magi 23.09.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 a w ogóle z Anią to mogłybyście przenieść wątki na komentarze jakoś zawsze mi tutaj nie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 24.09.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Ja też sie tylko przywitam i uciekam. Ostatnio nie mam czasu na neta... Pełne ręce roboty. Trzymajcie się cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.09.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Ja też sie tylko przywitam i uciekam. Ostatnio nie mam czasu na neta... Pełne ręce roboty. Trzymajcie się cieplutko. to tak jak ja jeszcze dodatkowo inet mi nawala i jeden post idzie jakieś 20minut, a o wgrywaniu fotek nie ma nawet mowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.09.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 a gospodyni jak nie ma tak nie ma Olga - byś w końcu przyszła na ploty, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 1 25.09.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 BUUUUUU!!!!! Zmieniłam sobie adres e-mail w profilu i mnie zdezaktywowało Powinien przyjść z automatu mail aktywacyjny, tylko go nie ma. Dwa razy pisałam do informatyków i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 1 25.09.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 BUUUUUU!!!!! Zmieniłam sobie adres e-mail w profilu i mnie zdezaktywowało Powinien przyjść z automatu mail aktywacyjny, tylko go nie ma. Dwa razy pisałam do informatyków i nic To oczywiście ja, Olga, OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.09.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Hej hej Nieważne, OK 1 czy OK Ważne że jesteś Jak leci, sprawy toczą się pomyślnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 1 25.09.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Pomalutku, ale z czasem cieniutko Postaram się odzyskać stare konto z całym dorobkiem , jutro będę interweniować raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.09.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Olga, ja to Cię nawet bez dorobku lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 1 25.09.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 A dzięki, dzięki I wzajemnie Tylko ja lubię też swój dorobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.09.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Olga, ja to Cię nawet bez dorobku lubie no nareszcie............. jak miło panią powitać w swych własnych progach.... bardzo się cieszę, że jednak do nas zaglądnełaś - swoją drogą miałam już do Ciebie dzwonić, ale sobie pomyślałam - że może nie wypada? żeś skoro tak zajęta..... to może potem....ale jak jeszcze raz tak długo znikniesz to zadzwonię !!!!! choćby po to by dostać OPR za przeszkadzanie... no ale będę przynajmniej wiedziała, że masz się dobrze.... a o dobytek walcz zajadle, bo warto.... jak znajdziesz chwilkę to zajrzyj do dziennika - ale jak nie znajdziesz tej chwili - to Ci powiem tylko, że podburzyłam depesi i pogonili głównego magika tej budowy p Darusia.... i właśnie to wprawiło mnie w tak cholernie dobry humor, że nawet deszcz go nie popsuł od tamtej chwili... póki co buziaki... .i napisz czy mogę tam do Ciebie czasem zadzwonić zapytać co i jak...czyś nie zajęta albo co......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 1 25.09.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Kasia, pewnie, że można dzwonić - śmiało, śmiało Jestem zajęta, ale nie dajmy się zwariować Super, że pogoniłaś palanta - moje gratulacje Dzienniki będę nadrabiać w weekendy prawdopodobnie, bo w robocie, to tylko z doskoku. Robię teraz za pracownika idealnego A co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.09.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Witaj w świecie żywych, Olga Nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 1 25.09.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Witam Złego licho nie bierze - tylko znów mi każą szukać, zanim zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.09.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Witam Złego licho nie bierze - tylko znów mi każą szukać, zanim zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.09.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 OLGAAAAAAAAAAAAa a mogę Ci mówić - KOCIE???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 1 25.09.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 OLGAAAAAAAAAAAAa a mogę Ci mówić - KOCIE???? Aż taka odważna się zrobiłaś? Zmykam pomału do domu. Nie wiem, czy wieczorkiem zajrzę Jakby co, to nie martwcie się o mnie, w weekend na pewno będę na dłużej. Wielkie buziaczki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.09.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 OLGAAAAAAAAAAAAa a mogę Ci mówić - KOCIE???? Aż taka odważna się zrobiłaś? bo mnie dobrze wyszkoliłyście.... no co? nie można się ciut podrażnić... tak długo Cię nie było, że nie spodziewaj się samych ochów i achów....Ciebie nie ma, Małgoś nie ma....smutno mi...bo mi nikt nie dokucza buziaczki kochana....i w weekend bądź koniecznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 1 25.09.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Znaczy się - dobrze Cię wyszkoliłyśmy Uciekam, papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 25.09.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Olga, nie ma tego złego Będziesz jeszcze rqz świętować lidera i te wszystkie inne okazje powodzenia w zabieganiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts