OK 18.06.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Uciekam spać, bo net mi się rwie co chwila Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Uciekam spać, bo net mi się rwie co chwila Dobranoc Dobrze, ze szybko skonczylyscie, przynajmniej nie zostalam w tyle za bardzo. Ja juz tez padam. Smieszne, bo w PL o tej porze dopiero ozywam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.06.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Uciekam spać, bo net mi się rwie co chwila Dobranoc Dobrze, ze szybko skonczylyscie, przynajmniej nie zostalam w tyle za bardzo. Ja juz tez padam. Smieszne, bo w PL o tej porze dopiero ozywam... to nie Polska... mówiłam, że to juz nie będzie to samo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Uciekam spać, bo net mi się rwie co chwila Dobranoc Dobrze, ze szybko skonczylyscie, przynajmniej nie zostalam w tyle za bardzo. Ja juz tez padam. Smieszne, bo w PL o tej porze dopiero ozywam... to nie Polska... mówiłam, że to juz nie będzie to samo?? Nie no, spoko, bo dzieki temu jestem z Wami w takich samych godzinach jak w PL. No moze prawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.06.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 prawie.. a co Ty tam robisz tak wogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 19.06.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 towarzyszy małzowi jak co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.06.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 nawet nie śmiem w to wątpić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 prawie.. a co Ty tam robisz tak wogóle? Tak w ogole to nauczam tak jak nauczalam, chodze na zakupy i do biblioteki oraz oczywiscie towarzysze mezowi... No i jeszcze czasem jezdze na plaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.06.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 prawie.. a co Ty tam robisz tak wogóle? Tak w ogole to nauczam tak jak nauczalam, chodze na zakupy i do biblioteki oraz oczywiscie towarzysze mezowi... No i jeszcze czasem jezdze na plaze. tak wogóle, to Ci dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 prawie.. a co Ty tam robisz tak wogóle? Tak w ogole to nauczam tak jak nauczalam, chodze na zakupy i do biblioteki oraz oczywiscie towarzysze mezowi... No i jeszcze czasem jezdze na plaze. tak wogóle, to Ci dobrze... Tak mi dobrze, ze dobrze mi tak. Halas i tlok. A tak poza tym to staram sie jak najmniej wychodzic z domu, bo goraco i duszno na zewnatrz... No chyba, ze na zakupy - to juz sila wyzsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.06.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Rozlazłyście sie po kilku wątkach i się gubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Rozlazłyście sie po kilku wątkach i się gubię. Trzeba refleks miec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.06.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 ciekawe jak Ty te zakupy potem dotargasz do chaty w KRK... a jak ja coś zamówię, to kiedy dostanę?? Bo w tym momencie to mnie nie stać, ale za jakiś czas to bym se zaszalała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.06.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Rozlazłyście sie po kilku wątkach i się gubię. nie, no nigdzie się nie rozlazłysmy tu jesteśmy ciągle, a gdzie indziej z doskoku... a ja spadam sprzątnąć kuchnię po mężowym obiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2008 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Rozlazłyście sie po kilku wątkach i się gubię. Trzeba refleks miec! Poza tym, to przecież wszystko jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 ciekawe jak Ty te zakupy potem dotargasz do chaty w KRK... a jak ja coś zamówię, to kiedy dostanę?? Bo w tym momencie to mnie nie stać, ale za jakiś czas to bym se zaszalała Spokojnie, jest wiele mozliwosci. Po pierwsze bede wysylac paczke ze swoimi perfumkami, zanim stad wylece a po drugie jakies male rzeczy, maskary, szminki te sprawy, bede wiezc ze soba. No wiec na perfumki masz 2 miesiace, na reszte prawie 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2008 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 A teraz z zupełnie innej beczki NIE KUPUJCIE CHIŃSKICH DONICZEK Kupiłam sobie taką w LM, razem z podstawką. I przez podstawkę też woda przesiąkła na parapet I żeby chociaż to g... tańsze było niż nasze - a to w tej samej cenie Tylko kształt mi pasił i tylko dlatego ją wzięłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 A teraz z zupełnie innej beczki NIE KUPUJCIE CHIŃSKICH DONICZEK Kupiłam sobie taką w LM, razem z podstawką. I przez podstawkę też woda przesiąkła na parapet I żeby chociaż to g... tańsze było niż nasze - a to w tej samej cenie Tylko kształt mi pasił i tylko dlatego ją wzięłam Jejku, a ja mialam do Chinatown isc na zakupy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.06.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 I przez podstawkę też woda przesiąkła na parapet Ale jak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 I przez podstawkę też woda przesiąkła na parapet Ale jak??? Podstawka byla dziurawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts