślę, że w moim przypadku się sprawdzi -bo mam poddasze użytkowe -odpadnie mi tachanie odkurzacza po schodach, samą rurkę sobie wezmę kurna czemu u Ciebie 350 zł, a u mnie 1400 no tak ja to se umiem znaleźć fachmanów bo fachmanem był mó mąż! Kupiliśmy na stronie Beam zestaw montażowy na 3 gniazda za 350zł -i sam kleił -to w zasadzie b.proste! Fachman też nam powiedział ok. 1400zł -zostało w kieszeni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.06.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaa no i wszystko jasne !!!! tom się letko uspokoiła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 14.06.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Ja bede miala trzy odkurzacze hihi na kazdym pietrze jeden ... no prawie jak centralny bedzie sie sprawowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.06.2008 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Ja bede miala trzy odkurzacze hihi na kazdym pietrze jeden ... no prawie jak centralny bedzie sie sprawowalo Dobre myślenie. Można jeszcze założyć, że ten na środkowym piętrze będzie centralnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.06.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Ja bede miala trzy odkurzacze hihi na kazdym pietrze jeden ... no prawie jak centralny bedzie sie sprawowalo Mohag zrobilismy tak samo. Na każdej kondygnacji jest jeden. Ten na dole w dodatku jest bezprzewodowy więc jest super wygodny bo nie ciagnę metrów kabla za sobą. Ma mniejszą moc ssania ale w zupełności wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 15.06.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Ja bede miala trzy odkurzacze hihi na kazdym pietrze jeden ... no prawie jak centralny bedzie sie sprawowalo Dobre myślenie. Można jeszcze założyć, że ten na środkowym piętrze będzie centralnym Ahahahahhahahaa Odkurzacz centralnie CENTRALNY Ale tu cisza bez Olgi. Mam nadzieję, że jak wróci z libacji to nam wszystko opowie i dwusetna stronka jej strzeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.06.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 na wieczór wróci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.06.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 na wieczór wróci... Dobrze, dobrze, czekamy na relację z drugiej ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Olga - zyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.06.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 zaginęła w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 zaginęła w akcji Znowu kogos przejechala pociagiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.06.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 zaginęła w akcji Znowu kogos przejechala pociagiem. jesssu ale ona ma hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 zaginęła w akcji Znowu kogos przejechala pociagiem. jesssu ale ona ma hobby Pewnie niebawem uslyszymy o niej w Faktach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 15.06.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 bosh przeczytalam "Odkurza pociagiem" i mysle sobie czy przejechala odkurzacz czy odkurza pociag Ten odkurzacz u mnie na gorze bedzie stal w garderobie, na wprost sa dwa pokoje, z boku lazienka .. a ze ma dluuuuga rure to sypialnie i lazienke sie odkurzy bez problemu z tym centralnym centralnym bedzie ciut wiekszy klopot, bo zeby dociagnac rure do kuchni trzeba zawinac sie przez duzy pokoj i nie wiadomo czy rury wystarczy hihi Na dole jest prawie jak na samej gorze, to tez moze stac w garderobie a raczej kotlowni, bo w tym miejscu jest kotlownia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.06.2008 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Dobry Dojechałam i obeszło się bez odkurzania pociągu - stykło mi na bilet Super imprezka - żałujcie leniwce, że się Wam d... nie chciało ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Dobry Dojechałam i obeszło się bez odkurzania pociągu - stykło mi na bilet Super imprezka - żałujcie leniwce, że się Wam d... nie chciało ruszyć No wlasnie. Ale przynajmniej bylo wszystkiego wiecej dla nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.06.2008 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Dobry Dojechałam i obeszło się bez odkurzania pociągu - stykło mi na bilet Super imprezka - żałujcie leniwce, że się Wam d... nie chciało ruszyć No wlasnie. Ale przynajmniej bylo wszystkiego wiecej dla nas! Hehe, ja to zaraz bigosik sobie pyszny odgrzeję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Dobry Dojechałam i obeszło się bez odkurzania pociągu - stykło mi na bilet Super imprezka - żałujcie leniwce, że się Wam d... nie chciało ruszyć No wlasnie. Ale przynajmniej bylo wszystkiego wiecej dla nas! Hehe, ja to zaraz bigosik sobie pyszny odgrzeję Cos mnie ominelo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts