efilo 08.08.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 bondziorno tutti stołek mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.08.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 No mi tez sie pododba ta kolekcja z ikei i ta laweczka i ten stolek i sa tez tam takie fajne skrzynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.08.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 hm kolekcja powiadasz - idę do ikei z powrotem obejrzeć resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.08.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 tu seria http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/series/12271/ a tu skrzynia http://www.allegro.pl/item407659875_skrzynia_stol_hol_duzy_ikea_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.08.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 dzięki markotko faktycznie fajne OK a te płytki podłogowe to jak to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.08.2008 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 A u mnie to sobie stoi przy wannie, a jak włażę do wanny to rzucam na podłogę i mam na co wyjść Tak zamiast dywaników łazienkowych, których nie trawię Po pierwsze, przyjemniej jest bosą i mokrą stopą stanąć na drewnie, niż na płytkach (nawet podgrzewane i czyste jakoś tak się "lepią" do mokrych stóp, no i nie myję ich przed każdym wejściem do wanny ) Po drugie, podłoga praktycznie się nie chlapie pod tym ustrojstwem (mimo że jest ażurowe), a w związku z tym mniej się brudzi. Po trzecie, nie zostają ślady stóp, np. po posmarowaniu kremikiem Dla mnie genialna sprawa, zwłaszcza w malutkiej łazience, gdzie po co bym nie weszła, w butach, kapciach czy na bosaka, chodzę po tym samym kawałku podłogi Ale jakbym nawet miała wielki salon łazienkowy, to przed wanną i prysznicem też by leżało Tyle że stacjonarnie, bez potrzeby podnoszenia za każdym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.08.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 witanko... a ja nie dostaję powiadomień buuuu gratuluję zakupów....bycze, 4 pary fiu fiu.....a ja tam lubię zakupy....ostatnio znów zaszalałam i zakupiłam ....niech policzę...5 koszulek na lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.08.2008 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Ja nie lubię zakupów, ale takich udanych to już dawno nie miałam Inna sprawa, ży wydałam strasznie duuużo kasy Ja nie wiem, gdzie te tanie ciuchy w Warszawie, o których zawsze Małgoś mówi Na mnie nie ma No, ale wreszcie trafiłam w Levisie mają 30x36 - w tym samym, w którym w zeszłym roku palant mi tłumaczył, że takich rozmiarów to nawet nie szyją Palanta już nie ma, za to są spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.08.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 o widzisz jakie pozytywne zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.08.2008 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Prawda? Całą Arkadię zlazłam, z trudem wyszukałam dwie pary i na koniec rzutem na taśmę cofnęłam się jeszcze do tego Levisa Myślałam, że padnę przy ladzie, jak mi panienka rzuciła 4 pary w tym rozmiarze Noooo, tak żebym mogła wybierać w kroju, to mi się pierwszy raz w życiu zdarzyło To wzięłam jeszcze dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.08.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 eeee no to juz prawie hurt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.08.2008 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Niooo, zwłaszcza, że jeszcze sandałki i spódnicę nabyłam I jeszcze jedna spódnica za mną chodzi, bo mierzyłam i była piękna, tylko źle wszyty suwak miała i się marszczyła, a to ostatnia śtuka była Ale może się przejadę po innych sklepach i gdzieś ją dorwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.08.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 no ja Pani nie poznaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.08.2008 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Normalnie sama siebie nie poznaję I u fryzjera znowu byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.08.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 No to w takim razie, wskakuj w kreacje i czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.08.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Olga, zadziwiasz mnie albo to świat zadziwia Ciebie, co? Ale gratuluję tak udanych zakupów. Do nich to trzeba mieć ten dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 08.08.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 A u mnie to sobie stoi przy wannie, a jak włażę do wanny to rzucam na podłogę i mam na co wyjść Tak zamiast dywaników łazienkowych, których nie trawię Po pierwsze, przyjemniej jest bosą i mokrą stopą stanąć na drewnie, niż na płytkach (nawet podgrzewane i czyste jakoś tak się "lepią" do mokrych stóp, no i nie myję ich przed każdym wejściem do wanny ) Po drugie, podłoga praktycznie się nie chlapie pod tym ustrojstwem (mimo że jest ażurowe), a w związku z tym mniej się brudzi. Po trzecie, nie zostają ślady stóp, np. po posmarowaniu kremikiem Dla mnie genialna sprawa, zwłaszcza w malutkiej łazience, gdzie po co bym nie weszła, w butach, kapciach czy na bosaka, chodzę po tym samym kawałku podłogi Ale jakbym nawet miała wielki salon łazienkowy, to przed wanną i prysznicem też by leżało Tyle że stacjonarnie, bez potrzeby podnoszenia za każdym razem no to chyba nie dla efilo wiolasz, a jakie to płytki wybrałaś? pochwealisz się?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.08.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Nazwa Aparici Melibea Nacar i Melibea Vison Ornato http://images25.fotosik.pl/260/e36e3200fda94a1a.jpg Olga, jak tak zachwalasz to coś drewniane, to też sobie kupię do dużej łazienki. A co? Zawsze mnie wkurza jak wychodzę czystymi stopami, stanę na dywaniku i zanim mi krem wsiąknie w stopy to już pełno sierści i kamyków mam od kota.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.08.2008 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 A u mnie to sobie stoi przy wannie, a jak włażę do wanny to rzucam na podłogę i mam na co wyjść Tak zamiast dywaników łazienkowych, których nie trawię Po pierwsze, przyjemniej jest bosą i mokrą stopą stanąć na drewnie, niż na płytkach (nawet podgrzewane i czyste jakoś tak się "lepią" do mokrych stóp, no i nie myję ich przed każdym wejściem do wanny ) Po drugie, podłoga praktycznie się nie chlapie pod tym ustrojstwem (mimo że jest ażurowe), a w związku z tym mniej się brudzi. Po trzecie, nie zostają ślady stóp, np. po posmarowaniu kremikiem Dla mnie genialna sprawa, zwłaszcza w malutkiej łazience, gdzie po co bym nie weszła, w butach, kapciach czy na bosaka, chodzę po tym samym kawałku podłogi Ale jakbym nawet miała wielki salon łazienkowy, to przed wanną i prysznicem też by leżało Tyle że stacjonarnie, bez potrzeby podnoszenia za każdym razem no to chyba nie dla efilo Fakt, od razu uciekła Markotko, fotki w kreacji będą, ale jeszcze sprzed fryzjera. Teraz w zasadzie dużych zmian nie ma - jest jeszcze ciut krócej i kolor ciemniejszy, tamten mi podejrzanie przypominał blond, i choć było nieźle, to ja się wolę w bardziej zdecydowanych barwach. Wiolasz, fakt, to był ten dzień - myślałam, że padnę, bo to zeszła sobota była, w ten koszmarny upał i duchotę największą A się udało, jak nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.08.2008 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Nazwa Aparici Melibea Nacar i Melibea Vison Ornato http://images25.fotosik.pl/260/e36e3200fda94a1a.jpg Olga, jak tak zachwalasz to coś drewniane, to też sobie kupię do dużej łazienki. A co? Zawsze mnie wkurza jak wychodzę czystymi stopami, stanę na dywaniku i zanim mi krem wsiąknie w stopy to już pełno sierści i kamyków mam od kota.. Właśnie dlatego nie cierpię dywaników, póki nie miałam kota, to jakieś moje włosy w tym tkwiły i inne... I to nie do wyprania To coś w Ikei kosztuje chyba 4 dyszki, a widziałam takie w Habibacie (tylko z półwałków drewnianych) za 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts