OK 30.09.2008 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Myślałam że Ci Ponury knajpe załatwił Aż tak dobrze, to jeszcze nie ma Na razie tylko z doskoku się zameldowałam Roboty huk Boszzzzz, jak ja jej już mam dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.09.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Czy to o KOTACH to tak ogólnie czy do kogoś szczególnego, he? no witam, gratuluje odzyskanego dorobku.... uniżenie życzę by nigdy więcej Cię to moja droga szanowna koleżanko nie spotkało... no a tak juz bez podlizywania się powiem, że fajnie znów widzieć damę w czerni z tym tajemniczym spojrzeniem.. , która znów do nas zaczęła wpadać w miarę czesto i nawet jeść w weekend daje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.09.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Olga -a ile u Ciebie Sylwester od pary będzie kosztował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 30.09.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Olga, miło znów zobaczyć twoje prawdziwe oblicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.09.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Olga -a ile u Ciebie Sylwester od pary będzie kosztował? oooo to jest fantastyczny pomysł, ja nigdy nie mam pomysłu albo gdzie pójsć albo z kim itp..a tak, Twój lokal i huk znajomych z FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.09.2008 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Cześć wieczornie A co do Sylwestra, to... eee....... hmmm..... eeeee Może dajcie mi najpierw mieć jakąś knajpę A drogą kupna nabyłam se dziś skrzynkę na narzędzia i metr koszulki termokurczliwej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.09.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 wiolasz -mam dokładnie ten sam problem rokrocznie A co do Sylwestra, to... eee....... hmmm..... eeeee Może dajcie mi najpierw mieć jakąś knajpę a do domu to nas nie zaprosisz? metr koszulki termokurczliwej a po cholerę Ci to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.09.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Cześć wieczornie metr koszulki termokurczliwej matko kochana - metr czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.09.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 wiolasz -mam dokładnie ten sam problem rokrocznie A co do Sylwestra, to... eee....... hmmm..... eeeee Może dajcie mi najpierw mieć jakąś knajpę a do domu to nas nie zaprosisz? A kto Ci powiedział, że w Sylwestra to ja w domu siedzę? metr koszulki termokurczliwej a po cholerę Ci to? Mocno skomplikowana historia Na grzejniku-drabince w łazience zainstalowałam haczyki od relingów kuchennych. Tylko one są metalowe i rysują lakier na grzejniku. Żeby się nic nie działo nabyłam ową koszulkę (za całe 1,88) - wielce gustowną, zieloniastą - i ubrałam górę haczyków, po podgrzaniu bardzo ładnie się obkurczyło i wygląda jak firmowe zostało mi jeszcze 0,8m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.09.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 A kto Ci powiedział, że w Sylwestra to ja w domu siedzę? zostaw klucze -same posiedzimy ubrałam górę haczyków, po podgrzaniu bardzo ładnie się obkurczyło i wygląda jak firmowe zostało mi jeszcze 0,8m To może to jest pomysł na biznes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.09.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Bo skoro jest "OBCIĄGANIE guzików" to może być i "gumowanie haczyków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.09.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Bo skoro jest "OBCIĄGANIE guzików" to może być i "gumowanie haczyków" A może "obciąganie drucików"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.09.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Bo skoro jest "OBCIĄGANIE guzików" to może być i "gumowanie haczyków" A może "obciąganie drucików"? matko kochana - obciąganie czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.09.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Bo skoro jest "OBCIĄGANIE guzików" to może być i "gumowanie haczyków" A może "obciąganie drucików"? matko kochana - obciąganie czego? no ja powiedziałam "guzików"! To Olga chce "obciągać druciki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.09.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 hahahahahahha Olga, nowy fach załapałaś? Mało Ci własnego interesu to kolejny chcesz mieć? A propos sylwka. Ostatnie lata jak nie w ciązy byłam to z dzieckiem siedziałam i ten rok już impreza musi być. Jak nie gdziekolwiek to jakąkolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.09.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Bo skoro jest "OBCIĄGANIE guzików" to może być i "gumowanie haczyków" A może "obciąganie drucików"? matko kochana - obciąganie czego? no ja powiedziałam "guzików"! To Olga chce "obciągać druciki" Ło matko, przeca to druciane haczyki Osssoo Wam chodzi? Brudne myśli jakieś, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.09.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Bo skoro jest "OBCIĄGANIE guzików" to może być i "gumowanie haczyków" A może "obciąganie drucików"? matko kochana - obciąganie czego? no ja powiedziałam "guzików"! To Olga chce "obciągać druciki" Ło matko, przeca to druciane haczyki Osssoo Wam chodzi? Brudne myśli jakieś, czy co? a żebyś wiedziala...że święte to one nie były....dlatego tak dopytywuję siem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.09.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Brudne myśli jakieś, czy co? nie.. no skąd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 30.09.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 ja chcę zobaczyć te haczyki na drabince, porposze bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.09.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Tiaaa, tylko ja aparatu nie mam, a ten w telefonie to o kant doopy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts