wiolasz 23.06.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dobra dobra, Małgoś, nie wymądrzaj się. Ja to moze i pochodziłabym bez ale po kilku latach będę je z kolan zbierać? Cześć z nowym tygodniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.06.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 nie no widzę, ze kawał dobrej polemiki mnie ominął........ i to o fatałaszkach nadrabiając kwestię wzrostu - jakby ktoś statystyki liczył to proszę dopisać 1,64....czyli nie za bogato jeśli chodzi o rozmiarki to różniście. Ale raczej 42 jest dla mnie ok, owszem wchodzę w 40, ale nie bardzo się czuję. Więc już znacie moje gabaryciki Na zakupy ostatnio chadzam do Marks&Spenser....mają tam kolekcję wakacyjną luna, czy jakoś tak. No w każdym razie są fajne, zwiewne spodnie na lato w niezłych cenach (większość poniżej 80 zł).... jak dla mnie jest tam niezły wybór - każdy fason w kilku kolorach w typie długie, short i rybaczki.... a bluzeczki to raczej C&A.... bez staniczka mówicie...............hm........ w domu ja zawsze latam bez staniczka... i strasznie to lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 23.06.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Co by z tą długością nóg już wszystko wyklarować (nie wiem jak sie po wewnetrznej stronie mierzy - u nas w domu fatałaszki szyje i przerabia mój mąż, a ja się do maszyny nie dotykam - pedały toleruję jedynie w autkach, rowerach i w parach ) to teraz zmierzyłam po wewnętrznej - wynik 84 cm. Co do rozmiarów ciuszków to dół mam 40 a góra nawet 44 i najlepsze są jaja przy doborze sukienki lub kostiumu kapielowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 23.06.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Olga, aleś Ty wysokaśna... Ale szczuplutka jesteś to pewnie z górą nie masz problemów (pewnie jedynie rekawy i nogawki ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.06.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Kurdupel, powiadasz? Mój ojciec zawsze powtarza, że najlepsze trucizny są w małych ampułkach coś w tym jest ja to mogę młodzieżowe rzeczy nosić i nawet nieraz bardziej mi pasują bo wolę na sportowo łazić ale w dziecinnym to bym się nie ubrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.06.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dobra dobra, Małgoś, nie wymądrzaj się. Ja to moze i pochodziłabym bez ale po kilku latach będę je z kolan zbierać? Cześć z nowym tygodniem Dobra, dobra. Kiedys gdzies przeczytalam, ze najlepszym biustonoszem jest wlasna skora i tego sie bede trzymac. Uzywam tego paskudnego przyrzadu jak juz absolutnie musze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.06.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Ja w sumie przyzwyczaiłam sie. No i jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma czyli stanik A potrafi być fajny i niezłą funkcje pełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.06.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Ja nienawidzę i nie będę nosić i niech kużwa wszyscy patrzą mam to w tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.06.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Ja nienawidzę i nie będę nosić i niech kużwa wszyscy patrzą mam to w tyle Jestem z Toba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.06.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Jak w latach 70-tych kiedy palili staniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.06.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Jak w latach 70-tych kiedy palili staniki Push-up'a to bym nigdy nie spaliła! moim zdaniem to najlepszy wynalazek człowieka zaraz po elektryczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.06.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Jak w latach 70-tych kiedy palili staniki Push-up'a to bym nigdy nie spaliła! moim zdaniem to najlepszy wynalazek człowieka zaraz po elektryczności Doniczki powiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.06.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Jak w latach 70-tych kiedy palili staniki Push-up'a to bym nigdy nie spaliła! moim zdaniem to najlepszy wynalazek człowieka zaraz po elektryczności Doniczki powiadasz? jak kiedyś założyłam taki push up to sama się zdziwiłam, że takie wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.06.2008 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Dzień dobry Eee tam wielkie... po prostu dorodne DLa mnie są niewygodne, więc wolę inne. No ale i tak noszę i tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.06.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Ja nienawidzę i nie będę nosić i niech kużwa wszyscy patrzą mam to w tyle Jestem z Toba. ja też !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.06.2008 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Ja nienawidzę i nie będę nosić i niech kużwa wszyscy patrzą mam to w tyle A ja w przedzie Cześć Ależ się dyskusja rozwinęła Uprzejmie donoszę, że noszę Chyba że wakacyjne klimaty, lub po domu, do sklepu itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.06.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 do sklepu???? bez???? szczęściara !!!! mój małż mówi, że mam ubierać i robi taką groźną minę , ba a czasem to sobie lubi strzelić ze stanika dla pewności, że mam ..........ale to mu tak zostało jeszcze z lat słodkiej młodości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.06.2008 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Mojemu kotu to wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.06.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 baaaardzo tolerancyjny kotek - hm.......... chyba jednak zainstaluję sobie w przyszłym domu takiego małego rudzielca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.06.2008 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Kotek tolerancyjny Ale moi "byli" też się szybko uczyli, że raczej nie trza mi mówić, jak mam się ubierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts