OK 14.09.2008 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 A pijta Kochane, bo nie wiadomo, kiedy mnie będzie na następną wódzię stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.09.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Olga, ja też trzymam, nie ma to jak swoje dobrze będzie, Ty jesteś mądra kobieta, napewno dasz sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.09.2008 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Dzięki Aniu Kciuki się przydadzą Ja muszę dać radę, bo po prostu nie mam innego wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.09.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 No i tego się trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.09.2008 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Tak jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.09.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 TRZYMAM KCIUKI OLGA!!! Chwytaj byka za rogi! a wódkę to my możemy stawiać -ZAWSZE! http://www.sklep-ballantines.pl/sklep/img/product_1154961241_1175829598_absolut_ruby_red_700ml_450.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 To bania i ja spadam wysylac dorobek mojego zycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.09.2008 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Jak rany, jeszcze miesiąc temu też bym wydziwiała na pakowanie Nie znoszę Ale teraz to ja dorobek swego życia będę stawiać na jedną kartę I mam nadzieję, że nie umoczę Pakowanie jednak łatwiejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.09.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 To bania i ja spadam wysylac dorobek mojego zycia. chyba raczej dorobek 3ech miesięcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 OK trzymam kciuki za to, zeby sie udalo wystartowac bez stresu a potem zebys sie plawila w luksusach z odesetek od zyskow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.09.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 OK trzymam kciuki za to, zeby sie udalo wystartowac bez stresu a potem zebys sie plawila w luksusach z odesetek od zyskow Pod te odstetki od zysków, to się nawet postresować nieco mogę Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Jak rany, jeszcze miesiąc temu też bym wydziwiała na pakowanie Nie znoszę Ale teraz to ja dorobek swego życia będę stawiać na jedną kartę I mam nadzieję, że nie umoczę Pakowanie jednak łatwiejsze Latwiejsze tylko fizycznie wyczerpujace. Polska nie jest najbardziej przyjaznym krajem do robienia interesow, ale przy pomyslnych wiatrach i tzw. smykalce wszystko sie da. Bedziemy trzymac kciuki w kazdym razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.09.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 OK...... ...... no napiszę to....... WItaj w klubie odchodzących z pracy A tak serio to wiem co przeżywasz. Te obawy czy to słuszna decyzja, czy dam radę, co bedzie jutro, co powiedzą bliscy, rodzina. Przecież mam pracę, dobrą, zarabiam, utrzymuję się..... Mozna tak wyliczać. Ja spędziłam w niej 16 lat. ile miałam jeszcze tam siedzieć? Co tam bym osiągneła? Przychodzi taki moment, że wiesz, że więcej nie osiągniesz. Nie w tym miejscu, nie przy tych ludziach, układach itp. W końcu trzeba pomysleć o sobie. Masz dużo pomysłów, jesteś zaradna i dokładna. Dasz radę na swoim. Cokolwiek planujesz ja trzymam mocno kciuki. Szczerze Ci dopinguję i wspieram. Bardzo popieram Twoją deyzję bo wiem, że nie podjełaś jej pochopnie i wiem jak trudno ją było podjąć. Ja obecnie dochodzę do siebie. Zastanwaiam się co dalej. Jeszcze mam sny o byłej pracy. Nadal się martwię tamtymi sprawami, myślę o nich. Czy nadejdzie taki czas, że temat byłej pracy bedzie dla mnie obojetny? Narazie to nadal powod stresu i niemiłych odczuć A moze otworzymy razem firmę? W końcu myśle o wyjeździe do Wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.09.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 dzień dobry, trzymamy kciuki juz od rana Za Twój sukces i sukces Maylandzi, choć ona jż troszkę jest do przodu pod tym kątem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.09.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Olga - trzymam kciuki, żeby Twoje plany się udały za Mayland też trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.09.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Olga - trzymam kciuki, żeby Twoje plany się udały za Mayland też trzymam dołączam do trzymających.... buziaki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.09.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Hej! wpadłam i wypadam! PA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.09.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Hej i ja w końcu zajrzałam Olga- jak najszybciej do przodu. Strach to zły doradca. Jak i brak snu zreszta. Ty wiesz, że się uda bo inaczej nie zaczynałabyś tego i my też wiem, że się uda. Głowa do góry, razem z kapeluszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.09.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 nooo !!! bardzo dobrze powiedziane.... razem z kapeluszem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.09.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Olga chyba znowu ma tygodniową przerwę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts