malgos2 27.06.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Troche descyku i sie wzielo i zawalilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.06.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Bardzo mi sie podoba ta kara za grzechy: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5404889,Ulewa_w_Warszawie___zalane_Zlote_Tarasy.html O paaaaaaaaaaatrzcie ! Nie zdążyłam tam być a już się zawaliło... No, ale dach tam mają że tak powiem wyjebisty architektonicznie. jakoś mnie nie dziwi , że przeciekło. Zawsze sie zastanawiałam jak taki dach można uszczelnić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Bardzo mi sie podoba ta kara za grzechy: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5404889,Ulewa_w_Warszawie___zalane_Zlote_Tarasy.html O paaaaaaaaaaatrzcie ! Nie zdążyłam tam być a już się zawaliło... No, ale dach tam mają że tak powiem wyjebisty architektonicznie. jakoś mnie nie dziwi , że przeciekło. Zawsze sie zastanawiałam jak taki dach można uszczelnić .... Sie ludziskom do siatek nalalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Bardzo mi sie podoba ta kara za grzechy: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5404889,Ulewa_w_Warszawie___zalane_Zlote_Tarasy.html O paaaaaaaaaaatrzcie ! Nie zdążyłam tam być a już się zawaliło... No, ale dach tam mają że tak powiem wyjebisty architektonicznie. jakoś mnie nie dziwi , że przeciekło. Zawsze sie zastanawiałam jak taki dach można uszczelnić .... Najśmieszniejsze, że piszą, że ten nie ciekł - lało się z tego zwykłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.06.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Ojejku, jaja se robicie? Środek ciężkości się nie pokrywa ze środkiem geometrycznym, w związku z tym piłeczka nie toczy się na wprost, tylko takim zygzakiem Że niby toto wykańcza żywotne koty? A gdzie mogę to zakupić, bo mi kot sandały wcina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 27.06.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 u nas tez centrum handlowe zalewało, niezła afera z tym była, niemalże wyznaniowa Ciekawe czy dzisiaj tez ich zalało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Ojejku, jaja se robicie? Środek ciężkości się nie pokrywa ze środkiem geometrycznym, w związku z tym piłeczka nie toczy się na wprost, tylko takim zygzakiem Że niby toto wykańcza żywotne koty? A gdzie mogę to zakupić, bo mi kot sandały wcina Ja zamówiłam przez http://www.animalia.pl - a kota już gdzieś "zgubiła" obie, ale leży i zipie Na wytrzymałe toto nie wygląda, ale na szczęście cena pozwala na zakup na zapas No i ciche są - te z dzwonkiem w środku odpadły w przedbiegach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.06.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 się na pewno znajdą moje tak gubią wszystko i nocą jak już zasypiam wyciągają kulki z ukrycia i zaczynają szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Wiem, że się w nocy znajdą - dlatego nie wzięłam tych z dzwonkiem w środku Te są ciche i słychać tylko łomot kota - ale ją i tak słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.06.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Mój padł ze zmęczenia już, ale pewnie znowu ok. 4-5 rano nas pobudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 No, moja mnie dziś obudziła o 5:30 A ja byłam tak zaspana, że mi się wskazówki na zegarku popitoliły i ją nakarmiłam od razu A teraz przez cały dzień głodna chodzi, bo jej godzinki nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.06.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Wiem, że się w nocy znajdą - dlatego nie wzięłam tych z dzwonkiem w środku Te są ciche i słychać tylko łomot kota - ale ją i tak słychać ja mam trzy sierściuchy więc wyobraź sobie jaki to łomot, zwłaszcza jak latają z góry na dół po schodach. Normalnie jak stado słoni - nie wiem jak takie małe istotki są w stanie narobić tyle hałasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Aha, zapomniałam donieść Do fryzjera się zapisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Wiem, że się w nocy znajdą - dlatego nie wzięłam tych z dzwonkiem w środku Te są ciche i słychać tylko łomot kota - ale ją i tak słychać ja mam trzy sierściuchy więc wyobraź sobie jaki to łomot, zwłaszcza jak latają z góry na dół po schodach. Normalnie jak stado słoni - nie wiem jak takie małe istotki są w stanie narobić tyle hałasu Ło matko Trzy? A też biegają na obcasach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.06.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Wiem, że się w nocy znajdą - dlatego nie wzięłam tych z dzwonkiem w środku Te są ciche i słychać tylko łomot kota - ale ją i tak słychać ja mam trzy sierściuchy więc wyobraź sobie jaki to łomot, zwłaszcza jak latają z góry na dół po schodach. Normalnie jak stado słoni - nie wiem jak takie małe istotki są w stanie narobić tyle hałasu Ło matko Trzy? A też biegają na obcasach? no aż trzy i do tego 2 piesy trochę głośniej niż stuk obcaów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Wiem, że się w nocy znajdą - dlatego nie wzięłam tych z dzwonkiem w środku Te są ciche i słychać tylko łomot kota - ale ją i tak słychać ja mam trzy sierściuchy więc wyobraź sobie jaki to łomot, zwłaszcza jak latają z góry na dół po schodach. Normalnie jak stado słoni - nie wiem jak takie małe istotki są w stanie narobić tyle hałasu Ło matko Trzy? A też biegają na obcasach? no aż trzy i do tego 2 piesy trochę głośniej niż stuk obcaów No to niezły cyrk masz Dwa piesy ojcowe jak mi czasem wpadną do mieszkanka, to jakby całe stado Kot to już na dźwięk domofonu palpitacji dostaje - chyba jedyne, czego się boi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.06.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 moje koty w ogóle psów się nie boją i robią zdecydowanie więcej hałasu niż piesy to link z fotkami mojego stadka http://s236.photobucket.com/albums/ff4/Maluszek_album/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Stadko cudne I najwyraźniej zadowolone z życia Zazdroszczę Dla takiego stadka właśnie warto mieć dom Super są zwierzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.06.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 miło mi, że Ci się podobają jak już w końcu się spotkamy to zobaczysz do czego to stadko jest zdolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 miło mi, że Ci się podobają jak już w końcu się spotkamy to zobaczysz do czego to stadko jest zdolne Wyobrażam sobie Mi się marzy pies, albo dwa, ale siedziałby cały dzień w mieszkaniu sam z kotem i żal by mi było zwierzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts