kachna28 26.06.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 No dobra -do nas też kilka lat temu dzwony dotarły nawet z cekinami i haftami -full wypas!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.06.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 No u nas na prowincji, w sklepie z dzinsami nie koniecznie firmowymi Dzwonowatych nie ma bo fason przestarzaly Potwierdzam -na naszej prowincji to samo jA NIE NA PROWINCJI ALE DZWONÓW BRAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2008 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.06.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Ja nie lubię ani dzwonów ani rurek -ale ciężko wypośrodkować, dlatego ostatnio częściej kupuję "materiałowe" spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.06.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Ja bym chetnie kupila materialowe jakis fajne ale nie szyja na mnie, nawet w carry xl jest za male Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2008 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 A ja lubię rurki, a materiałowe też lubię - ale w życiu nie dostanę na swój rozmiar. Tylko na miarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.06.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Powinna być sieć sklepów, gdzie na miejscu w cenie robiliby poprawki. Ty sobie wchodzisz, wybierasz spodnie a oni Ci je dopasowują. Nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 No tak Ale to skracają - są już takie sklepy Nie przedłużą A z moją długością to jest tak (tak mi kiedyś wytłumaczyła kobitka w zakładzie), że oni (krawcy, szwalnie itd) mają z góry rozplanowaną całą belę materiału na różną rozmiarówkę - ale moja długość im nie wlezie za cholerę, z ich materiału mi nie chciała uszyć za żadne pieniądze, bo by im się ponoć całość posypała Jak stwierdziła - na moją długość to muszą wstępnie ciąć na 125 cm, żeby było z czego założyć, podszyć itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.06.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Proponuje w takim razie spodnice te latwiej uszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2008 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Eee, w zasadzie tak samo spodnie i spódnice A w spodniach wygodniej, zresztą ze spódnicami nie mam problemu z zakupem Trudno to bluzkę koszulową albo marynarkę/żakiet uszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.06.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 oni (krawcy, szwalnie itd) mają z góry rozplanowaną całą belę materiału na różną rozmiarówkę - ale moja długość im nie wlezie za cholerę, z ich materiału Trzeba wrócić do tkactwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 oni (krawcy, szwalnie itd) mają z góry rozplanowaną całą belę materiału na różną rozmiarówkę - ale moja długość im nie wlezie za cholerę, z ich materiału Trzeba wrócić do tkactwa Nie, trzeba kupić własny materiał - ale jak już kupię, to pewnie se sama uszyję. Sęk w tym, że teraz i tak nie mam kasy, i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.06.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 a ja swoją krawiecka karierę rozpoczęłam i w zasadzie zakończyłam na firankach i zasłonkach.... ale nie powiem dość mi to wyszło, nawet sobie taśmę marszczącą wszyłam...co wcale nie było takie hop siup, bo firanka na okno do dużego pokoju miała 6mb długości a mój stół ino 90 cm ale jakoś poszło.... za ciuchy się chyba nie wezmę......... jakoś wydaje mi się to kosmicznie skomplikowane..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.06.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 aaaaaaa i jeszcze strój pastuszka zdarzyło mi się uszyć na jasełka synkowi do przedszkola........ i nawet czapka jakoś wyszła........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.06.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Ja się na szycie nie porywam nawet Olga -nie marudź -goła nie latasz -jeszcze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2008 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Hehehe, jak zrobiłaś 6mb równego szwu to już wszystko uszyjesz Kwestia dobrego wykroju i jakby Ci ktoś pokazał jak ciąć. Dla mnie firanki i zasłony to mordęga - zawsze na tej długości gdzieś mi zjedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2008 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Ja się na szycie nie porywam nawet Olga -nie marudź -goła nie latasz -jeszcze ... Zaraz będę - żadnych całych spodni już nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.06.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 eeeeeeeee bo ja łod somsiadki se szpilki pożyczyła takie z kolorowymi łepkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.06.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 tja to se nie pogadadamy bo ja szyć ni hu hu cześć laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.06.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 tja to se nie pogadadamy bo ja szyć ni hu hu cześć laski to ja z Tobą pogadam bo ja też ni huhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts