malgos2 16.06.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Po prostu nie terroryzuj pilotów W koncu jestem liderka, co nie? Zbieram sie, bo musze jeszcze paznokcie do porzadku doprowadzic. Spakowana juz prawie jestem. Jeszcze tylko pare telefonow i frune. Jak ja to lubie. Udanych lotów Jeszcze jutro zdazysz mi pozyczyc. Na razie zycz mi udanych paznokci i telefonow. Niektore moga byc trudne... (telefony). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Po prostu nie terroryzuj pilotów W koncu jestem liderka, co nie? Zbieram sie, bo musze jeszcze paznokcie do porzadku doprowadzic. Spakowana juz prawie jestem. Jeszcze tylko pare telefonow i frune. Jak ja to lubie. Udanych lotów Jeszcze jutro zdazysz mi pozyczyc. Na razie zycz mi udanych paznokci i telefonow. Niektore moga byc trudne... (telefony). No to udanych paznokci i telefonów - zwłaszcza trudnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 a co to teraz paznokcie sprawdzają przy odprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Wszystko jest możliwe Bo taka Małgoś może być cholernie groźna, jak się rzuci z pazurami na pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 po tej traumie z grzebkami wszystko możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 po tej traumie z grzebkami wszystko możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.06.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Takie grzebki to tylko hartują ducha kobiecie Taka Małgoś to już w boju zaprawiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Tiaa, przypomnijmy jeszcze nieudane plany zamachu na podlogę w Empiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Tiaa, przypomnijmy jeszcze nieudane plany zamachu na podlogę w Empiku znowu czegoś nie doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Tiaa, przypomnijmy jeszcze nieudane plany zamachu na podlogę w Empiku znowu czegoś nie doczytałam Małgoś chciała sprawdzać nożem jakość posadzek wylanych w Empiku, tyle że się okazało, że tam nie ma posadzek wylewanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Tiaa, przypomnijmy jeszcze nieudane plany zamachu na podlogę w Empiku znowu czegoś nie doczytałam Małgoś chciała sprawdzać nożem jakość posadzek wylanych w Empiku, tyle że się okazało, że tam nie ma posadzek wylewanych chyba tego jednak nie czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.06.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Ja też nie znam tych historii Jesssuuu jak to musiało na żywo wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 dobrze, że jej nie zamknęli jak grasowała z tym nożem po empiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.06.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Te fotki zrobiły jedno - przesunęły mi fryzjera z ostatniego na pierwsze miejsce na liście wydatków Jakoś do tej pory w ogóle mi to wisiało, ale jak zobaczyłam zdjęcia Tragedia Nożyczki potrzebne na już No a ja doszłam do wniosku, że liffting by się przydał -bo powieki mi opadają jak u mojego bernardyna Malgos -"szerokiej drogi" Mam nadzieję, że za Oceanem o nas nie zapomnisz? Słyszałam, że internet też tam dotarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 hejka wieczorna widzę, że wszystko wróciło do normy Malgos, uprzejmy ten Twój mąż Chciałabym mieć znów te 21... Wy tak piszecie o tej wyżerce, jakbym jedzenia dla armi zrobiła, a przecież wcale dużo nie było Jakby Was było więcej, to i jedzonka byłoby więcej... a to co zostało, to jeszcze jemy i goście dostali niedzielni, i dzisiejsi (wpadła kumpela z przyszłym na chwilę, to jeszcze miałam co na stół rzucić..). I jutro resztę pieski zjedzą Bigos miałam na obiad wczoraj i dziś, no i jeszcze się zostało... A tak wogóle to sobie o nim przypomniałam o tej 4tej, jak już szłyśmy spać... Chopinetka, Ty to jak swoja jesteś, rzadko zaglądasz, ale zawsze miło Cię widzieć w łóżku Dawidka ja spałam z mężem... Tzn, spali oni a ja o tej 4tej się wryłam w nogi i spałam skulona w kłębek, z głową prawie na podłodze... ale ważne, że pupka miała ciepło i wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 aaaa to Ty jesteś Ania no właśnie wiedziałam, że skądś Cię kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 jeszcze chciałam powiedzieć, nie podlizując się, że fajnie Ci w tej ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 aaaa to Ty jesteś Ania no właśnie wiedziałam, że skądś Cię kojarzę a z gęb mnie nie kojarzysz??? ja juz Cię w paru wątkach obserwuję od dłuższego czasu... myślę, że szybko złapałabyś z mani temat na tej imprezce, szkoda, że nie doczytałaś wcześniej a zapraszałam od kwietnia i to dużymi literam kilka razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 jeszcze chciałam powiedzieć, nie podlizując się, że fajnie Ci w tej ciąży eeeeee tam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 aaaa to Ty jesteś Ania no właśnie wiedziałam, że skądś Cię kojarzę a z gęb mnie nie kojarzysz??? ja juz Cię w paru wątkach obserwuję od dłuższego czasu... myślę, że szybko złapałabyś z mani temat na tej imprezce, szkoda, że nie doczytałaś wcześniej a zapraszałam od kwietnia i to dużymi literam kilka razy no właśnie z gęb teraz zajarzyłam chociaż Twojego dziennika to nie widziałam no szkoda ale co się nie odwlecze to sama wiesz a ja to nieśmała jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts