monia i marek 15.08.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Pewnie będą leczyć ból głowy z dnia wczorajszego albo też odbierać samochody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Uuuuu, ale pierdyknęło Tak znienacka taaaaki grzmot Tuż koło domu, aż się alarmy w samochodach pozałączały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.08.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Teraz macie grzmoty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Ale jaaaaakie Aż kota podskoczyła do sufitu A ona zazwyczaj ze stoickim spokojem do burzy podchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.08.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 A u nas słoneczko Tylko w nocy popadało i pobłyskało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.08.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 u nas ma być dziś kilkakrotne gradobicie... oby jednak nie było po brzydkim i deszczowym poranku powoli się przejaśnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 U mnie ciągle grzmi, tyle że już dalej Ten pierwszy był okropny, bo bliziutko, prawie jakby w ucho walnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.08.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 U nas w nocy było okropnie, prawie nad naszym blokiem. Teraz słońce i okropna duchota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 15.08.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 a u mnie pogoda ładna choć chmurki są... Ale z Wwy to pewnie idzie do nas Znajomi nas chcieli wyciągnąć na wóczenie się po roztoczańskich lasach ale chyba się nie skuszę - w głuszę pod zagrożeniem burzy, brrrr. Byłoby podwójne widowisko. koło mnie jak jest burza to strzela dośc często bo niedalaeko wieża radiowo telewizyjna stoi. Ale za to my jesteśmy chronieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.08.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 A unas w nocy była jakaś dziwna "burza" -tzn nie padał deszcz, tylko się błyskało, a grzmoty jakieś strasznie dalekie -już myślałam że to jakiś ruski nalot jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 U mnie ciągle grzmi, tyle że już dalej Ledwo to napisałam, to znów pierdykło prawie w okno Aż mnie wywaliło z netu Uj, ktoś na górze ma zły humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.08.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Uj, ktoś na górze ma zły humor Trza iść na mszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Uj, ktoś na górze ma zły humor Trza iść na mszę.... No Tylko nie wiem, czy mnie wpuszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.08.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Uj, ktoś na górze ma zły humor Trza iść na mszę.... No Tylko nie wiem, czy mnie wpuszczą wpuścić to wpuszczą -wszystkich wpuszczają, tylko bałabym się czy np. samozapłonu na święconej ziemi nie dostaniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Uj, ktoś na górze ma zły humor Trza iść na mszę.... No Tylko nie wiem, czy mnie wpuszczą wpuścić to wpuszczą -wszystkich wpuszczają, tylko bałabym się czy np. samozapłonu na święconej ziemi nie dostaniesz? Yyyy.... no właśnie, ryzyko jest To chyba nie będę ryzykować, jeszcze ktoś ucierpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.08.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 hejeczka - otom i ja się znalazła....dzień doberek.... ale już po burzy...bo u mnie leciuteńko zaczyna się przecierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 U mnie też Kasiu, to kiedy możemy się spotkać z Maluszkiem? O ile wiem, to sobota odpada, ale my obie teraz na urlopie, to może być w tygodniu. Pytanie, kiedy Ty byś mogła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.08.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Witam! No u nas z rana tez byla burza, grad wielkosci orzechow wloskich, no i mmay dwa kratery na samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 U mnie bez gradu było, deszcz całkiem spokojny, za to waliło jak diabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.08.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 U mnie też Kasiu, to kiedy możemy się spotkać z Maluszkiem? O ile wiem, to sobota odpada, ale my obie teraz na urlopie, to może być w tygodniu. Pytanie, kiedy Ty byś mogła? Ja od poniedziałku odstawiam dzieci do przedszkola...o Bartka się nie boje. ale w poniedziałek zobaczę jak pójdzie z Maćkiem...ale w sumie to nie powinno być kłopotów - mam nadzieje...najpewniej w poniedziałek Wam powiem co i jak ...ale spotkamy się na pewno...najwyżej przyjadę z Maćkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts