malgos2 27.06.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Modne - nie modne, naturalne włosy nie mają jednolitego koloru, a przynajmniej rzadko. Zresztą ja się takimi pier.ołami jak moda nigdy nie potrafiłam przejmować No ale naturalne wlosy tez nie maja balejazu. No, chyba że siwy To zostaw, dobrze wygladasz, na cholere Ci ten fryzjer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Modne - nie modne, naturalne włosy nie mają jednolitego koloru, a przynajmniej rzadko. Zresztą ja się takimi pier.ołami jak moda nigdy nie potrafiłam przejmować No ale naturalne wlosy tez nie maja balejazu. No, chyba że siwy To zostaw, dobrze wygladasz, na cholere Ci ten fryzjer... Z oszczędności I lenistwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 27.06.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 olga, ten naturalny balejaż i stopniowe zmywanie naprawdę mi szampon koloryzujący sugeruje. kuo sobie taki, zrób sama i będziesz zadowolona,że coś z włosami zrobiaś a jak Ci sie nie będzie podobalo to przecież szybko zejdzie Ja zwykle tonowałam włosy palette aż sie dowiedziałam,że to podobno najgorszy środek... hmmmm u mnie było wszystko dobrze tyle że kolory wychodzily nie te co na wzorniku (zamiast kasztana miałam jakiś bakłażanowaty co mi się strasznei spodobało. A sama bym na taki kolor nie wpadła.... a co do tamtego fryzjera od malowania bluzek - zauważylam plame dopiero w domu, tzn mąż zauważyl bo to na plecach było... Nie chciało mi się tam już wracać, okres przedświąteczny, masa roboty w domu no i fryzjer był taki jakiś starszawy. Pirerwszy raz mi się zdarzylo do takiego trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Szampon koloryzujący nie chwyci siwych A ja je w pierwszej kolejności to obciąć muszę - myślałam, że może jest jakieś takie ustrojstwo, w handlu, to bym kolor już sama robiła, skoro nie ma, to już trudno Czuję, że polezę gdziekolwiek (no ) i najwyżej się nasłuchacie, jak będzie źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 27.06.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 cosik mi się zdaje że moja mama robi szamponem na siwe i chwyta. Tylko inny odcień - jak robi taki jakiś rubin to jej pasemka czerwone wychodzą... Olga, Ty się wybierasz do tej Ikei?? Czy raczej przy tych upalach niekoniecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Jutro wieczorkiem - zawiozę brata na 18stą nad Zegrze i wracając zajrzę Neta już mi powinni dzisiaj włączyć, to jutro dam znać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 27.06.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 słuchaj to ja mam priva do Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Wal śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Wal śmiało No jak tak mozna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Wal śmiało No jak tak mozna? Można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Się żegnam Na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 27.06.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 zaraz usnę normalnie... ciśnienie leci znowu czy coś??? zmierzyłam - 105/75 na jednej ręce 102/73 na drugiej.... Co się robi na niskie ciśnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 zaraz usnę normalnie... ciśnienie leci znowu czy coś??? Spada... jak gielda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 27.06.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 to ja sobie zrobię kawkę i wypiję patrząc na ten ekspres co mi się podoba malgoś ale u Ciebie to trudno porównywać co sie u nas dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 to ja sobie zrobię kawkę i wypiję patrząc na ten ekspres co mi się podoba malgoś ale u Ciebie to trudno porównywać co sie u nas dzieje Eeeee, tu tak samo jest. Ziemia sie kreci, wiec jak tu cieplo, to za tydzien cieplo w PL, jak w PL zimno, to tu tez bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.06.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 zaraz usnę normalnie... ciśnienie leci znowu czy coś??? zmierzyłam - 105/75 na jednej ręce 102/73 na drugiej.... Co się robi na niskie ciśnienie? to jeszcze rybka, a co robić jak się ma 90/60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 zaraz usnę normalnie... ciśnienie leci znowu czy coś??? zmierzyłam - 105/75 na jednej ręce 102/73 na drugiej.... Co się robi na niskie ciśnienie? Idzie się spać, albo się idzie na piwo Wróciałam Tylko se co do żarełka zrobię, a cholercia nic nie mam - miałam kupić po drodze, ale takie urwanie chmury, że 20m od samochodu do domu przemokłam na wskroś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.06.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Miss mokrego podkoszulka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 I mokrych dżinsów A klapek to mało mi do Wisły nie spłukało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.06.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 uuuuu to fajna tam pogoda w stolycy. Na podkarpaciu też pada, ale my przesady nie lubimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts