OK 19.06.2008 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 I przez podstawkę też woda przesiąkła na parapet Ale jak??? Normalnie Glazura na podstawce była popękana i przesiąkło przez ceramikę Nawet bym nie zauważyła, gdybym nie przesunęła tej doniczki A doniczka z podstawką zaplombowane - oglądałam taką rozbebeszoną, to podstawka była ok - więc nie wiem, czy trafiłam felerny egz. (przecież nie wezmę rozbebeszonej, bo mi się potłucze po drodze), czy ta glazura do d... i popękała już u mnie (od wody?), czy tych spękań po prostu nie widać, dopóki nie zmokną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.06.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 To może nie podlewaj tego kwiatka? Sorry, że tak rzadko teraz jestem ale zaczęła się latanina zakupowa, a poza tym inet chodzi mi tak, że jeden post idzie jakieś 8 minut Chyba zmienię operatora -już się rozglądam Acha -olga -dzisiaj zamówiłam telefonicznie podłogę merbau do salonu w DLH na ul. Sosnkowskiego 1D w warszawie. oczywiście zażyczyli sobie całośc wpłaty naraz (ponad 5tys ), a podłoga ma być za około tydzień. Jak nie będzie -to wyślę Cię do nich z pałą jako windykatora-OK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 To może nie podlewaj tego kwiatka? Sorry, że tak rzadko teraz jestem ale zaczęła się latanina zakupowa, a poza tym inet chodzi mi tak, że jeden post idzie jakieś 8 minut Chyba zmienię operatora -już się rozglądam Acha -olga -dzisiaj zamówiłam telefonicznie podłogę merbau do salonu w DLH na ul. Sosnkowskiego 1D w warszawie. oczywiście zażyczyli sobie całośc wpłaty naraz (ponad 5tys ), a podłoga ma być za około tydzień. Jak nie będzie -to wyślę Cię do nich z pałą jako windykatora-OK ? Nie ma sprawy Nie mogę nie podlewać, bo to trawka kota - jak padnie, to kot wpierdzielii skrzydłokwiata Nic się nie stało, coś tam podłożę, będzie git. Ale się wkurzyłam, bo rozumiałabym, jakbym kupiła jakąś taniochę z 5 zeta - a ta była w cenie polskich i niemieckich. Też nie jakieś straszne pieniądze (bo to mała, taka do bonsai), ale mimo wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 To może nie podlewaj tego kwiatka? Sorry, że tak rzadko teraz jestem ale zaczęła się latanina zakupowa, a poza tym inet chodzi mi tak, że jeden post idzie jakieś 8 minut Chyba zmienię operatora -już się rozglądam Acha -olga -dzisiaj zamówiłam telefonicznie podłogę merbau do salonu w DLH na ul. Sosnkowskiego 1D w warszawie. oczywiście zażyczyli sobie całośc wpłaty naraz (ponad 5tys ), a podłoga ma być za około tydzień. Jak nie będzie -to wyślę Cię do nich z pałą jako windykatora-OK ? O biedni, nie wiedzieli jakie my mamy w Wawie kontakty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.06.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 I przez podstawkę też woda przesiąkła na parapet Ale jak??? Normalnie Glazura na podstawce była popękana i przesiąkło przez ceramikę Nawet bym nie zauważyła, gdybym nie przesunęła tej doniczki A doniczka z podstawką zaplombowane - oglądałam taką rozbebeszoną, to podstawka była ok - więc nie wiem, czy trafiłam felerny egz. (przecież nie wezmę rozbebeszonej, bo mi się potłucze po drodze), czy ta glazura do d... i popękała już u mnie (od wody?), czy tych spękań po prostu nie widać, dopóki nie zmokną mozliwe ze zle transportowane bylo i zrobily sie mikro-rysy.. no i teraz widac jak lejesz wode. Woda to straszny zywiol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2008 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 I przez podstawkę też woda przesiąkła na parapet Ale jak??? Normalnie Glazura na podstawce była popękana i przesiąkło przez ceramikę Nawet bym nie zauważyła, gdybym nie przesunęła tej doniczki A doniczka z podstawką zaplombowane - oglądałam taką rozbebeszoną, to podstawka była ok - więc nie wiem, czy trafiłam felerny egz. (przecież nie wezmę rozbebeszonej, bo mi się potłucze po drodze), czy ta glazura do d... i popękała już u mnie (od wody?), czy tych spękań po prostu nie widać, dopóki nie zmokną mozliwe ze zle transportowane bylo i zrobily sie mikro-rysy.. no i teraz widac jak lejesz wode. Woda to straszny zywiol No możliwe i to W sumie to mi wszystko jedno jaka była przyczyna, po prostu więcej tych chińskich nie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.06.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 O biedni, nie wiedzieli jakie my mamy w Wawie kontakty... No właśnie -może jak im powiem że znam Olgę to podłoga jutro już będzie u mnie? i to od razu ułożona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 O biedni, nie wiedzieli jakie my mamy w Wawie kontakty... No właśnie -może jak im powiem że znam Olgę to podłoga jutro już będzie u mnie? i to od razu ułożona ? A gdzie zamawiałaś - na jakiej ulicy? Przecież ja u nich parapety kupowałam, to mnie już znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.06.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 A gdzie zamawiałaś - na jakiej ulicy? Przecież ja u nich parapety kupowałam, to mnie już znają Pisałam -na Sosnkowskiego 1D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.06.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 I przez podstawkę też woda przesiąkła na parapet Ale jak??? Podstawka byla dziurawa? wiadomo z chin tania niedoróbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 I przez podstawkę też woda przesiąkła na parapet Ale jak??? Podstawka byla dziurawa? wiadomo z chin tania niedoróbka Właśnie nie była tania, tzn. nie tańsza niż nasze i niemieckie Kasiu, sorki, nie doczytałam A na Sosnkowskiego to mnie jeszcze nie znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.06.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 ...............ale zawsze mogą poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.06.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 A na Sosnkowskiego to mnie jeszcze nie znają Kwestia czasu chociaż z drugiej strony mam nadzieję, że Twoja interwencja nie będzie konieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 A na Sosnkowskiego to mnie jeszcze nie znają Kwestia czasu chociaż z drugiej strony mam nadzieję, że Twoja interwencja nie będzie konieczna Raczej ich nie podejrzewam Choć z drugiej strony mi sprzedali towar zarezerwany dla kogoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.06.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Choć z drugiej strony mi sprzedali towar zarezerwany dla kogoś innego Super a moje deski podobno są gdzieś na oceanie -bo płyną sobie statkiem w kontenerze kontener ma dotrzeć około wtorku do RP! mam więc gwarancję że będą "jeszcze ciepłe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Choć z drugiej strony mi sprzedali towar zarezerwany dla kogoś innego Super a moje deski podobno są gdzieś na oceanie -bo płyną sobie statkiem w kontenerze kontener ma dotrzeć około wtorku do RP! mam więc gwarancję że będą "jeszcze ciepłe" Luzik, moje też były świeżo z kontenera Zadzwoniłam jednego dnia, to powiedzieli, że właśnie im wjechały na magazyn i mają ileś tam tysięcy sztuk Jak pojechałam następnego dnia, to się okazało, że już ktoś cały transport zarezerwował (deweloper jakiś ). Ale panowie uradzili, że ten deweloper, to i tak je będzie potrzebował za x czasu i w tym czasie jeszcze będą dostawy, więc mi dwie opchnęli na parapeciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 To sie nazywa urok osobisty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 A co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.06.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 czemu mnie wcale to nie dziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 No nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts