malgos2 28.08.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Trzeba, trzeba, zwłaszcza, że coś mi dłoń wysiada Może Ty, Bea, wiesz, co z tym zrobić? Boli mnie łapa, zwłaszcza mały paluch i serdeczny, ale ból promieniuje ze środka dłoni, trochę też w kierunku kciuka. Momentami jakbym traciła chwyt w tej dłoni - wypadają mi rzeczy, nawet takie, które trzymam mocno, bo np. ciężkie Masz jakiego pomysła? Bo to prawa i wolałabym, żeby się takie rzeczy nie działy A w NZOZ Murator byla? Tu sie wymadrzaja na ten temat: http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=48051 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.08.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Ja sie tylko przywitam. Dzień dobry. Na zdrowiu się nie znam. I to nawet widać po mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 29.08.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Dzieńdoberek. Wpadłam sie przywitać i zameldować, że u nas leje, zimno, ciśnienie spada a na dokładkę skończyła sie kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.08.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Dzień dobry U nas też ochłodzenie, popadało trochę i ciśnienie też do niczego... a ja zaledwie po 3 godzinach nocnego spania padam na dziób. A Olga to pewnie w pracy, albo pojechała po mydło i znowu jakieś zastawy stołowe przytarga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 29.08.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 witajcie. U nas pogoda fatalna, snuję się ledwo żywa, spalam w dzień. Ciśnienie tez mam chyba kiepskie choć trudno dokładnie stwierdzić, bo aparat mówi error... nie wiem co mam na to zrobić,, nie za bardzo komfortowo się czuje... Olga, a zdjęcia zastawy gdzie sa??? Ja już jakiś czas szukam czego ś takiego na sztuki, do codziennego użytku. Najładniejsze jakie widziałam mieliśmy w wynajmowanym mieszkaniu i nie chcę takiego samego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.08.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Cześć Kobitki Wreszcie w domku.... ja p%##$%@!, niech se kto weźmie te stolice do siebie, z tymi wszystkimi p#%$@%! demonstracjami Znów dwie godziny do domu wracałam, zakupy już odpuściłam U nas pogoda też paskudna, a ciśnienia nie ma W robocie mam zadanie bojowe, wymagające duuużej koncentracji, więc forum czytam, ale nie odpowiadam, żeby mnie nie wciągło Nb. koncentruję się już 3 dzień i dalej nie wiem, z której strony ugryźć, żeby było dobrze Onna, fotki będą, jak aparat jakiś skombinuję, może jutro wycyganię od ojca Więc dziś opis pisemny Zastawa taka właśnie zwykła, do codziennego użytku, nie zamierzam póki co mieć bardziej wyjściowej, więc codzienna musi być w miarę jednolita . Super eleganckich imprez i tak nie będę robić, bo mi się po prostu nie chce Zwykła-nie zwykła, ale towaru nabrałam i niecałe 250 peelenów pooooszło i teraz się zmywa na raty Wzięłam talerze płaskie, do zupy, deserowe, miski (też do zupy i wszystkiego innego ), kubki i filiżanki ze spodkami + cukiernica - czyli łącznie 43 sztuki Ale mi się podoba - od dawna się za czymś rozglądałam. Kolorek, i cały wygląd, ma taki beżowo-kamionkowy, z szarym delikatnie prążkowanym rantem (były jeszcze z brązowym), szary w sklepie wyglądał jak oliwkowy i to zwróciło moją uwagę I to taki śmieszny jest ten szary, że u mnie w kuchni na szaro-zielonym blacie wygląda jak lekko oliwkowy, a na czarnym - jak szary Oczywiście chińszczyzna, niezbyt dokładne wykonanie, ale całość wygląda na ręczną robotę, więc jest git Trzeba tylko było przebrać jakieś większe większe wady Pasuje mi poza tym, bo naczynia są duże - większe niż normalne. A ja lubię duże porcje i zawsze się musiałam męczyć na tych co miałam do tej pory Kubki też są słusznych rozmiarów Generalnie jestem bardzo zadowolona Małgoś, dzięki, przeczytałam (no, przejrzałam na szybko) - to na pewno nie niedobory magnezu, ani potasu Zresztą jak łykam mg, to mi się właśnie skurcze nasilają A potas zażywam regularnie, bo tylko soli potasowej używam w domu. Tzn. z dodatkiem soli potasowej, dla sercowców - tylko taka, prócz kamiennej, jest niejodowana Bea, łokieć i bark nie, ale przedramię i ramię czasem bolą, choć nie tym razem i raczej na zmianę. I też wtedy mam wrażenie osłabienia siły mięśni Zawsze prawa ręka. Jeśli to od kręgosłupa, to który odcinek to może być? Nie mam teraz kasy, żeby zrobić rezonans całego, a jak se pomyślę o pielgrzymce po lekarzach, żeby zrobić z ubezp., to mi się objawy przesuwają na chęć do życia Mam tego dość Teraz idę czytać, co się przez te parę godzin nazbierało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 29.08.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 opis jest bardzo zachęcający,m a gdzie Ty takie skorupki kupiłaś?? JA tez kupowałam na sztuki i mi się podobają, ale nagromadziłam już takie ilości że na zastawę rodzinną zebrałam. I też mi się podoba Na razie korzystamy na co dzień, zresztą zastanawiam sie nad celowością trzymania w szafie dużego kompletu który używa sie tylko przy świętach...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.08.2008 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 A w Auchan kupiłam W ogóle byłam miło zaskoczona, bo rzucili kilka fajnych serii, różnych Bardzo mi się podobały też takie wyglądające na stare i powycierane Rewelacja - niestety nie moje kolorki, bo róż albo błękit. Ale efekt bardzo realistyczny i sympatyczny Na pewno nie wszędzie by pasowały, ale np. do rustykalnych klimatów bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 29.08.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 no no, co to za czasy, żeby się starym i powycieranym zachwycać? zamiast wstydliwie przed gośćmi chować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 29.08.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 moja sa takie jakby stare i pozacierane (wzorki) I nie pasują tylko do rustykalnych mam wrażenie. A jakie rozmiary talerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.08.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Prawda? Żeby były inne kolory, to bym sobie chociaż ze dwa kubki dla gości sprawiła Sama się nabrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 29.08.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 do mnie te postarzałe jakoś nie przemawiają, ale jakbym miała u kogoś na tym jeść to się nie obrażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.08.2008 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Do mnie też zbytnio by nie pasowały, chociaż mam (będzie ) raczej klasycznie Jak zobaczyłam w pierwszej chwili samotny talerz na obdrapanym na stojaku, to mnie aż odrzuciło, ale kawałek dalej była mała wystawka filiżanek na spodeczkach i dopiero załapałam, że one nie w transporcie się poobijały W każdym razie, bardzo dużo uroku miały w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.08.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Olga, z tym kregoslupem to wszyscy w tym watku co rozsadniej brzmieli pisali, ze najprawdopodobniej odcinek szyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.08.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Na pewno szyjny, tez tak miewam dretwienie w rece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.08.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 też mam czasami takie drętwienia rąk znaczy się trzeba by zrobić rezonans kręgosłupa? witanko wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.08.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Dzięki Dziewczyny Już wiem, czemu rano tylko przeleciałam ten wątek Znów zobaczyłam oczyma wyobraźni te pielgrzymki po doktorach, z których żaden nie ma więcej pomysłów poza "dolegliwości o nieznanej etiologii" i "to się zdarza w neurologii" Na rtg kręgosłupa nie ma zmian, jeśli w ogóle jakieś są to trzeba robić rezonans, a to cholera 300-350 za odcinek na dobrej maszynie I który - pewnie szyjny, ale może być też piersiowy - robić dwa? A może być potrzebny kontrast - znowu kasa A jak się okaże, że nie ma zmian, to nie wiadomo, czy się cieszyć, czy się martwić Sorki, że tak marudzę, ale mam dość - idzie zima i te wszystkie objawy-nie-wiadomo-czego się nasilają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.08.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Sorki, że tak marudzę, ale mam dość - idzie zima i te wszystkie objawy-nie-wiadomo-czego się nasilają a gdzie sobie bedziesz marudzić jak nie tu? A może jednak warto wydać te kilka stów żeby wiedzieć co jest grane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.08.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Sorki, że tak marudzę, ale mam dość - idzie zima i te wszystkie objawy-nie-wiadomo-czego się nasilają a gdzie sobie bedziesz marudzić jak nie tu? A może jednak warto wydać te kilka stów żeby wiedzieć co jest grane? też tak myślę - lepiej to załatwić jak najwcześniej, żebyś potem nie miała większych kłopotów ze zdrófkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.08.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Sorki, że tak marudzę, ale mam dość - idzie zima i te wszystkie objawy-nie-wiadomo-czego się nasilają a gdzie sobie bedziesz marudzić jak nie tu? A może jednak warto wydać te kilka stów żeby wiedzieć co jest grane? Pewnie warto, tylko jeszcze trzeba je mieć Najchętniej to bym zrobiła całość+głowa z kontrastem, tak sugerowała ordynatorka w szpitalu, ale doktor prowadząca zrobiła co mogła, żeby to zignorować A to już prawie 2 tysie Skąd je wziąć?! Przecież nawet jakby wpadło, to i tak na szafę jaką bym wydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts