magi 27.06.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 hmmmm a u mnie susza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Przestało padać Do d.. taka ulewa półgodzinna - wszystko spłynie do kanalizy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.06.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Bo to taka warszawska ulewa widać, coby kurz i spaliny odświeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Ostatnio właśnie takie one som I jak ta ziemia ma złapać troszku wilgoci? Choć i tak w tygodniu w nocy chyba popadało któregoś dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.06.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 chyba to było w zeszłym tygodniu.u nas burza wałsnie się skończyła. deszcz też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.06.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 A u nas tylko postraszylo, grzmoty byly, wiatr byl i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 W zeszłym padało, ale w tym też któregoś ranka było tak "podeszczowo". U mnie dużo dużych drzew, to po deszczu jest taka charakterystyczna wilgoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.06.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 OK - w końcu i do Ciebie dotarłam ale przeczytanie 110 stron to graniczy z cudem Pewnie kiedyś uda mi się to wszystko przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 OK - w końcu i do Ciebie dotarłam ale przeczytanie 110 stron to graniczy z cudem Pewnie kiedyś uda mi się to wszystko przeczytać Maluszku, witam Cię serdecznie, zauważyłam od razu. Ale daj spokój - toć czytanie tego powinni zamiast kary śmierci orzekać Na pierwszej stronce są fotki kuchni i łazienki już po remoncie i w tym temacie ostatnio niewiele się zmienia Dalej można odpuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.06.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 pierwszą stronę tak pobieżnie przejrzałam ale fajnego masz sierściucha Drugi już jest? Twoje podwórko wydaje mi się znajome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Drugiego na razie nie ma, bo najpierw muszę z pierwszym dojść do ładu. Po przeprowadzce się całkiem rozwydrzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Drugiego na razie nie ma, bo najpierw muszę z pierwszym dojść do ładu. Po przeprowadzce się całkiem rozwydrzyła Biedna kota... Nie chcesz jej zadnego kolegi sprawic? Hiszpana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Drugiego na razie nie ma, bo najpierw muszę z pierwszym dojść do ładu. Po przeprowadzce się całkiem rozwydrzyła Biedna kota... Nie chcesz jej zadnego kolegi sprawic? Hiszpana? No strasznie biedna Własnie kolegi na razie nie dostanie, ani koleżanki też - bo się boję, że ze złości to już mi całkiem nie da żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Drugiego na razie nie ma, bo najpierw muszę z pierwszym dojść do ładu. Po przeprowadzce się całkiem rozwydrzyła Biedna kota... Nie chcesz jej zadnego kolegi sprawic? Hiszpana? No strasznie biedna Własnie kolegi na razie nie dostanie, ani koleżanki też - bo się boję, że ze złości to już mi całkiem nie da żyć Jakiegos przystojnego jej przyprowadz, na pewno sie ucieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Drugiego na razie nie ma, bo najpierw muszę z pierwszym dojść do ładu. Po przeprowadzce się całkiem rozwydrzyła Biedna kota... Nie chcesz jej zadnego kolegi sprawic? Hiszpana? No strasznie biedna Własnie kolegi na razie nie dostanie, ani koleżanki też - bo się boję, że ze złości to już mi całkiem nie da żyć Jakiegos przystojnego jej przyprowadz, na pewno sie ucieszy... Tiaaa, i z tej "radości" znów mi gdzieś w kącie narobi Dziękuję, postoję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Drugiego na razie nie ma, bo najpierw muszę z pierwszym dojść do ładu. Po przeprowadzce się całkiem rozwydrzyła Biedna kota... Nie chcesz jej zadnego kolegi sprawic? Hiszpana? No strasznie biedna Własnie kolegi na razie nie dostanie, ani koleżanki też - bo się boję, że ze złości to już mi całkiem nie da żyć Jakiegos przystojnego jej przyprowadz, na pewno sie ucieszy... Tiaaa, i z tej "radości" znów mi gdzieś w kącie narobi Dziękuję, postoję Eeee. Jak sie zakocha to beda do jednej kuwety razem robili. Moze tamci nie byli w jej typie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Nie i już Na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Nie i już Na razie Pies ogrodnika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Nie i już Na razie Pies ogrodnika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Na razie kota mam z głowy Właśnie kurier przywiózł zakupy z Animalii i nabyłam kotu dwie piłeczki decentryczne, za całe 1,96 za sztukę - poszalałam A kota, jak widzę, ma radochę jak głupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts