monia i marek 10.08.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Olga, serwujesz śniadanie o tak wczesnej porze w niedzielę Litości (inna sprawa, że smakuje wybornie ) Aaa, dzień dbory przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.08.2008 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Dobry Kot mi nie dał pospać Teraz śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.08.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Dzień dobry miało być oczywiście, ale mi się popierniczyło jak zobaczyłam o jakiej godzinie podałaś do stołu Jak kot śpi, to teraz Ty mu nie daj spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.08.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Dzień dobry miało być oczywiście, ale mi się popierniczyło jak zobaczyłam o jakiej godzinie podałaś do stołu Jak kot śpi, to teraz Ty mu nie daj spać dokładnie, ja swojego budze perfidnie Kasia, następny rok to Chorwacja? bo coraz więcej osób znajomych moich tam jeździ i jest zachwyconych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.08.2008 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Kiedy jej nic nie przeszkadza Nawet głodna nie była - po prostu o zwyczajnej godzinie chce dostać do michy, cholera jedna Powąchała i poszła spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.08.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 No dobra, nic nie powiem a co chciałaś powiedzieć? wiolasz -zobaczymy -przy samochodzie bez klimy to samobójstwo... może zaszalejemy i wskoczymy w samolot ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.08.2008 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Nieważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Dzień dobry miało być oczywiście, ale mi się popierniczyło jak zobaczyłam o jakiej godzinie podałaś do stołu Jak kot śpi, to teraz Ty mu nie daj spać dokładnie, ja swojego budze perfidnie Kasia, następny rok to Chorwacja? bo coraz więcej osób znajomych moich tam jeździ i jest zachwyconych.. Wlasnie moja mama wyslala mi smsa, ze wyladowala w Chorwacji i ze jest bosko. 2 m do plazy, 36 stopni, palmy, knajpka za rogiem... I to jest tylko 900 km od Krakowa - tyle, ile do Kolobrzegu prawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.08.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Wlasnie moja mama wyslala mi smsa, ze wyladowala w Chorwacji i ze jest bosko. 2 m do plazy, 36 stopni, palmy, knajpka za rogiem... I to jest tylko 900 km od Krakowa - tyle, ile do Kolobrzegu prawie... A ja słyszałam bardzo rozbieżne opinie o Chorwacji -jedni uważają że lux -inni że brzydko pusto i kamieniście no i już niestety drogo. Mi się marzy za rok Egipt albo inna Turcja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.08.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Cześć dziewczyny, wróciłam i jem kolację choć po imprezie jestem Co do wakacji: U mnie postanowione że Hiszpania-mam kumpelę, Rzym-mamy kolegę, Grecja-nie mamy nikogo ale to kwestia czasu chyba Chorwacja-ładni faceci są, ceny jak nad polskim morzem a dla nas blizej i zawsze pogoda trafiona. Nastepny samochod u nas obowiazkowo z klimą, bo dziecko wyciągam wiecznie spocone. czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Wlasnie moja mama wyslala mi smsa, ze wyladowala w Chorwacji i ze jest bosko. 2 m do plazy, 36 stopni, palmy, knajpka za rogiem... I to jest tylko 900 km od Krakowa - tyle, ile do Kolobrzegu prawie... A ja słyszałam bardzo rozbieżne opinie o Chorwacji -jedni uważają że lux -inni że brzydko pusto i kamieniście no i już niestety drogo. Mi się marzy za rok Egipt albo inna Turcja ... Bo to trzeba sie dobrze netowo do takiej podrozy przygotowac. Oni poszperali w internecie i wybrali jakas wyspe. Specjalnie szukali, zeby byla piaszczysta plaza. Pojechali autem, wiec mogli wybierac i wybrali sobie tak, zeby bylo ladnie. Nie rezerwowali nic wczesniej, tylko tak na lut szczescia sie zdali. Tak jest najlepiej. Jak moja mama wroci to moge wrzucic namiary, bo na razie mam slaby kontakt z nia. Mam obiekcje przed arabskimi krajami - nie czulabym sie tam swobodnie. Mimo, ze oni sa przyzwyczajeni do turystow, jednak trzeba sie zachowywac w okreslony sposob. No i w takie miejsce mozna tylko poleciec, bo samochodem to za daleko i ze zorganizowana wycieczka, bo strach. A potem Cie jakies biuro podrozy zostawia na lotnisku 4 dni, bo cos tam im sie zepsulo czy cos. Ostatnio jakies jaja byly z biurem podrozy TUI chyba na Rodos. Ludzie karaluchy mieli i chleb w basenie. Jak sama jedziesz to masz wiekszy luz i nikt Cie tak latwo w konia nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.08.2008 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dzień dobry Osobiście nie byłam, ale wszyscy znajomi wracali zachwyceni z Chorwacji Pierwszy raz słyszę, że może się tam nie podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.08.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Ja słyszałam różne opinie o Chorwacji, ale i tak chciałabym tam jechać na urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Wielu moich znajomych jeździ co roku do Chorwacji i są tak zadowoleni, że co roku tam wracją. Przeważnie każdy z nich jeździ po prostu na czuja - jak mówią zawsze coś się znajdzie Co do wakacji w krajach arbskich mam dokładnie takie same odczucia co małgoś i raczej tam mnie nie ciągnie. miłego dnia Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Czesc pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 11.08.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 to pożegnanie z pracą????ja idę szorowac fugi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.08.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Cześć ja dzis pierwszy dzień w pracy po miesięcznej przerwie, jestem lekko skolowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.08.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 oj - to musi byc bolesne ja pierwszy raz w pracy po łikendzie - i tez skolowana Pozdrawiam Gospodynie oraz Gosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.08.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Byłam w Chorwacji i zepsuł nam się samochód nic nie pozwiedzałam siedziałam tylko tam na miejscu, plaży nie było w ogóle, zejście do wody kamieniste ale pogoda cały czas upał i ogólnie miasteczko bardzo ładne ale ceny jak nad naszym polskim morzem jak wróciłam to powiedziałam nigdy więcej ale teraz chciałabym tam wrócić ale miejsce bym wybrał bardziej skrupulatnie Tanio to tam kiedyś było teraz podobno Bługaria jest tania i ładna cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.08.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Niezbyt bolesne, bardziej wesołe bo ciągle mówiłam "jeszcze nic nie wiem, zaraz sie dowiem" cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts