malgos2 27.06.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 miło mi, że Ci się podobają jak już w końcu się spotkamy to zobaczysz do czego to stadko jest zdolne Ja tez kcem zobaczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 miło mi, że Ci się podobają jak już w końcu się spotkamy to zobaczysz do czego to stadko jest zdolne Ja tez kcem zobaczyc... A co nam pokażesz w zamian? Gołębie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.06.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 miło mi, że Ci się podobają jak już w końcu się spotkamy to zobaczysz do czego to stadko jest zdolne Wyobrażam sobie Mi się marzy pies, albo dwa, ale siedziałby cały dzień w mieszkaniu sam z kotem i żal by mi było zwierzaka jakby miał cały dzień tak siedzieć to faktycznie szkoda piesa. Jakby co to możesz do mnie przyjeżdżać miziać zwierzaki małgoś - link do fotek jest na poprzedniej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.06.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 miło mi, że Ci się podobają jak już w końcu się spotkamy to zobaczysz do czego to stadko jest zdolne Ja tez kcem zobaczyc... A co nam pokażesz w zamian? Gołębie? małgoś - gołębie hodujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 miło mi, że Ci się podobają jak już w końcu się spotkamy to zobaczysz do czego to stadko jest zdolne Ja tez kcem zobaczyc... A co nam pokażesz w zamian? Gołębie? małgoś - gołębie hodujesz Nie sluchaj jej, ona jezdzi po chalupach, dokopuje ludziom i jeszcze ploty roznosi. Same sie u mnie hodowaly na balkonie w zeszlym roku, ale je zalatwilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 miło mi, że Ci się podobają jak już w końcu się spotkamy to zobaczysz do czego to stadko jest zdolne Ja tez kcem zobaczyc... A co nam pokażesz w zamian? Gołębie? małgoś - gołębie hodujesz Nie sluchaj jej, ona jezdzi po chalupach, dokopuje ludziom i jeszcze ploty roznosi. Same sie u mnie hodowaly na balkonie w zeszlym roku, ale je zalatwilam... Niedługo będziesz straszyć mną dzieci Maluszku, chętnie pomiziam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 miło mi, że Ci się podobają jak już w końcu się spotkamy to zobaczysz do czego to stadko jest zdolne Ja tez kcem zobaczyc... A co nam pokażesz w zamian? Gołębie? małgoś - gołębie hodujesz Nie sluchaj jej, ona jezdzi po chalupach, dokopuje ludziom i jeszcze ploty roznosi. Same sie u mnie hodowaly na balkonie w zeszlym roku, ale je zalatwilam... Niedługo będziesz straszyć mną dzieci Maluszku, chętnie pomiziam Juz strasze, tylko jeszcze dzieci nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 No dobra Kobitki Uciekam spać - kot mnie dziś godzinę za wcześnie zerwał z łóżka Buziaczki i dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 No dobra Kobitki Uciekam spać - kot mnie dziś godzinę za wcześnie zerwał z łóżka Buziaczki i dobrej nocy Jestes okropna! Co ja mam powiedziec, skacowana, pracujaca od switu kobieta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 No dobra Kobitki Uciekam spać - kot mnie dziś godzinę za wcześnie zerwał z łóżka Buziaczki i dobrej nocy Jestes okropna! Co ja mam powiedziec, skacowana, pracujaca od switu kobieta? Powiedz ładnie: "Dobranoc" I łyknij kawę z cytryną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 No dobra Kobitki Uciekam spać - kot mnie dziś godzinę za wcześnie zerwał z łóżka Buziaczki i dobrej nocy Jestes okropna! Co ja mam powiedziec, skacowana, pracujaca od switu kobieta? Powiedz ładnie: "Dobranoc" I łyknij kawę z cytryną Kurde, nie mam kawy w domu. Mowie ladnie dobranoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.06.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Maluszku jestem pod wrażeniem wiedziałam, że masz dwa psy ale trzy kory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.06.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 ależ ten Sułek ma oczy - nie wiem jakieś takie hipnotyczne... witam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.06.2008 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Dzień dobry Maluszku, ależ masz piękne zwierzaki w domu. Ślicznoty Czy Herus jest rasowy? Prześliczny pies. Kiedyś oglądałam program o rasach psów i takie psy wpadły mi w oko, bo kocha dzieci- podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.06.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 W ferworze zachwytów nad zwierzyną (zresztą zupełnie słusznych ) raczyłyście przegapić fakt iż gospodyni zapisała się do fryzjera Czy gospodyni raczy nas poinformować -NA CO konkretnie się zapisała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.06.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Zauważyłam, ale ciekawe czy tam dotrze..Może się rozmyślić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.06.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Zauważyłam, ale ciekawe czy tam dotrze..Może się rozmyślić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.06.2008 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Cześć Dotrze, dotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.06.2008 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 I kawusia już gotowahttp://cremamagazine.sitesuite.ws/images/art1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.06.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 OOOOOOOOOOOOOOOOOOO na taka to nawet ja bym się pisała!!!!!! z pianką!!!!a ciasio do tego dają??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts