wiolasz 14.08.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Ja mam dosyć budowlanki na najbliższe 30 lat. Za 30 lat jak będę na siłach to sobie coś zmienię...hmmm może zasłonki ja same zasłonki to już dwa razy zmieniałam... jeśli chodzi o wnętrza, to jestem bardzo zmienna i ciągle cos zmieniam A ja właśnie przywiązuję sie do miejsc. DLatego jak chcę cos mieć zrobione to musi być dobrze zrobione bo na dekady to już zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.08.2008 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Ja mam dosyć budowlanki na najbliższe 30 lat. Za 30 lat jak będę na siłach to sobie coś zmienię...hmmm może zasłonki ja same zasłonki to już dwa razy zmieniałam... jeśli chodzi o wnętrza, to jestem bardzo zmienna i ciągle cos zmieniam A ja właśnie przywiązuję sie do miejsc. DLatego jak chcę cos mieć zrobione to musi być dobrze zrobione bo na dekady to już zostanie. Dla mnie zwłaszcza to kuchni i łazienki dotyczy Pokoje i tak trzeba co jakiś czas pomalować, lubię sobie poprzestawiać czasem meble, mogę zmienić zasłonki itd. Ale wszystko to ma się odbywać bez więszego burdelu i co gorsza sprzątania po nim potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.08.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 ja choćbym nie wiadomo jak miała coś dobrze zrobione to i tak zmienię... tylko w uczuciach jestem stała (jak to zabrzmiało... ), reszta ciągle mi się odwiduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.08.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 tylko w uczuciach jestem stała (jak to zabrzmiało... ), reszta ciągle mi się odwiduje Ja wczoraj wyczytałam, że "chemiczne zachwianie organizmu" -jakim jest stan zakochania -mija po 5 -max 8 latach Ponieważ nigdy nie byłam normalna -u mnie "zachwianie" trwa już 14 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.08.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 A kto jest normalny? Tak naprawdę świat należy do normalnych a ci inni co myślą, ze są normalni -nie są. Rozumiecie mnie? Generalizują jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.08.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 wiolasz -a Ty jak długo jesteś "zachwiana" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 14.08.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 w wymyślaniu nowych tematow do rozmów to jesteście bezkonkurencyjne dziewczyny Sluchajcie - wrzuciłam na Wnętrzach wątek na temat pakowania zmywarki. Może się podłączycie ze zdjęciami???? A ja sie zabiorę za czytanie instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.08.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 wiolasz -a Ty jak długo jesteś "zachwiana" ? Moja rodzinka uwaza że ja już jak się urodziłam, to wiedzieli ze coś ze mną jest "nie tak". Ale potem przeczytałam książkę "Weronika postanawia umrzeć" i pomyślałam że faktycznie, chciał nie chciał, to wokół sami popaprańcy. Znaczy ze ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.08.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 o... a to może sobie poczytam przed porodem jeszcze.... brzmi ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.08.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 To jeszcze polecam "11 minut"- też fajna. dzień dobry w święto i dzień wolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.08.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Dzień dobry skacowany Wyszłam wczoraj po fajki i zgarnęli mnie na imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 15.08.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 i ja sie witam z pobolewającą głową. I to wcale nie skacowana :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 No ja to przynajmniej wiem, za co cierpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 15.08.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 jato chyba za siedzenie dodrugiej w nocy Już nie te latka... Dżemik z jeżyn robilam, zapraszam, pyszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.08.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Dzień dobry skacowany Wyszłam wczoraj po fajki i zgarnęli mnie na imprezę Kto Cię zgarnął? tak z ulicy? To niezłych znajomych masz, sami bramowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Fotki nie widzę Ale już samo hasło "dżemik z jeżyn" brzmi pysznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Dzień dobry skacowany Wyszłam wczoraj po fajki i zgarnęli mnie na imprezę Kto Cię zgarnął? tak z ulicy? To niezłych znajomych masz, sami bramowi Mój sklep "pod nosem" ma urlop, więc wsiadłam w samochód i podjechałam kawałek dalej, ale nie było miejsca parkingowego No to podjechałam jeszcze kawałek do następnego sklepu. A tam obok sklepu - knajpa. Patrzę, siedzi całe towarzystwo w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.08.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 To teraz samochód musisz odebrać spod knajpy i też spotkasz całe towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Eeee nie muszę Autko pod domem - wróciłam banią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts