OK 06.09.2008 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.09.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Czy Wy kobiety jestescie normalne, zeby w sobote o 8 wstawac? Witam poludniowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.09.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Chyba popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.09.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 No... Moze byc popoludniowo, a nawet wieczornie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.09.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 http://www.lake-garda-hotels.net/images/HotelMaryrose/colazione01.jpg Dzień dobry i to jest kobieta.. śniadanie to nic.. ale te róże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.09.2008 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dzień dobry Aniu, te róże to specjalnie dla Ciebie i Moni były A tu śniadanko na niedzielę http://www.cyclesud.fr/chroniques/images_articles/dejeuner.jpg Róże na pewno też gdzieś tam są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.09.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 hm............za rogaliczki dziękuję....jadłam wczoraj.... dziś wezmę to w miseczce....to zdaje się jakieś musli jest...super.... dzień dobry...masz już pojazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.09.2008 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dzień dobry, nie mam - stoi sobie w robocie. Zresztą jestem potwornie przeziębiona, więc i tak trzeba by przełożyć na kiedy indziej Leżę sobie w łóżeczku i zdycham Mam nadzieję, że do jutra będzie lepiej Za tydzień pewnie też będziesz szaleć na działeczce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.09.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dzień dobry, nie mam - stoi sobie w robocie. Zresztą jestem potwornie przeziębiona, więc i tak trzeba by przełożyć na kiedy indziej Leżę sobie w łóżeczku i zdycham Mam nadzieję, że do jutra będzie lepiej Za tydzień pewnie też będziesz szaleć na działeczce? no ba ....pewnie.... kochana w środku lata przeziębienie? no Cię złapało...leż, lecz się kuruj...i zapraszam jak już zdróweczko wróci....a może Ci coś trzeba, co? nie wiem apteka czy cuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.09.2008 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dzięki wielkie Wszystko mam - mamusia wczoraj uzupełniła zapas aspiryny Właśnie nie wiem, gdzie i kiedy się przeziębiłam, ale ten rok to w ogóle jakiś feralny pod tym względem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.09.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dzień dobry Aniu, te róże to specjalnie dla Ciebie i Moni były A tu śniadanko na niedzielę http://www.cyclesud.fr/chroniques/images_articles/dejeuner.jpg Róże na pewno też gdzieś tam są Heloł Dzięki, Olga Tak nam te róże pachniały, że nie mogłyśmy się skupić na konsumpcji Dzisiejsze śniadanko też wyborne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.09.2008 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Cześć-cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.09.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 No cześć i zdrówka życzę, bo czytam właśnie, że Cię jakieś przeziębienie dopadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.09.2008 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dzięki, zdrówko się przyda Kuruję się pomalutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.09.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dzień dobry! Kilka dni mnie tu nie było a tu takie SENSACJE Olga -kalkuluj dobrze rozważaj wszystkie za i przeciw. Szczerze powiedziawszy -nie znam osobiście nikogo, kto by dobrze wyszedł na prywatnym interesie (z sobą włącznie ). ZUSy i USy -skutecznie zżerają kasę i zapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.09.2008 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dzięki Kasiu, ale spokojnie - nie będę startować jutro, a myślę już od dawna I znam parę osób, co dobrze wyszły Sprawa w zasadzie postanowiona - kwestia tylko kiedy i od czego zacząć, bo pomysłów jest kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.09.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Ale z tym szefem-szefów to już jest tak "na ostrzu noża"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.09.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 O widzę muszę nadrobić bo tujakieś interesa się szykują zdrówka życzę i oczywiście będę trzymać kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.09.2008 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 No nie, ale trza się zwijać stamtąd Atmosferka gęstnieje, niby nie jest źle, ale... Zresztą zaraz będzie 4 lata w jednej firmie - czas najwyższy się zabierać pomalutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.09.2008 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 O widzę muszę nadrobić bo tujakieś interesa się szykują zdrówka życzę i oczywiście będę trzymać kciuki Dzięki Kochana - i jedno i drugie się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts