OK 09.08.2008 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Niedobrze, wykończą Cię te Twoje chłopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 szkoda gadać na dodatek ten mniejszy nadal nie śpi, już mnie.... zero luzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Przechlapane masz Może go zagoń do przekopywania ogródka? Tego na tyłach Niech szuka skarbów, może się zmęczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.08.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Witam dziś Ja swoich wysłałam z parasolkami na spacer choć deszcz ostro pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 A u mnie popadało godzinkę - taki letni deszcz - i teraz wychodzi słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 no właśnie u mnie pada cały czas młody dopiero teraz padł jak psycha mi siadła idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 To miłej drzemki Ja sobie właśnie coś do gara wrzuciłam i się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.08.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 dzien dobry.... Olga i co tam Ci się ugotowało, hę? napewno coś pysznego........ Ania twój Dawidek widzę, że jest nie do zdarcia...taki zuch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Zielone kurcze nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.08.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Zielone kurcze nóżki zielone?? jakim sposobem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Zielone kurcze nóżki zielone?? jakim sposobem?? No takie całkiem zielone to nie są Tylko troszkę A robi się prosto Podsmażam cebulkę na oliwie, wrzucam na to nóżki skórą do dołu. Jak się zarumienią to odwracam skórą do góry, trochę papryczę chili z obu stron i zalewam rosołkiem z kostki Dusi się toto na małym ogniu, dość długo, żeby co najmniej połowa rosołku odparowała i żeby mięso odchodziło od kości ładnie Na koniec wrzucam pokrojoną w spore kawałki zieloną paprykę, tak żeby przykryła choć trochę nóżki i jeszcze jakiś czas na ogniu, żeby papryka zmiękła i puściła kolorek Raz się robi bardziej zielone, raz mniej Dzisiaj mniej, bo papryka ta nasza czerwono-zielona, na zagranicznej zielonej-zielonej wychodzi bardziej zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 09.08.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Zielone kurcze nóżki zielone?? jakim sposobem?? myślalam że z Reala a;bo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Zielone kurcze nóżki zielone?? jakim sposobem?? myślalam że z Reala a;bo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.08.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Zielone kurcze nóżki zielone?? jakim sposobem?? myślalam że z Reala a;bo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.08.2008 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Dzień dobry Śniadanko gotowe http://www.lake-garda-hotels.net/images/HotelMaryrose/colazione01.jpg I nie z Reala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
archi999 10.08.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 "-A czemu nie chcesz baterii 3-otworowej? moim zdaniem ladniej wygląda jak wszystko jest "w kupie" (czyli: kurek, wylewka+słuchawka. ja kupiłam taką (Paffoni Stick):" Witam, jak w baterii 3-otworowej Paffoni jest rozwiązany problem wody ściekającej po wężu od słuchawki prysznicowej do otworu ? Brak zabezpieczenia może być sporym problemem. Czy armatura Paffoni jest godna polecenia - zastanawiam się nad kompleksowym zakupem do trzech łazienek łącznie z deszczownicami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.08.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 "-A czemu nie chcesz baterii 3-otworowej? moim zdaniem ladniej wygląda jak wszystko jest "w kupie" (czyli: kurek, wylewka+słuchawka. ja kupiłam taką (Paffoni Stick):" Witam, jak w baterii 3-otworowej Paffoni jest rozwiązany problem wody ściekającej po wężu od słuchawki prysznicowej do otworu ? Brak zabezpieczenia może być sporym problemem. Czy armatura Paffoni jest godna polecenia - zastanawiam się nad kompleksowym zakupem do trzech łazienek łącznie z deszczownicami Pozdrawiam Hej! ja kupiam z Paffoni -baterie serii Stick -bidetową, 2 umywalkowe i wspomnianą 3 otworową. Baterie wyglądają "porządnie", mają 5 lat gwarancji. Co do spływania wody -to problem jest nierozwiazany jakoś sensownie. Trzeba po prostu poczekać aż wąż obeschnie. Ale tak jest w 99% baterii 3 lub 5 otworowych -wszystkich w zasadzie firm (polskich i zachodnich). Jedynie Roca ma 1 taką baterię ze specjalnym pojemnikiem pod wanną -ale kosztuje ok 3tys ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.08.2008 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Cześć Kasia Wróciłaś? Jak urlop? Opowiadaj, wklejaj fotki itd. Nie mam żadnego doświadczenia z takimi bateriami wannowymi, ale od lat używam zlewozmywakowej, z wyciąganą wylewką, a to podobny patent (pewnie nawet ten sam). Nie ma żadnego problemu ze ściekaniem wody wzdłuż węża mimo braku specjalnych zabezpieczeń Więcej wody na nim się skrapla niż leje ze słuchawki. To są minimalne ilości, które w żaden sposób niczemu nie przeszkadzają (w końcu w kuchni cały ten bałagan znajduje się w szafce). Przypuszczam, że w wannowych jest tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.08.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Hej -wróciłam wczoraj wieczorkiem. I podjęłam decyzję -NIGDY WIĘCEJ NIE JADĘ NAD POLSKIE MORZE Byłam 3 dni w kołobrzegu i 4 dni w Sopocie. Przez dni -tylko 1,5 dnia było słońce temp ok 18-20stopni temp wody 12st !!!! Jedyny plus to że miło było odsapnąć od budowy i pracy i pobyć trochę tylko we dwoje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.08.2008 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Hej -wróciłam wczoraj wieczorkiem. I podjęłam decyzję -NIGDY WIĘCEJ NIE JADĘ NAD POLSKIE MORZE Byłam 3 dni w kołobrzegu i 4 dni w Sopocie. Przez dni -tylko 1,5 dnia było słońce temp ok 18-20stopni temp wody 12st !!!! Jedyny plus to że miło było odsapnąć od budowy i pracy i pobyć trochę tylko we dwoje ... No dobra, nic nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts