OK 13.08.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Ja mam dosyć budowlanki na najbliższe 30 lat. Za 30 lat jak będę na siłach to sobie coś zmienię...hmmm może zasłonki Wiolasz, znowu mam tak samo A poza tym, jak coś mi się na początku podoba, to mi się nie nudzi. Po jakimś czasie po prostu przestaję zwracać uwagę, więc im trwalsze, tym lepsze Swoją potrzebę zmian wyżywam przez przestawianie mebli w pokojach Gorzej, jak mi się od początku coś nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.08.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Witanko wieczorkiem Jak tam necik? Lepiej chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.08.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Jakby lepiej, faktycznie Ale sprawdzanie musi potrwać jeszcze parę dni, bo różnie hula w różnych porach Najważniejsze, że z modemem dostałam 2-letnią licencję na antyvira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.08.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 To może obrazki będą Ci się otwierały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.08.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Na to liczę, bo do tej pory, to całkiem losowo chyba było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.08.2008 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Dzien dobry!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.08.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Ja mam dosyć budowlanki na najbliższe 30 lat. Za 30 lat jak będę na siłach to sobie coś zmienię...hmmm może zasłonki Wiolasz, znowu mam tak samo A poza tym, jak coś mi się na początku podoba, to mi się nie nudzi. Po jakimś czasie po prostu przestaję zwracać uwagę, więc im trwalsze, tym lepsze Swoją potrzebę zmian wyżywam przez przestawianie mebli w pokojach Gorzej, jak mi się od początku coś nie podoba U mnie jak od razu sie nie podoba to wolę wcale tego nie mieć bo potem więcej gadania niż to warte. No i jeszcze jak mi na oczy najdzie jak mam SNP Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.08.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.08.2008 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Witam słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.08.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 14.08.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.08.2008 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 14.08.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 o, widze że urlopik przed komputerem tak jak u mnie prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.08.2008 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 U Ciebie, to widzę, że całkiem inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 14.08.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 mowisz o zdjęciu??? to ubiegłoroczne. W tym raczej już nie pojedziemy, chyba po rodzince my mamy w tym roku wakacje remontowe... Malża wyslałam do garażu popracować a moje zadanie bylo szukać firmy od mebli. Niestety musimy tam sie udać osobiście, żeby dowiedzieć się o ceny. No to mam czas. Ale niedługo zabiorę sie za obiadek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.08.2008 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 No tak, w zeszłym roku to w ogóle nie miałam wakacji, co sobie uświadomiłam dopiero w tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 14.08.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 a ja naiwnie myślalam,że do wakacji skonczymycoś czuję że jak teraz sie nie zbierzemy i nie skończymy to sie do następnych wakacji przeciągnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.08.2008 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Eeee, jak już mieszkasz, to zawsze będzie coś jeszcze do zrobienia Do następnego remontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 14.08.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 no jak zaczynalam remont to jawnie mowiłam,że to taki pierwszy, połówkowy, żeby te najważniejsze rzeczy były... a teraz... br, żadnych remontow w najbliższym czasie, żdanego przestawiania mebli, pakowania pudel, noszenia wszystkiego z pokoju do pokoju. Żaadnego kurzu i mycia po nim. No i przede wszystkim ŻADNEGO WPUSZCZANIA DO CHALUPY OBCYCH FACHOWCÓ!!! skoro sama moge sobie wiele rzeczy zrobić lepiej niż oni......O co to to nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.08.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Ja mam dosyć budowlanki na najbliższe 30 lat. Za 30 lat jak będę na siłach to sobie coś zmienię...hmmm może zasłonki ja same zasłonki to już dwa razy zmieniałam... jeśli chodzi o wnętrza, to jestem bardzo zmienna i ciągle cos zmieniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts