monia i marek 13.08.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Nie wiem czy dobry - to się dopiero okaże, ale takiego Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.08.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Na pewno będzie dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.08.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Na pewno będzie dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.08.2008 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Łaski nie robi Na urlopie, to każdy dobry Mają mi dziś nowy modem przywieźć z Plusa Ponoć szybszy, lepszy i z antenką zew. - może przestanę tracić zasięg. Zobaczymy Jakby mnie wcięło, tzn., że mam awarię sprzętową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.08.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Dzień dobry Dla mnie bardzo dobry: zamówiłam piekny marmur na kominek i znalazłam firme która zrobi mi kuchnię za połowę tego co ostatnio mi krzyknęli. teraz siedzę w pracy i jem śniadanie z Maca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.08.2008 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 No, toć mówiłam, że dobry Gratuluję udanych łowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.08.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 wiolasz -co do kota -brytyjczyk ładniejszy -bardziej "pyzaty" : http://www.strykowski.net/zwierzetadomowe/Kot_Brytyjski_Krotkowlosy_-_zdjecie_kota_1121.jpg A to jest Rosyjski: http://www.rosyjski-niebieski.koty.tasdj.pl/UserFiles/Image/rosyjski.jpg Co do kuchni- skąd ta firma? ile wychodzi za metr? bedą "wynalazki" typu zawiasy Blum-a, samodomykacze carga itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.08.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Zobaczcie jakie CUDA : http://www.aisha.pl/koty_brytyjskie_aisha_hodowla_kotow_rasowych_wydarzenia/koty_brytyjskie_amazing_pulpet.jpg http://www.aisha.pl/koty_brytyjskie_aisha_hodowla_kotow_rasowych_wydarzenia/kassi_carrera.jpg http://www.aisha.pl/koty_brytyjskie_aisha_hodowla_kotow_rasowych_wydarzenia/callaway/calusia_kielce3.jpg http://www.aisha.pl/koty_brytyjskie_aisha_hodowla_kotow_rasowych_kociaki/koty_brytyjskie_amazing_rusty.jpg Zakochałam się..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.08.2008 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Taaaa, cuda Dopóki Ci przy urlopie nie skacze po głowie od 8ej rano, to cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.08.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Taaaa, cuda Dopóki Ci przy urlopie nie skacze po głowie od 8ej rano, to cudo Trzeba sobie było ją wychować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.08.2008 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Taaaa, cuda Dopóki Ci przy urlopie nie skacze po głowie od 8ej rano, to cudo Trzeba sobie było ją wychować Buhahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.08.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Ja miałam kiedyś kicię, ktora zawsze mi spała na glowie -ale nigdy mnie nawet nie obudziła -nie gryzła nie drapała nie zwalała rzeczy -chyba miałam wiec fuksa W TVN swego czasu była taka "Superniania" dla psow i kotow -zgłoś się na kurację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.08.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Taaaa, cuda Dopóki Ci przy urlopie nie skacze po głowie od 8ej rano, to cudo Trzeba sobie było ją wychować Buhahaha Ok, nic więcej nie dodam, bo nic więcej nie trzeba mówić o kotach... Ale są słodkie, jak śpią Kasia, w poniedziałek pomiar, coś mi podpowie, szafki na hamulcach będą. Te blumy to nie wiem co to. Cargo pewnie bym chciała ale zobaczymy jak rozmieścimy. Robią 3 projekty a ja sobie wybieram. Ma być dębowa, odcień tego bielonego ostatecznie wybiorę po próbkach bo też robią. Termin realizacji max 8 tygodni. Jak tak patrzę, faktycznie, brytyjczyk pełniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.08.2008 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Ja miałam kiedyś kicię, ktora zawsze mi spała na glowie -ale nigdy mnie nawet nie obudziła -nie gryzła nie drapała nie zwalała rzeczy -chyba miałam wiec fuksa W TVN swego czasu była taka "Superniania" dla psow i kotow -zgłoś się na kurację To już wolę rozwydrzonego kota, niż durne programy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.08.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 W TVN swego czasu była taka "Superniania" dla psow i kotow -zgłoś się na kurację a wiesz, że mają też przypadki, którym i niania nie pomogła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.08.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 W TVN swego czasu była taka "Superniania" dla psow i kotow -zgłoś się na kurację a wiesz, że mają też przypadki, którym i niania nie pomogła? pokazywali tylko sukcesy To szybka ta Twoja kuchenna ekipa -mój fachman ma termin minimum 2-3 m-ce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.08.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Bo moja to firma a nie sam fachman. No i pewnie mają mniej zamówień. A wogle to chyba źle napisałam, bo będą dębowe fronty, reszta nie drewniana. No ale i tak na 30 lat jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.08.2008 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Bo moja to firma a nie sam fachman. No i pewnie mają mniej zamówień. A wogle to chyba źle napisałam, bo będą dębowe fronty, reszta nie drewniana. No ale i tak na 30 lat jak nic To tak jak u mnie Korpusy z mdfu. O cenę drewnianej już nawet nie pytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.08.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 A u mnie bedzie wszystkostronny MDF Ale ja i tak dłużej niż 10 lat z jedną kuchnią nie wytrzymam (obecna ma 5 lat i już mi się "przejadła"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.08.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Ja mam dosyć budowlanki na najbliższe 30 lat. Za 30 lat jak będę na siłach to sobie coś zmienię...hmmm może zasłonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts