malgos2 05.09.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 To jest zawsze dobry pomysl - byc sobie sama sterem, zeglarzem i okretem. Moja mama tak zrobila w wieku juz nie wskazujacym na zaczynanie od nowa i w zyciu nie wrocilaby na stare smieci. Moze kasa jest mniej regularna, czasem troche mniejsza, ale wstaje sobie, o ktorej chce, wychodzi kiedy chce i ma poczucie, ze dla siebie wszystko robi. Nie zawsze jest rozowo, ale przynajmniej nie musisz znosic niczyich idiotycznych decyzji itd. itd. A mozesz uchylic rabka tajemnicy, o czym myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.09.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Na razie nie mogę, bo myśle o paru rzeczach Ja już na swoim pracowałam - znam zady i walety, wiem, jakie błędy popełniłam itd... Dlatego teraz chcę przygotować dobry start - tylko chyba muszę się bardziej streszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.09.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Ja też marzę, żeby iść w swój interesik, ale to nie takie proste . Może kiedyś... Olga, w takim razie powodzenia, niech Ci się wszystko poskłada w piękną całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Czlowiek mam wewnetrzna slonnosc do stabilizacji, wiec tak ruszyc d... nikomu sie nie chce z zasady. Ale jak juz ruszy... to z gorki. A Ty malpo u mnie to juz nie bylas z 2 tygodnie, a mi dali cene na wysylke stolu - $610 Sam stol 899. A jeszcze Vaty sraty, cla... Chyba poczekam, az malz bedzie kontener wynajmowal na wysylke obrazow i wtedy go kupie. Chyba stol nie zajac, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.09.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 A skąd wiesz, że nie byłam? Kontener nie zając - nie spierdzieli, warto poczekać. Jeszcze musisz mieć gdzie ten stół postawić A z tym dążeniem do stabilizacji, to nie do końca tak - ja od dawna wiedziałam, że etat nie dla mnie, no...nie wyobrażam sobie tak do emeryturki robić Ale dopiero niedawno zabrałam się na solidnie za liczenie kaski (znowu ), bo już mam wolne moce przerobowe (po remoncie ). Tyle, że jeszcze ze 2-3 lata myślałam porobić... no... wypowiedzenia jeszcze nie złożyłam, ale już widzę, że te 2-3 to chyba jednak nie wyrobię Monia, to trudne, ale nie aż tak - najtrudniejsze w tym wszystkim jest podjęcie decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Jedyny minus w moim przypadku to niemoznosc zmuszenia sie do wyjazdu na wakacje. Wlasnie to robie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.09.2008 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Eeee tam - gorszego minusa niż płacenie ZUS to nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 To zaloz fundacje z dzialalnoscia gospodarcza i zatrudniaj sie na umowe o dzielo... Albo spolke i to samo... Tylko wtedy musi byc co najmniej dwoch udzialowcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.09.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Eeee, już wolę normalnie na ZUS bulić - mam parę miesięcy zapłacone za kaskę niezbędną do rejestracji w KRSie No dobra, na razie liczę, co mi się kalkuluje, a co nie i inne takie nudne duperele Reszta jutro, bo dziś to na mordę już padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Dlatego fundacja bardziej sie oplaca i kapital moze byc minimalny. Ale trzeba jakas dzialalnosc przydatna prowadzic. To padaj... Do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.09.2008 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 http://www.lake-garda-hotels.net/images/HotelMaryrose/colazione01.jpg Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.09.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 dzień dobry Dobrze że śniadanie serwujesz, bo właśnie do roboty miałam iść a tylko po kawie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.09.2008 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 W sobotę do roboty? Przechlapane Nie idź może - co se będziesz taki ładny dzień psuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.09.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Sama się zgodziłam dziś iść to następne dwie bedę miała wolne Tylko 4 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.09.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Myślałam o tym co piszesz, że na swoje. Mój tata zaczął grubo po 40-tce. Świetny w tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.09.2008 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Co zrobić? Czasem trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.09.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 no to się jeszcze załapałam....a ja poproszę mleczko i te rogaliczki po prawo - oba... dziś ruszam z moim gródkiem...nie wytrzymałam patrząc na cwiety Ań, Moni, Toli...no trudno najwyżej powiedzą, zem craizyzaczynając chałupę od roślin...ale po prostu na wiosnę, chce by było pięknie... ...a moze masz czas....? będę od śniadania do ok 13, a potem po 17...zapraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.09.2008 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Co zrobić? Czasem trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.09.2008 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 no to się jeszcze załapałam....a ja poproszę mleczko i te rogaliczki po prawo - oba... dziś ruszam z moim gródkiem...nie wytrzymałam patrząc na cwiety Ań, Moni, Toli...no trudno najwyżej powiedzą, zem craizyzaczynając chałupę od roślin...ale po prostu na wiosnę, chce by było pięknie... ...a moze masz czas....? będę od śniadania do ok 13, a potem po 17...zapraszam... Oj, chętnie bym się wybrała, tylko dziś bez pojazdu jestem - w robocie został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.09.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Się chciałam przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts