OK 1 28.09.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Tu akurat jest kawiarnia + jakieś ciacha + kanapki + koncesja na wszystkie alkohole. Na pewno będę myśleć nad delikatnym rozszerzeniem menu, tylko nie ma tam miejsca na zaplecze kuchenne. Ale coś na pewno da się zrobić Miejsce, jak pisałam, trochę "babskie" - co mi pasi Do posiedzenia przy kawie, lampce wina, koniaczku, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby zrobić również drobną popijawę Nie mogę za dużo napisać W każdym razie lokal do przejęcia "płynnie", bez konieczności zamykania, robienia remontu itd. Z gronem stałych klientów, stroną internetową, ponoć dochodowy - to ostatnie niestety nie do sprawdzenia, ale nie wygląda to źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.09.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 To dobrze, to bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 1 28.09.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Aha, oczywiście, że wrzucę namiary Mało tego, będziecie miały przechlapane, bo będę molestować o odwiedziny... a potrafię być baaardzo upierdliwa, jak się uprę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.09.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Dzień dobry -chwycę tylko jakąś bułeczkę i spadam -bo gości mam dzisiaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 ja pierwsza do molestowania ale skoro to taki dochodowy bajer - żadnych minusów, to ja się pytam gdzie jest haczyk? no bo jest jakiś powód sprzedaży prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 1 28.09.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Ja zawsze chciałam mieć własny bar z oddzielną restauracją. hmmm Wiesz, jak się bardzo chce, to.... trzeba do tego dążyć i... jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 1 28.09.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 ja pierwsza do molestowania ale skoro to taki dochodowy bajer - żadnych minusów, to ja się pytam gdzie jest haczyk? no bo jest jakiś powód sprzedaży prawda? Wiesz, dochód a dochód, to dwie różne sprawy Niektórzy mają ambicje na większy dochód I taki jest ponoć powód sprzedaży - większy lokal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 znaczy chcą konkurencje zakładać? ale to pewnie w zupełnie innym stylu będzie. co innego mała kawiarenka a co innego duży lokal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 1 28.09.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Otóż to Poza tym z knajpami to jest tak, że nie robią sobie konkurencji, a wręcz przeciwnie Nie wiem, czy zauważyłaś, że najlepiej się trzymają lokale w skupiskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.09.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Dzień dobry zostało coś ze śniadania? nie? hmmmm cóż kto późno przychodzi ten sam sobie szkodzi... muszę jakoś wytrzymać do obiadu... czytałam o nowej inwestycji....bardzo mi się pomysł podoba i podobnie jak Efilo - ja też z przyjemnością dam się tam zmolestować Olga teraz to już nie będziemy Cię nachodzić w domu...tylko tam... przynajmniej kota odpocznie... trzymam kciuki...mocno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 prawda coś w tym jest. najlepsze są zagłębia lokalowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 1 28.09.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Na to liczę Obok są dwie duże knajpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 1 28.09.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 No dobra, teraz muszę sobie zmienić adres na nowym profilu - jak mnie znów wywali na dłużej, to nie krzyczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.09.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Na razie zazdroszczę troszeczke Za kilka lat moze sama sie odważę Ale informuj nas na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 1 28.09.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 No, tym razem się udało bez bólu Wielki Ponury już działa, więc jest szansa powrotu na Olimp Ja, gooopia baba, zrobiłam literówkę w emaliu i dlatego mnie zblokowało Wiolasz, oczywiście, że będę informować na bieżąco - na tyle, na ile będę mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.09.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Witam niedzielnie Trochę nadrobiłam zaległości i widzę, że się zmiany zawodowe szykują.... żeby nie zapeszyć nic nie będę życzyła tylko cały czas kciuki trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 1 28.09.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Oj, te kciukasy to się wszystkie przydadzą baaaardzo Dzięki wielkie Jak wszystko dobrze pójdzie, to bankowo jakiś rabat dla Muratora wprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.09.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Oj, to wtedy musowo trzeba do Wa-wy przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 1 28.09.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Oj, to wtedy musowo trzeba do Wa-wy przyjechać Eee tam, przyjechać Toć trza będzie regularne odwiedziny zaplanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 28.09.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Knajpa w centrum Wawy, no no. To ja już czekam na adres. Będę w Wawie po 20 pażdziernika, to już można wpadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts